Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(Eglute @ 2006 05 13, 22:36)
Niu jau juokas nebeima..  Ta kudakuotoju prigimtis...kad tik apshneket... vat ash nebalsuosiu uz visas nuotraukas, kur namai nesutvarkyti, kriaukles neplautos, lovos sujauktos, vaikas apsiseiliaves, mamyte be makiazo, medis apdziuves, dangus apsiniaukes-  blink.gif  blink.gif  blink.gif galima prisigalvoti tiek visko..ir kiekvienam pagal skoni. Vienas per storas, kitas per plonas, trecias per melynas...

Kad pletkina, tai dar nereiškia, kad nebalsuos schmoll.gif Pvz. aš, GARBĖS ŽODIS, balsavau būtent už vieną iš tų "apipletkintų", apie kurią "pletkinau" ir pati pioneer.gif Jei pletkina - vadinasi, pastebėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 05 13, 20:49)
gal kokios giros butelis  g.gif

Kur ten..Į girą taip nežiūrėtų irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2006 05 13, 22:36)
Niu jau juokas nebeima..  Ta kudakuotoju prigimtis...kad tik apshneket... vat ash nebalsuosiu uz visas nuotraukas, kur namai nesutvarkyti, kriaukles neplautos, lovos sujauktos, vaikas apsiseiliaves, mamyte be makiazo, medis apdziuves, dangus apsiniaukes-  blink.gif  blink.gif  blink.gif galima prisigalvoti tiek visko..ir kiekvienam pagal skoni. Vienas per storas, kitas per plonas, trecias per melynas...

Visiškai teisingai Eglute thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
man visos nuotraukos patrauklios ir labai nuosirdzios. kas turi vaikuciu, tas tik ir supranta. net sirdi suspaude, kai perziurinejau. nes akyse mamu matosi meile. o ko daugiau reikia? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 05 13, 20:32)
Tai dabar jau už katiną ir bambalį balsuosi?  lotuliukas.gif

aha, ir kaip tu taip tiksliai atspejai lotuliukas.gif ir dar "mesininko" poza lotuliukas.gif
Atsakyti
Nugi kol ieškojau "Bambalio" , vėl vieną gerą atradau laugh.gif Anąkart pramazinau todėl, kad posto neužskaičiau, bet tik su postu ši nuotrauka įgavo prasmę lotuliukas.gif
Taigi: Su mamyte visur ir visada, džiaugsme ir varge............. nugi tikrai gaila, kad taip nutiko unsure.gif ........nors esu tikra, kad nėra jau taip blogai, ale prikibau ir vsio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 05 14, 16:15)
Taigi: Su mamyte visur ir visada, džiaugsme ir varge............. nugi tikrai gaila, kad taip nutiko  unsure.gif ........nors esu tikra, kad nėra jau taip blogai, ale prikibau ir vsio laugh.gif

Na, jei dar ieškot įdomybių, tai jų yra ir daugiau bigsmile.gif Pavyzdžiui:

"Giesmė, tyliai glūdinti motinos širdy, pragysta iš vaiko lūpų..." - turima omenyje kūdikių "giesmės"? Juk nuotraukoje leliukas abejoju ar kitaip sugeba dainuoti biggrin.gif Kas tada per emocijos glūdi motinos širdy?

"Negaliu pasakyt tau mama, kaip man gera su tavim, nes įgrūdai man žuvytę" - na nieko sau argumentas doh.gif lotuliukas.gif

"Ji paguodžia,
Ji paglosto,
Ašarėlę man nušluosto.
Apkabina, nuramina,
Noriu valgyt - pamaitina.
Ji ir žaidžia su manim,
Myliu Ją visa širdim!!!" - mergaitės veido išraiška byloja ką kita lotuliukas.gif O nuotrauka fantastiškai graži thumbup.gif

"Aš pati laimingiausia mamytė" - kuri ten mamytė iš visų trijų, leliukas tai juk vienas?

"PRIVATU! - mudvi su mamyte maudomės!" - šita man labai patiko, čia viską pasako mažylės gestas thumbup.gif lotuliukas.gif

"Mamos darbas - supinti kasas,
o mano - išrinkti gumyčių spalvas." - mergaitės gestai irgi sužavėjo, gaila, balsų skaičius ribotas rolleyes.gif

P.S. visi "palazdavojimai" draugiški, prašom neįsižeisti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 16:43)
"Negaliu pasakyt tau mama, kaip man gera su tavim, nes įgrūdai man žuvytę" - na nieko sau argumentas  doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image Jumoro skyrelis.
Atsakyti
O kur prapuole viena nuotraukyte, tiksliai zinau, kad ju buvo 167, o dabar beliko 166 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 05 14, 17:35)
O kur prapuole viena nuotraukyte, tiksliai zinau, kad ju buvo 167, o dabar beliko 166  g.gif

Aš tai atsimenu, kad buvo 168. Dar pagalvojau, kad labai didelis skaičius dalyvių.
Atsakyti
Negaliu pasakyt tau mama, kaip man gera su tavim,
nes įgrūdai man žuvytę
- censored2.gif swoon.gif
Atsakyti
"Leisk mamyte , aš pati nusiprasiu!" mastau.gif ax.gif

dar sitas pavadinimas krito i aki "Visą dieną su mama- nuobodu, reik kitokių pramogų smile.gif " biggrin.gif
tik neisizeiskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 14 gegužės 2006 - 18:24