Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(Erszebeth @ 2006 04 29, 23:37)
Prie nuotraukos dešinėje turėtum matyti tris ženkliukus, vienas iš jų - šauktukas "siųsti patvirtinimui". Paspausk jį ir lauk, kol patvirtins  mirksiukas.gif

Pas mane tokio varianto nerodo schmoll.gif Čia yra mano paraiška. O ką toliau daryti?
Atsakyti
QUOTE(LiniuTe @ 2006 04 30, 12:01)
Pas mane tokio varianto nerodo  schmoll.gif Čia yra mano paraiška. O ką toliau daryti?

Tavo paraiškos kiti dalyviai negali matyti. Rašau, kaip užpildyti, po žingsnelį:

1. Įrašai pavadinimą, įkeli iš kompo nuotrauką, spaudi apačioj "išsaugoti pakeitimus".
2. Savo nuotrauką pamatai prie "neužpildytų" (žr. viršuj - "Konkursai", "Dalyviai", "Neužpildytos". Atsidarius neužpildytų langą šalia nuotraukos turėtum matyti 3 ženkliukus - "popierių krūvą" ("redaguoti"), raudoną X ("šalinti") ir šauktuką ("siųsti patvirtinimui").
3. Paspaudus tą šauktuką nuotrauka atsiranda prie "nepatvirtintų" - tuomet jau belieka laukti, kol patvirtins, keisti nieko nebegali. Po kurio laiko savo fotkę pamatysi tarp kitų konkurso nuotraukų.
Atsakyti
Yra atskira tema visa prisegta šiame skyrelyje viršuje, su nuoroda "Svarbu: Kaip išsiųsti nuotrauką konkursui" va čia
Atsakyti
visos nuotraukos labai gražios, ypač tos kur matomas koks nors veikmas thumbup.gif
Atsakyti
kokia grazute "Mama, mama, aš skrendu! Noriu leistis ant bangų!"
paprasta ir miela. o ir zodziai grazus.
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 04 30, 19:43)
kokia grazute "Mama, mama, aš skrendu! Noriu leistis ant bangų!"
paprasta ir miela. o ir zodziai grazus.

Aha, nu jau labai graži nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Labai labai graži foto Mama, mama, aš skrendu!
Noriu leistis ant bangų!

... dar labai graži Pokalbis su angelu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2006 04 30, 20:59)
dar labai graži Pokalbis su angelu   wub.gif

šita nuotrauka tikrai paims pirmą vietą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 04 30, 21:59)
šita nuotrauka tikrai paims pirmą vietą wub.gif

o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Nu tikrai labai šilta ir miela, bet kad jau kažkas tai superypatingo ax.gif Bet čia tik mano nuomonė.

Man labai patinka 'Kai kelionė per ilga, kelyje padės mama" - atrodo, nieko ypatingo, bet mane žavi toks paprastumas ir tikrumas.
Atsakyti
vis is naujo perziuriu nuotraukas... dabar uzstrigo "Oj protinga mano mama,
Nesvarbu, kad su pižama..." Vaikutis sau saldziai snaudzia o mamyte megaujasi skaitymu smile.gif
rimtai, kasdienes akimirkos, buitinem salygom, tikrai super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2006 04 30, 22:48)
o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria.

Tarsi uždavei klausimą ir pati į jį atsakei bigsmile.gif Pasitaiko nuotraukų, kuriose nieko ypatinga, bet taip žavi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2006 04 30, 22:48)
o man tai iš tikro nelabai suprantama, kodėl visos ją taip giria. Nu tikrai labai šilta ir miela, bet kad jau kažkas tai superypatingo ax.gif Bet čia tik mano nuomonė.

Man irgi nera ta nuotrauka superine, as didesne pirmenybe tokiam konkurse skirciau nepakoreguotom nuotraukom (atleiskit jei ka nors izeidziau ar ne taip pastebejau) bet tikrai yra mielu kasdienisku nuotraukeliu kur matosi kokia nors veikla, aisku su visiskais leliais ne kazinka nuveiksi, bet cia as taip galvoju... 4u.gif
Atsakyti