Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(Patieška @ 2006 04 29, 10:20)
Jei sesutė, yra skirtumas.
Nors nuotrauka iš tiesų labai graži.

Na va, moderatoriai eilinį kartą pasistengė - neina suprasti, kas kur ir ką blink.gif jei jau trinti kažkuriuos pasisakymus - tai gal reikėtų ištrinti ir visus atsakymus, su tuo pasisakymu susijusius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 01 gegužės 2006 - 05:19
Tai kad yra tas pasisakymas į kurį atsakiau. Kaip tik virš atsakymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2006 04 30, 23:48)
o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Nu tikrai labai šilta ir miela, bet kad jau kažkas tai superypatingo ax.gif

Ir man schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 30, 19:43)
kokia grazute "Mama, mama, aš skrendu! Noriu leistis ant bangų!"
paprasta ir miela. o ir zodziai grazus.

Sutinku. Labai daug gražių nuotraukų. Tokios šiltos, tiek daug meilės jose spinduliuoja wub.gif Sunku net ir išrinkti... o man labiausiai patinka nuotraukos, kuriose užfiksuotas veiksmas, t.y. "pagauti" kadrai, o ne pozuojantys zmoguciai...
Atsakyti
Smagus konkursas.Ir dalyvių daug.Kai reiks balsuot problema bus doh.gif Visos nuotraukos gražios. thumbup.gif
Veiksmo su mažais vaikiukais didelio neprigaudysi(čia kai kurios mamytės tokių nuotraukų labiau norėtų,nei pozuojančių),tai mamos deda nuotraukytes,kuriose įamžinta tai,ką dažniausiai daro-MYLUOJASI su savo angeliukais lotuliukas.gif soske.gif
Atsakyti
Saulytė šviesiausia,
Ledai skaniausi,
Kai su mumis Mamytė brangiausia!
wub.gif Jau tokia miela nuotrauka...

Du viščiukai po šiltu mamos sparneliu Mama man šioj nuotraukoj kaip aktorė wub.gif O vaikučiai kaip susitarę, abu pirštus į burnytes įsikišę laugh.gif

Do- rė- mi- fa- sol- lia- si, mokam groti visos trys ! wub.gif

Pastebėjau, kad man labiau patinka nuotraukos, kur su mama ne vienas vaikutis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 01 gegužės 2006 - 14:07
vis griztu paziureti i naujas nuotraukytes..
"Po visų dienos darbų, pas dukrytes aš skubu.." tokia siltute. Koks mielas didesnes mergytes prisiglaudimas... toks naturalus, siltas.. ir mamytes veidas spindi didele meile..
grazu grazu grazu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 01, 13:58)
Du viščiukai po šiltu mamos sparneliu  O vaikučiai kaip susitarę, abu pirštus į burnytes įsikišę laugh.gif

man šita irgi- super thumbup.gif
Atsakyti
Man gražios nuotraukos, kurios, manau, ir temą labiausiai atspindi, kur mamytė su vaiku (-ais) ką nors veikia, ne tik stovi (sėdi) apsikabinę. Labai graži nuotrauka, kur vaikai valgo ledus thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau, pagaliau thumbup.gif Ir Californiagirl įdėjo savo foto, taip laukiau ką šįkart įdomaus pamatysim, ir tikrai- nenuvylė, bravo, puiki nuotrauka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 04 30, 12:28)
Tavo paraiškos kiti dalyviai negali matyti. Rašau, kaip užpildyti, po žingsnelį:

1. Įrašai pavadinimą, įkeli iš kompo nuotrauką, spaudi apačioj "išsaugoti pakeitimus".
2. Savo nuotrauką pamatai prie "neužpildytų" (žr. viršuj - "Konkursai", "Dalyviai", "Neužpildytos". Atsidarius neužpildytų langą šalia nuotraukos turėtum matyti 3 ženkliukus - "popierių krūvą" ("redaguoti"), raudoną X ("šalinti") ir šauktuką ("siųsti patvirtinimui").
3. Paspaudus tą šauktuką nuotrauka atsiranda prie "nepatvirtintų" - tuomet jau belieka laukti, kol patvirtins, keisti nieko nebegali. Po kurio laiko savo fotkę pamatysi tarp kitų konkurso nuotraukų.

QUOTE(Aurėja @ 2006 04 30, 16:19)
Yra atskira tema visa prisegta šiame skyrelyje viršuje, su nuoroda "Svarbu: Kaip išsiųsti nuotrauką konkursui" va čia

Dėkoju labai už išsamų atsakymą 4u.gif Jei ką ne taip padariau atsiprašau blush2.gif (čia dėl tos paraiškos biggrin.gif )
Atsakyti
Į ausytę pakuždėsiu,
Kad visad tave mylėsiu
biggrin.gif
Labai miela man nuotraukyte.
Atsakyti