Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

Apie žuvytę tai jėga hihihi.gif
O man dar šitas labai patiko biggrin.gif Oi, mamyte, saugok pirštą,
duok dešrelę - karštą, minkštą.
laugh.gif Liuks sugalvota. Ir rimuota, ir aišku, ir pagal nuotrauką irnesakyk.gif
Atsakyti
Man juokinga ir gaila tos mamytės,prislėgtos milžiniško meškio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 05 14, 19:36)
Man juokinga ir gaila tos mamytės,prislėgtos milžiniško meškio biggrin.gif

To meškio, kur meilės nori? hihihi.gif Ot naglas meškis.
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 05 14, 16:35)
O kur prapuole viena nuotraukyte, tiksliai zinau, kad ju buvo 167, o dabar beliko 166  g.gif

Pastaruoju metu, labai gaila, nebeapsieiname nė viename konkurse be taisyklių pažeidimų... verysad.gif ir vėl pagautas taisyklės nr. 11 pažeidėjas.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 19:43)
To meškio, kur meilės nori?  hihihi.gif Ot naglas meškis.

Aha.Tas nagluolis biggrin.gif

Ir dar viena įdomi fotkė-"Žaidžiam slėpynių-bėgu pasislėpsiu po lova,kol mama nemato". Labai iškalbingai mama atrodo.Na gal taip-"O dieve jau tas vaikas..Kada baigsis mano vargai doh.gif doh.gif " biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas, bet labai labai žavuolis vaikis wub.gif Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 14 gegužės 2006 - 19:45
QUOTE(Veitė @ 2006 05 14, 19:43)
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas, bet labai labai žavuolis vaikis  wub.gif Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha  blush2.gif

drinks_cheers.gif man tas vaikutis irgi toks zavu, na jau toks zavutis wub.gif wub.gif

Dabar jau zinau, kurios nuotraukytes nebera, ot mano pastabumas biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2006 05 14, 19:22)
Ir dar viena įdomi fotkė-"Žaidžiam slėpynių-bėgu pasislėpsiu po lova,kol mama nemato". Labai iškalbingai mama atrodo.Na gal taip-"O dieve jau tas vaikas..Kada baigsis mano vargai doh.gif  doh.gif "      biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir as atkreipiau demesi i mama
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 05 14, 20:43)
man patiko foto, kur vaikiukas juodukas kriauklėje maudosi, na nežinau, ar mulatukas, ar negriukas , bet labai labai žavuolis vaikis  wub.gif Ot ir įžvalgumas mano, cha, cha  blush2.gif

Juodaodis. Pats laikas butu ismokti, civilizuotoje salyje gyvename, nors ka cia stebetis, kai net universitetu destytojai tokius zodzius vartoja. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nors jus visos vertos pirmu vietu, nuotraukos is ties buvo siltos, net keista, kad tiek graziu foto liko be balsu verysad.gif

siulyciau moderatiriams duoti, bent 5 balsus kituose foto konkursuose mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų. Ir pritariu babuskai - kada gi šuns balsas nueis į dangų? Jau kiek kartų sakiau: kai konkurse nuotraukų virš 100, duokit balsuoti ne už 3, o už 5 (apdovanojamų tegul ir lieka 3, kam tos išlaidos adminams... bet vertinimas tada būtų objektyvesnis, patenkintų daugiau - mažiau besiskundžiančių "pritūko balsų", mažiau nuotraukų negavusių nei vieno).
Atsakyti
nuoširdžiai sveikinu nugalėtojus wub.gif
Ale labai gaila, kad daug žavių nuotraukyčių liko be balsų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti