Laba Doviliuke kaip fainai aš jau seniai bebuvus druskininkuos sakiau reiks kada mažajai grūtą parodyt.
Aš vakar susikasiau braškėm lysve,pomidorus su agurkais sutvarkiau .Mažoji liko pas močiutę pagelbėt,šiandien vėl varys padėjėja.Baigia galvą išbels taka važiuos,kada miegos...negerai kai pasako iš pat ryto
O aš šiandien susinervinau...naktį vagys prasisuko per kiemus visus sodo įrankius nugvelbė,teks šiandien ir šašlykinę ir lauko kėdes gabent namolio-garažan....kaip nekenčiu ilgapirščių...pagaučiau-patrumpinčiau tuos gnybtus...
Tigriuke alooooo,kur prapuolus ?
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 08 31, 14:35)
juokas jai mat kur gaut pištalietą su šarais? :DDDD arba druskinį?ot būt smagu ant naktinės medžioklės-palaukimo
Labukas
Kibele, mums pirma diena mokykloj dar tik bus, rugsejo 4, antradieni
Noriu ir as braskiu usu, please atsiuskit Na jei rimtai reikes paieskot kokiam garden centre bet kiek maciau,tai tik braskiu krumai didziausi vazonuose pardavinejami
Papildyta:
Bet tikrai kokie bjaurybes, ne tas zodis
Papildyta:
Mane tai ne itin Nepatinka man tokia nescia but, bet nieko nepadarysi - nori vaiko, reik atkentet Su siuo nestumu pivas vis kieteja, ko nebuvo su Amira, tai irgi nelabai koks malonumas. O siaip visa kita tai gerai. Aciu
Papildyta:
Ne pirmokai dar, cia paruosiamoji klase.
Kibele, mums pirma diena mokykloj dar tik bus, rugsejo 4, antradieni
Noriu ir as braskiu usu, please atsiuskit Na jei rimtai reikes paieskot kokiam garden centre bet kiek maciau,tai tik braskiu krumai didziausi vazonuose pardavinejami
Papildyta:
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 08 31, 11:59)
O aš šiandien susinervinau...naktį vagys prasisuko per kiemus visus sodo įrankius nugvelbė,teks šiandien ir šašlykinę ir lauko kėdes gabent namolio-garažan....kaip nekenčiu ilgapirščių...pagaučiau-patrumpinčiau tuos gnybtus...
Bet tikrai kokie bjaurybes, ne tas zodis
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2012 08 30, 09:27)
Premium, tavo būsena mane žavi...man patiko būti nėštuke, tie leliuko judesiukai...nu kažkas nerealaus tikrai seikatos tau, ir kuo daugiau gerų emocijų
Mane tai ne itin Nepatinka man tokia nescia but, bet nieko nepadarysi - nori vaiko, reik atkentet Su siuo nestumu pivas vis kieteja, ko nebuvo su Amira, tai irgi nelabai koks malonumas. O siaip visa kita tai gerai. Aciu
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2012 08 30, 13:12)
QUOTE(premium @ 2012 08 31, 19:59)
Su siuo nestumu pivas vis kieteja, ko nebuvo su Amira, tai irgi nelabai koks malonumas. O siaip visa kita tai gerai. Aciu
Labuka.Man su Gerda visas nėštumas beveik toks buvo....jokios motiniškos laimės, nes prisilietus jis iškart pasidarydavo kietas O va su Andželika jau buvo kitaip
Na ką mergaitės,mano didžioji irgi išbandė extremalumą mama griebė čierką,nes jaudinaus kaip pati tai būčiau darius
QUOTE(premium @ 2012 08 31, 20:59)
o kada tada skaitosi pirmokas? nes pernai mes ejom nursery school,o dabar primary 1 is 7, nepagaunu as cia tos sistemos dar nu bet tas faktas, kad su uniforma, kostiumines kelnes juodi batukai tai man mokykla Mokytoja labai faina, matosi kad griezta, bet gerai, nes Domui truputi disciplinos nepakenks. Jau skundesi, kad neleidzia sneket kada nori, reikia ranka kelt ir laukt savo eiles, kol leista bus pasisakyti, nes jau kai atsidare tai nebeuzsiciaupia Ir vakar burbejo, kad jis norejo daryti ka kita grupele daro,o liepe kazka kita Nu bet ipras vaikas.
Kaip jums naujuose namuciuose?
Sandrita isivaizduoju koks nervas ima, su mediniu pagaliu per rankas gerai padauzyt tokiems.
Dabar Gerda, paskui Andze, smagu kai visi megsta,o didzioji ir anksciau gi kuo ekstremaliau, i teveli
QUOTE(premium @ 2012 08 31, 20:59)
O matai, o as pagalvojau kad jau pirmokai...kai Kibele taip jaudinosi, tai maniau jau tikrai i 1-aja klase zygiuoja vaikinas...Bet tikrai, kai jau uniforma ir visa kita, tai jausmas lyg i pirma klase lydetum...
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 08 31, 23:36)
Na ką mergaitės,mano didžioji irgi išbandė extremalumą mama griebė čierką,nes jaudinaus kaip pati tai būčiau darius
Suuuuper Nors as negaleciau pati to padaryt...prideciau i kelnes tikrai Arba po geros "cerkos" reiktu but
QUOTE(Kibelė @ 2012 09 01, 16:08)
Prisidedu prie sveikinimu, rezultatyviu mokslo metu visiems
...nuobodziauju...
Labs vakars mergos
nu ruduo atėjo. Su kuo ir sveikinu...(nors anoki čia šventė...)
o aš po čierkos greičiausiai palaistyčiau viską...skrandžio turiniu
nu šaunuolė, savotiškas ekstrymas, nors manęs jau po Šventosios karuselės nieks ant tokių ir panašių atrakcijų nebeužkeltų kažkaip man viduriai susisuka nuo tokių dalykų.
Dugrįžau po klajonių, noriu miego bet tingiu, nees savaitgalį pramiegosiu
nu ruduo atėjo. Su kuo ir sveikinu...(nors anoki čia šventė...)
QUOTE(doviliuke @ 2012 09 01, 17:12)
Suuuuper Nors as negaleciau pati to padaryt...prideciau i kelnes tikrai Arba po geros "cerkos" reiktu but
...nuobodziauju...
...nuobodziauju...
nu šaunuolė, savotiškas ekstrymas, nors manęs jau po Šventosios karuselės nieks ant tokių ir panašių atrakcijų nebeužkeltų kažkaip man viduriai susisuka nuo tokių dalykų.
Dugrįžau po klajonių, noriu miego bet tingiu, nees savaitgalį pramiegosiu
Laba
Na kitais metais bus year 1, tai ir bus pirma klase pagal mane. Iki siol buvo preschool (darzelis dar, neprivaloma), siemet reception(jau mokykla, privaloma, bet dar daugiau darzeli primena, tik jau mokykline tvarka, pamokos, griezciau viskas, lankomumas, apranga ir t.t.). Ruosiami rimtai mokyklai Tai as ir sakau, kad jei su lt lygint, tai kaip paruosiamukai daugiau...
Papildyta:
Oj, geraiiiiii, aciu
Papildyta:
Na taip, pokytis didelis, turejom mes cia begiojimo, keiciasi juk aplinka, vaikai, mokytoja. Tiek mums, tiek vaikams sioks toks stresas vistiek kol pripras
Papildyta:
Beda, kad po cierkos niekas ir nebeleistu sokti
Papildyta:
Kibele, o kaip jus su lunch darot, mokykliniai pietus ar desi is namu?
QUOTE(Kibelė @ 2012 09 01, 09:40)
o kada tada skaitosi pirmokas? nes pernai mes ejom nursery school,o dabar primary 1 is 7, nepagaunu as cia tos sistemos dar nu bet tas faktas, kad su uniforma, kostiumines kelnes juodi batukai tai man mokykla
Na kitais metais bus year 1, tai ir bus pirma klase pagal mane. Iki siol buvo preschool (darzelis dar, neprivaloma), siemet reception(jau mokykla, privaloma, bet dar daugiau darzeli primena, tik jau mokykline tvarka, pamokos, griezciau viskas, lankomumas, apranga ir t.t.). Ruosiami rimtai mokyklai Tai as ir sakau, kad jei su lt lygint, tai kaip paruosiamukai daugiau...
Papildyta:
QUOTE(Kibelė @ 2012 09 01, 09:40)
Oj, geraiiiiii, aciu
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2012 09 01, 15:12)
O matai, o as pagalvojau kad jau pirmokai...kai Kibele taip jaudinosi, tai maniau jau tikrai i 1-aja klase zygiuoja vaikinas...Bet tikrai, kai jau uniforma ir visa kita, tai jausmas lyg i pirma klase lydetum...
Na taip, pokytis didelis, turejom mes cia begiojimo, keiciasi juk aplinka, vaikai, mokytoja. Tiek mums, tiek vaikams sioks toks stresas vistiek kol pripras
Papildyta:
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 01, 18:38)
Beda, kad po cierkos niekas ir nebeleistu sokti
Papildyta:
Kibele, o kaip jus su lunch darot, mokykliniai pietus ar desi is namu?
Labukas mamos
Soriukas,kad nerašiau jūms, teisiog prasidėjo darbas ir šiaip būna nuotaikos nėra rašyti
Su Mokslų metų pradža visus ir mažus ir didelius
~Sandrita~,tavo vyresnioji drąsuole,kaip ir mama Dėl vagių,užmušti tokius svoločius,na ir kas kad sunku,na ir kas kad pinigų gal kam trūksta,bet vagiliauti...
Mamos,nieko nerašysiu apie ....nenoriu nieko rašyti,yra kaip yra,o kai įvyks tada parašysiu. Pasakysiu tik viena,kad esu rimtai apsisprendusi ir kito kelio nematau.
Gero visoms sekmadienio ir iki
Soriukas,kad nerašiau jūms, teisiog prasidėjo darbas ir šiaip būna nuotaikos nėra rašyti
Su Mokslų metų pradža visus ir mažus ir didelius
~Sandrita~,tavo vyresnioji drąsuole,kaip ir mama Dėl vagių,užmušti tokius svoločius,na ir kas kad sunku,na ir kas kad pinigų gal kam trūksta,bet vagiliauti...
Mamos,nieko nerašysiu apie ....nenoriu nieko rašyti,yra kaip yra,o kai įvyks tada parašysiu. Pasakysiu tik viena,kad esu rimtai apsisprendusi ir kito kelio nematau.
Gero visoms sekmadienio ir iki