Apie žuvytę tai jėga
O man dar šitas labai patiko Oi, mamyte, saugok pirštą,
duok dešrelę - karštą, minkštą. Liuks sugalvota. Ir rimuota, ir aišku, ir pagal nuotrauką
Man juokinga ir gaila tos mamytės,prislėgtos milžiniško meškio
QUOTE(Papugele @ 2006 05 14, 19:36)
Man juokinga ir gaila tos mamytės,prislėgtos milžiniško meškio
To meškio, kur meilės nori? Ot naglas meškis.
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 19:43)
To meškio, kur meilės nori? Ot naglas meškis.
Aha.Tas nagluolis
Ir dar viena įdomi fotkė-"Žaidžiam slėpynių-bėgu pasislėpsiu po lova,kol mama nemato". Labai iškalbingai mama atrodo.Na gal taip-"O dieve jau tas vaikas..Kada baigsis mano vargai "
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas, bet labai labai žavuolis vaikis Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha
QUOTE(Veitė @ 2006 05 14, 19:43)
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas, bet labai labai žavuolis vaikis Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha
man tas vaikutis irgi toks zavu, na jau toks zavutis
Dabar jau zinau, kurios nuotraukytes nebera, ot mano pastabumas
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2006 05 14, 19:22)
Ir dar viena įdomi fotkė-"Žaidžiam slėpynių-bėgu pasislėpsiu po lova,kol mama nemato". Labai iškalbingai mama atrodo.Na gal taip-"O dieve jau tas vaikas..Kada baigsis mano vargai "
ir as atkreipiau demesi i mama
QUOTE(Veitė @ 2006 05 14, 20:43)
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas , bet labai labai žavuolis vaikis Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha
Juodaodis. Pats laikas butu ismokti, civilizuotoje salyje gyvename, nors ka cia stebetis, kai net universitetu destytojai tokius zodzius vartoja.
sveikinimai nugaletojoms
nors jus visos vertos pirmu vietu, nuotraukos is ties buvo siltos, net keista, kad tiek graziu foto liko be balsu
siulyciau moderatiriams duoti, bent 5 balsus kituose foto konkursuose
nors jus visos vertos pirmu vietu, nuotraukos is ties buvo siltos, net keista, kad tiek graziu foto liko be balsu
siulyciau moderatiriams duoti, bent 5 balsus kituose foto konkursuose
Prisidedu prie sveikinimų. Ir pritariu babuskai - kada gi šuns balsas nueis į dangų? Jau kiek kartų sakiau: kai konkurse nuotraukų virš 100, duokit balsuoti ne už 3, o už 5 (apdovanojamų tegul ir lieka 3, kam tos išlaidos adminams... bet vertinimas tada būtų objektyvesnis, patenkintų daugiau - mažiau besiskundžiančių "pritūko balsų", mažiau nuotraukų negavusių nei vieno).
nuoširdžiai sveikinu nugalėtojus
Ale labai gaila, kad daug žavių nuotraukyčių liko be balsų
Ale labai gaila, kad daug žavių nuotraukyčių liko be balsų
Sveikinimai nugaletojoms