Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

ar leistų moderatorė įkelti foto tik su močiute g.gif
gi be močiutės - nebūtų mamos... ax.gif
Atsakyti
Mamos nebūtų ir be senelio ir be prosenelių...ir be tėčio biggrin.gif , o šitas konkursas skirtas specialiai mamoms ir jų vaikams. 4u.gif
Atsakyti
Man graziausia Pokalbis su angelu...tokia miela, svelni foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerika2002 @ 2006 05 01, 14:29)
Man graziausia Pokalbis su angelu...tokia miela, svelni foto  smile.gif

man ir si nuotrauka grazi, bet negaliu uz ja balsuot, kadangi ji neatitinka sio fotokonkurso temos, manau tai "diena su mama" tema ir balsuosiu uz tas kurios atitinka sia tema
Atsakyti
Tikrai mamos kodel jus labiausiai gyriate tas nuotraukytes kurios neatitinka temos g.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria @ 2006 05 02, 03:02)
man ir si nuotrauka grazi, bet negaliu uz ja balsuot, kadangi ji neatitinka sio fotokonkurso temos, manau tai "diena su mama" tema ir balsuosiu uz tas kurios atitinka sia tema

QUOTE(ridzis @ 2006 05 02, 03:37)
Tikrai mamos kodel jus labiausiai gyriate tas nuotraukytes kurios  neatitinka temos  g.gif

O as nesuprantu, brangiosios mamytes, apie ka jus cia...Kaip tai neatitinka temos si nuotrauka(pokalbis su angelu) g.gif Ar bendravimas su vaikeliu, atsisedus prie langelio, nera vienas is paciu svarbiausiu ir silciausiu momentu mamytes ir vaikucio dienoje???? Visos mes turetumem dazniau prisesti ir tiesiog kalbeti su savo vaikeliais. Man ta nuotrauka netgi labai atitinka tema ax.gif
Sakyciau ne i tema tos, kur tiesiog "ziurim i kamera" ir nieko daugiau neveikiam.... o tokiu ne tiek ir daug.
Sioje jusu paminetoje nuotraukoje, vyksta netgi labai svarbus veiksmas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 02 gegužės 2006 - 04:37
nu nezinau, man tiesiog tai ne i tema, gal but " pasikalbejimas su amgelu" man cia viska sugadina. yra ir namazai tokiu nuotrauku, kur tiesiog mama ir vaikas, kaip sakote, ziuri i kamera, be ipatingo akcento temai. pagal sia tema man kazkaip norisi kazkokio veiksmo...
Atsakyti
QUOTE(victoria @ 2006 05 02, 05:19)
nu nezinau, man tiesiog tai ne i tema, gal but " pasikalbejimas su amgelu" man cia viska sugadina. yra ir namazai tokiu nuotrauku, kur tiesiog mama ir vaikas, kaip sakote, ziuri i kamera, be ipatingo akcento temai. pagal sia tema man kazkaip norisi kazkokio veiksmo...

As vistiek nesuprantu kodel tau ta nuotrauka uzkliuvo kaip "be veiksmo" g.gif Ir pavadinimas...normalus pavadinimas, irgi i tema smile.gif Pokalbis- veiksmas, Angelas- kiekvienai mamai savas vaikutis yra angelas rolleyes.gif
Jei ka- tai as nepazystu nei tos mamytes, nei vaikiuko. mirksiukas.gif Tik siaip idomu pasidare, kad ivardinot ta nuotrauka "kaip neatitinkancia temos", kai tuo tarpu ji tema labai atitinka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(victoria @ 2006 05 02, 02:02)

4u.gif mano nuomone (nebutinai teisinga) si nuotrauka atitinka konkurso tema 4u.gif su mazyliu ant keliu labai daug ka galima nuveikti... mokintis ploti rankutemis, "vaziuoti i turgu dudeles pirkti", mazius susipazista su savo kunu: kur nosyte, kur lupytes... ir t.t. visame tame oj kiek veiksmo, nors galbut nuotraukoje jis ir nepastebimas. Bet tuo atveju suveikia fantazija 4u.gif

nagi, nagi, kur kitos nuotraukytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 05 01, 23:43)
Mamos nebūtų ir be senelio ir be prosenelių...ir be tėčio  biggrin.gif , o šitas konkursas skirtas specialiai mamoms ir jų vaikams.  4u.gif

smile.gif 4u.gif

QUOTE(victoria @ 2006 05 02, 04:02)

QUOTE(ridzis @ 2006 05 02, 04:37)
Tikrai mamos kodel jus labiausiai gyriate tas nuotraukytes kurios  neatitinka temos  g.gif

blink.gif kaip tai neatitinka temos g.gif
vaikas sėdi pas mamą. Gali būti ir tylus bendravimas su vaiku, nebūtinai pozavimas " pasižiūrim į tėvelį ir nusišypsom "
visai nesupratau jūsų komentarų... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 05 02, 08:46)
4u.gif mano nuomone (nebutinai teisinga) si nuotrauka atitinka konkurso tema  4u.gif su mazyliu ant keliu labai daug ka galima nuveikti... mokintis ploti rankutemis, "vaziuoti i turgu dudeles pirkti", mazius susipazista su savo kunu: kur nosyte, kur lupytes... ir t.t. visame tame oj kiek veiksmo, nors galbut nuotraukoje jis ir nepastebimas. Bet tuo atveju suveikia fantazija  4u.gif

nagi, nagi, kur kitos nuotraukytes?  4u.gif

Visiškai tau pritariu buuuchepaula. Dažnai mes matome tik nuotrauką ir net nepagalvojam, kokiomis aplinkybemis ji nufotografuota. Pradedam rašyti, kad nuotrauka neatitinka konkurso temos ar dar kokio velnio prisigalvojam. O istikruju, didžiaja dienos dali, mamytė taip ir praleidžia su savo mažiukais. Vienos mamytes parodo meiliausią dienos dalį su savo angeliukais, kai juos myluoja, žaidžia, kalbina. Kitos mamytes parodo ir sunkesnes dienos dalis, pvz. kai ką nors dirba ir mažiulis po šonu tupi...

Tam, kad pamatyti visą nuotraukos grožį reikia ,,įjungti" fantaziją ir vaizduotę. smile.gif

Šiame konkurse man visos nuotraukos labai gražios. Neperdedu ir rašau iš širdies. Jos visos sipnduoliuoja meile, gerumu ir nuoširdumu. 4u.gif
Kiekvieną dieną prieš pradedant darbą kompiuteriu pirma užsuku pasigrožėti nuotraukomis. Man labai sunku išskirti gražiausią, galbūt net ir neįmanoma. KOKIE LAMINGI MŪSŲ VAIKUČIAI, KAD TURI TOKIAS ŠAUNIAS MAMYTES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 02 gegužės 2006 - 09:10
Pritariu Krisliukui
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti