QUOTE(buuuchepaula @ 2006 05 02, 08:46)

mano nuomone (nebutinai teisinga) si nuotrauka atitinka konkurso tema

su mazyliu ant keliu labai daug ka galima nuveikti... mokintis ploti rankutemis, "vaziuoti i turgu dudeles pirkti", mazius susipazista su savo kunu: kur nosyte, kur lupytes... ir t.t. visame tame oj kiek veiksmo, nors galbut nuotraukoje jis ir nepastebimas. Bet tuo atveju suveikia fantazija
nagi, nagi, kur kitos nuotraukytes?
Visiškai tau pritariu buuuchepaula. Dažnai mes matome tik nuotrauką ir net nepagalvojam, kokiomis aplinkybemis ji nufotografuota. Pradedam rašyti, kad nuotrauka neatitinka konkurso temos ar dar kokio velnio prisigalvojam. O istikruju, didžiaja dienos dali, mamytė taip ir praleidžia su savo mažiukais. Vienos mamytes parodo meiliausią dienos dalį su savo angeliukais, kai juos myluoja, žaidžia, kalbina. Kitos mamytes parodo ir sunkesnes dienos dalis, pvz. kai ką nors dirba ir mažiulis po šonu tupi...
Tam, kad pamatyti visą nuotraukos grožį reikia ,,įjungti" fantaziją ir vaizduotę.
Šiame konkurse man visos nuotraukos labai gražios. Neperdedu ir rašau iš širdies. Jos visos sipnduoliuoja meile, gerumu ir nuoširdumu.
Kiekvieną dieną prieš pradedant darbą kompiuteriu pirma užsuku pasigrožėti nuotraukomis. Man labai sunku išskirti gražiausią, galbūt net ir neįmanoma.
KOKIE LAMINGI MŪSŲ VAIKUČIAI, KAD TURI TOKIAS ŠAUNIAS MAMYTES