Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(babuska @ 2006 05 12, 23:30)
sufleruoju  bigsmile.gif

nžn kame tas baisumas tos nuotraukos blink.gif schmoll.gif
tiek mamytė, tiek vaikiukas, abu labai mieli wub.gif

o kad nuotraukytė kitokios spalvos nei visos tai tik įdomiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 13 gegužės 2006 - 11:21
QUOTE(Matelyk @ 2006 05 13, 12:20)

nžn kame tas baisumas tos nuotraukos  blink.gif  schmoll.gif
tiek mamytė, tiek vaikiukas, abu labai mieli  wub.gif

o kad nuotraukytė kitokios spalvos nei visos tai tik įdomiau  rolleyes.gif

As irgi nematau nejokio ten baisumo schmoll.gif .Nesikabinekit mamkos biggrin.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 05 13, 11:14)
kuo cia detas fonas g.gif  i tema tai juk nuostabiai atitinka ir nuotraukyte grazi

kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
as nesakau, kad i tema netinka, kur tu taip radai parasyta g.gif ? visos nuotraukos cia i tema ! (keistai skamba, nuomones, kad daug nuotrauku ne i tema blink.gif ) man tik tokios spalvos yra saltokos, o pati nuotrauka is ties grazi ir lelius grazus wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 05 13, 11:36)
nuotrauka is ties grazi  ir lelius grazus  wub.gif  mirksiukas.gif

tai ir turetu buti svarbiausia
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 05 12, 23:30)
sufleruoju  bigsmile.gif
user posted image  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif Ale gerai sufleruoji lotuliukas.gif
QUOTE(kajote @ 2006 05 13, 00:36)
babuska, esi gera sufleruotoja  thumbup.gif jo... man ta nuotraukyte irgi biski  siaubiakiska... unsure.gif (kaip jus kad sakot biggrin.gif )

QUOTE(babuska @ 2006 05 13, 00:39)
as kaip tik nesakau, kad siaubiakiska, ji man kitokia i vsio  biggrin.gif  fonas mane veikia  ...  rolleyes.gif
tik dar pati nesu garantuota, kad dalyve kalbejo apie ka tu supratai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 13, 01:56)
Na ir as jau manau kad supratau apieka kalba eina, nieko baisaus tik labai daug azarto,bet vaikas isisviepes vadinasi viskas ok biggrin.gif

Taip taip vaikis fainas, lyg ir linksmas, reiškiasi nieko baisaus biggrin.gif , bet .......Pirma tai fonas......antra va tos pamėtytos nuotraukos (maniakai prieš ruošdamiesi žmogžudystei, taip daro) , nu ir paskui postas ...tik tak laukiam kol pargrįš unsure.gif tėvelis ....na po pirmų dviejų man užstrigusių vietelių, pradedu skaityt tarp eilučių lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...tik tak laukiam kol pargrįš tėvelis ir user posted image laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 05 13, 15:28)
Taip taip vaikis fainas, lyg ir linksmas, reiškiasi nieko baisaus  biggrin.gif  , bet .......Pirma tai fonas......antra va tos pamėtytos nuotraukos (maniakai prieš ruošdamiesi žmogžudystei, taip daro) , nu ir paskui postas ...tik tak laukiam kol pargrįš  unsure.gif tėvelis ....na po pirmų dviejų man užstrigusių vietelių, pradedu skaityt tarp eilučių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...tik tak laukiam kol pargrįš tėvelis ir  user posted image  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visas detektyvas bijau.gif scare.gif triniti.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif košmaras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Eikit geriau i lauką, saulė sviečia, gražu tai ir fonas pasikeis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Nuotrauka apie kurią kalbate labai graži. Man ji labai meniška. Išmėtytos nuotraukos ir laikrodis simbolizuoja tarsi praėjusį laiką ir dabartį, laukimą ir išgyvenimus.... Ir t.t. Gražus vaikučio žvilgsnis. Vaikiškas bet kartu gilus, lyg kažką sakantis... Šaunūs išradingi tėveliai. Reikės ir man ką nors panašaus sukurpti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 13 gegužės 2006 - 14:52
QUOTE(Krisliukas @ 2006 05 13, 15:44)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  košmaras biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Eikit geriau i lauką, saulė sviečia, gražu tai ir fonas pasikeis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

P.S. Nuotrauka apie kurią kalbate labai graži. Man ji labai meniška. Išmėtytos nuotraukos ir laikrodis simbolizuoja tarsi praėjusį laiką ir dabartį, laukimą ir išgyvenimus.... Ir t.t. Gražus vaikučio žvilgsnis. Vaikiškas bet kartu gilus, lyg kažką sakantis... Šaunūs išradingi tėveliai. Reikės ir man ką nors panašaus sukurpti.

Idėja, manyčiau, tokia: žiūrinėjam nuotraukas stumdami laiką, kol grįš tėvelis. Tik kad nuotraukos (ir laikrodis) atsuktos ne į pačius žiūrėtojus (mamą, neva rodančią jas vaikui), o į "publiką" biggrin.gif Šioje nuotraukoje labiausiai užkliūva dirbtinumas.

Tiesą sakant, ieškodama "maniakiškos" nuotraukos buvau pamaniusi, kad kalbama apie kitą - kur mama (tai ją sumaišiau su tėčiu) "mėsininko" poza laiko krykščiantį leliuką už kojų biggrin.gif "Pamišę dėl smagumo", ar kažkaip panašiai vadinasi. Va ta tai man įdomi, nereali vaiko nuotaika, dar turiu pasilikus vieną balsą ir ko gero jai atiduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 13, 16:32)
Idėja, manyčiau, tokia: žiūrinėjam nuotraukas stumdami laiką, kol grįš tėvelis.

"mėsininko" poza

Greičiausiai taip ir yra biggrin.gif Tikėkimės lotuliukas.gif

Aha man šita irgi užstrigo, bet va tavo pavadinimas originalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 05 13, 15:28)
bigsmile.gif Ale gerai sufleruoji  lotuliukas.gif
Taip taip vaikis fainas, lyg ir linksmas, reiškiasi nieko baisaus  biggrin.gif  , bet .......Pirma tai fonas......antra va tos pamėtytos nuotraukos (maniakai prieš ruošdamiesi žmogžudystei, taip daro) , nu ir paskui postas ...tik tak laukiam kol pargrįš  unsure.gif tėvelis ....na po pirmų dviejų man užstrigusių vietelių, pradedu skaityt tarp eilučių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...tik tak laukiam kol pargrįš tėvelis ir  user posted image  laugh.gif

g.gif gerai kad aš šitam fotokonkorkurse nedalyvauju, nes ne kurios įžvelgtų velniai žino ką cool.gif
neturit ką veikti dirol.gif

QUOTE(ejeva @ 2006 05 13, 15:31)
Visas detektyvas  bijau.gif 

irnesakyk.gif kiekvienam fotokonkurse kažkas kažką išknisa ir padaro iš nieko - didelį vežimą...mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 05 13, 16:50)
g.gif gerai kad aš šitam fotokonkorkurse nedalyvauju, nes ne kurios įžvelgtų velniai žino ką cool.gif

O aš jei turiu kokių nuotraukikių, tai dalyvauju, ir man VISIŠKAS DZIN, ką jose įžvelgs kitos asmenybės irnesakyk.gif Tiesa mažokai aš tuose konkursuose dalyvavau, bet reikia pasitaisyti pioneer.gif biggrin.gif
Aš net siūlyčiau tokį konkursą lotuliukas.gif lotuliukas.gif "Mano pati baisiausia nuotrauka" lotuliukas.gif , juk kartais būnam pagauti siaubingose pozose ar su baisia mimika ir šias nuotraukas daugelis mėgsta slėpti, bet juk visai linksma atsisėdus su draugais ne tik foto atelje nuotraukas žiūrėti, iš kurių žvelgia susikaustę veidai, o ir pažvingauti iš tikrai baisuokliškų fizionomijų biggrin.gif
Atsakyti
Kas čia tokio, kad kažką įžvelgia nuotraukose. Man tai žymiai įdomiau, kai įsivažiuoja kokia diskusija, kokia intriga thumbup.gif
O apie čia daugiausia apkalbamą nuotrauką juk niekas nepasakė, kad ji negraži, ar pan... Ji pasirodė kitokia, kažkam siaubakiška. Nu tai fainai hihihi.gif didis.gif Neimkit taip visko į širdį mirksiukas.gif
Atsakyti