Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(Voverė @ 2006 05 13, 19:45)
<...>
Aš net siūlyčiau tokį konkursą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  "Mano pati baisiausia nuotrauka"  lotuliukas.gif , juk kartais būnam pagauti siaubingose pozose ar su baisia mimika ir šias nuotraukas daugelis mėgsta slėpti, bet juk visai linksma atsisėdus su draugais ne tik foto atelje nuotraukas žiūrėti, iš kurių žvelgia susikaustę veidai, o ir pažvingauti iš tikrai baisuokliškų fizionomijų  biggrin.gif

Aš irgi būčiau už... labai daug turiu tokių foto ax.gif blush2.gif reikia į pasiūlymų skirelį siūlyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 05 13, 18:45)
Aš net siūlyčiau tokį konkursą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  "Mano pati baisiausia nuotrauka"  lotuliukas.gif , juk kartais būnam pagauti siaubingose pozose ar su baisia mimika ir šias nuotraukas daugelis mėgsta slėpti, bet juk visai linksma atsisėdus su draugais ne tik foto atelje nuotraukas žiūrėti, iš kurių žvelgia susikaustę veidai, o ir pažvingauti iš tikrai baisuokliškų fizionomijų  biggrin.gif

g.gif bigsmile.gif gal ir nieko būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 05 13, 16:50)
irnesakyk.gif kiekvienam fotokonkurse kažkas kažką išknisa ir padaro iš nieko - didelį vežimą...mad.gif
Ko taip rūstiniesi? Kas čia tokio? unsure.gif Pagalvok, kaip būtų nuobodu skaityt komentarus "kokia graži nuotrauka", "kokia idėja superinė" etc.
Man tai tik įdomiau taip. Jau taip prisižvengiau iš to detektyvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikrai su mintim nuotrauka. Jaučiu, reiks prabalsuot už ją bigsmile.gif
Atsakyti
Nuotraukites tiesiog visos SUPER!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 13, 19:27)
Pagalvok, kaip būtų nuobodu skaityt komentarus "kokia graži nuotrauka", "kokia idėja superinė" etc.

QUOTE(swko @ 2006 05 13, 19:34)
Nuotraukites tiesiog visos SUPER!!!!!!!!!

Erzini? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na,kad visos nuotraukose ėmėm ieškot"sliekų",tai ir aš aptikau įdomią- "Tėtis įšėjo žvejot-tai mes su mamyte jo kantriai lauksim"..Jau taip ta mamytė smalsiai žiūrį į bambalį alaus,baisu kad dukrytė neįkristų vandenin g.gif biggrin.gif tongue.gif

O šiaip balsuosiu už du miegaliukus,miegančius suglaudus nosytes,"Švelnumo akimirką" ..
Atsakyti
Papugele, eik tu sau lotuliukas.gif thumbup.gif Ale pastabumas tavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 05 13, 19:17)
Na,kad visos nuotraukose ėmėm ieškot"sliekų",tai ir aš aptikau įdomią- "Tėtis įšėjo žvejot-tai mes su mamyte jo kantriai lauksim"..Jau taip ta mamytė smalsiai žiūrį į bambalį alaus,baisu kad dukrytė neįkristų vandenin g.gif  biggrin.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir pamatyk tu man, kad ten alus lotuliukas.gif gal kokios giros butelis g.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad galima dar persigalvot ir atiduot savo balsus kitoms nuotraukytems, o tai cia tokiu idomybiu prirase lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai dabar jau už katiną ir bambalį balsuosi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 13, 16:32)
Tiesą sakant, ieškodama "maniakiškos" nuotraukos buvau pamaniusi, kad kalbama apie kitą - kur mama (tai ją sumaišiau su tėčiu) "mėsininko" poza laiko krykščiantį leliuką už kojų  biggrin.gif "Pamišę dėl smagumo", ar kažkaip panašiai vadinasi. Va ta tai man įdomi, nereali vaiko nuotaika, dar turiu pasilikus vieną balsą ir ko gero jai atiduosiu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gera nuotrauka irgi biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Voverė @ 2006 05 13, 18:45)
O aš jei turiu kokių nuotraukikių, tai dalyvauju, ir man VISIŠKAS DZIN, ką jose įžvelgs kitos asmenybės irnesakyk.gif  Tiesa mažokai aš tuose konkursuose dalyvavau, bet reikia pasitaisyti pioneer.gif  biggrin.gif

Aš irgi taip pat. Turiu dalyvauju,neturiu tai nusifotkinu ir vistiek dalyvauju. Juk reikia, o ką paskui mamytės darbo neturės. Nebus apie ką pletkinti jei nedalyvausim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niu jau juokas nebeima.. Ta kudakuotoju prigimtis...kad tik apshneket... vat ash nebalsuosiu uz visas nuotraukas, kur namai nesutvarkyti, kriaukles neplautos, lovos sujauktos, vaikas apsiseiliaves, mamyte be makiazo, medis apdziuves, dangus apsiniaukes- blink.gif blink.gif blink.gif galima prisigalvoti tiek visko..ir kiekvienam pagal skoni. Vienas per storas, kitas per plonas, trecias per melynas...
Atsakyti