visiems konkurso dalyviams!!!
Ir sveikiname laimėtojas
I-ąją vietą laimėjusi nuotrauka - "Pokalbis su angelu" apdovanojama supermama.lt aukso medaliu, o Evitai - firminis supermama.lt puodelis!
II-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Mes angelus baltus paliksim ant sniego
Lai neša jie džiaugsmą į širdį kiekvieno"
ji apdovanojama sidabro medaliu, o daidorai atiteks firminis supermama.lt puodelis!
Beje, I-II vietų laimėtojos jūsų didžiausio dėmesio ir įvertinimų susilaukia jau ne pirmą kartą - abi yra laimėję I-ąsias vietas ankstesniuose konkursuose
III-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Mama, mama, aš skrendu!
Noriu leistis ant bangų!" Ji apdovanojama bronzos medaliu, o Agneza - firminiu supermama.lt puodeliu!
--------------------------------
!!! Šįkart prizų atsiėmimas vyks Vilniuje, parašysiu laimėtojoms SuperMamos telefono numerį.
Iki susitikimų kituose konkursuose
Ir sveikiname laimėtojas
I-ąją vietą laimėjusi nuotrauka - "Pokalbis su angelu" apdovanojama supermama.lt aukso medaliu, o Evitai - firminis supermama.lt puodelis!
II-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Mes angelus baltus paliksim ant sniego
Lai neša jie džiaugsmą į širdį kiekvieno"
ji apdovanojama sidabro medaliu, o daidorai atiteks firminis supermama.lt puodelis!
Beje, I-II vietų laimėtojos jūsų didžiausio dėmesio ir įvertinimų susilaukia jau ne pirmą kartą - abi yra laimėję I-ąsias vietas ankstesniuose konkursuose
III-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Mama, mama, aš skrendu!
Noriu leistis ant bangų!" Ji apdovanojama bronzos medaliu, o Agneza - firminiu supermama.lt puodeliu!
--------------------------------
!!! Šįkart prizų atsiėmimas vyks Vilniuje, parašysiu laimėtojoms SuperMamos telefono numerį.
Iki susitikimų kituose konkursuose
Sveikinam nugalėtojas.
Nuotraukos tikrai tik man asmeniškai pati pačiausia- Mes angelus baltus paliksim ant sniego...
Nuotraukos tikrai tik man asmeniškai pati pačiausia- Mes angelus baltus paliksim ant sniego...
Sveikinimai nugalėtojams
Ačiū visiems, kurie balsavo už mūsų nuotraukytę.
Ačiū visiems, kurie balsavo už mūsų nuotraukytę.
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 08:39)
O tą naktį, po to kai vakare buvo daryta ši foto, mes tikrai vos netapom angelais...Aciu! :*
kaip suprasti . Ar kas nors baisaus įvyko?
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 09:39)
O tą naktį, po to kai vakare buvo daryta ši foto, mes tikrai vos netapom angelais...Aciu!
džiaugiuosi, kad viskas baigėsi laimingai aš tą irgi išgyvenau, žinau ką tai reiškia
SVEIKINU
jūs vertos pirmos vietos
taip pat sveikinu antros ir trečios vietos laimėtojus
ačiū visiems balsavusiems už mūsų nuotraukytę
QUOTE(Elina @ 2006 05 15, 09:02)
kaip suprasti . Ar kas nors baisaus įvyko?
Būtų įvykę.spėjom evakuuotis...
Džine, o kas jumi buvo nutikę?
Ačiū už mano trijulės įvertinimą ir skirtus balsus , nors ir nelaimėjom, bet taip malonu
Sveikinam nugalėtojas
o kas buvo ?
Sveikinam nugalėtojas
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 09:39)
Nuoširdžiai norim su dukra padėkoti visoms balsavusioms už mūsų nuotraukėlę! Ko gero maloniausia buvo skaityti nuoširdžius komentarus, ačiū jums visoms O tą naktį, po to kai vakare buvo daryta ši foto, mes tikrai vos netapom angelais...Aciu! :*
o kas buvo ?
QUOTE(Evita @ 2006 05 15, 12:45)
Džine, o kas jumi buvo nutikę?
labai sirgo mano vidurinėlis.