Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(gritte @ 2006 05 12, 19:29)
Man atsibosta laukti konkuro pabaigos  tongue.gif , galėtų trigubai sutrumpinti laiką  smile.gif

Šiai minčiai aš irgi pritariu 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 05 12, 19:20)
Šiai minčiai aš irgi pritariu 4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku, ir nuotrauku butu maziau ir pasirinkimas lengvesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 05 12, 13:00)
schmoll.gif  Nu žinai kita, šiandien vėl užmečiau akį ir nuomonės nepakeičiau. Gal aš meno nesuprantu, nežinau, einu Čiurlionį pavartyt, o paskui vėl užeisiu  pažiūrėt  lotuliukas.gif

perskaicius tavo posta as ir emiau ieskot kaip ir visos kitos biggrin.gif ir lyg radau bigsmile.gif apie ka sneki, nes tikrai saltumo yra toj nuotraukoj, bet nera labai jau kaip is siaubiako lotuliukas.gif kazin cia as apie ta pacia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 05 12, 20:57)
perskaicius tavo posta as ir emiau ieskot kaip ir visos kitos  biggrin.gif  ir lyg radau  bigsmile.gif  apie ka sneki, nes tikrai saltumo yra toj nuotraukoj, bet nera labai jau kaip is siaubiako  lotuliukas.gif  kazin cia as apie ta pacia  g.gif  lotuliukas.gif

As gal 3 kartus perziurejau ieskodama TOS siaubiakiskos nuotraukos....nu bet nieko nerandu g.gif Kuri cia jums tokia baisi? Pasufleruokit mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 05 12, 22:05)
As gal 3 kartus perziurejau ieskodama TOS siaubiakiskos nuotraukos....nu bet nieko nerandu g.gif  Kuri cia jums tokia baisi? Pasufleruokit mirksiukas.gif  biggrin.gif

pasufleruociau, bet as nemegeja konfliktuot ar izeidinet ka nors, tai geriau patylesiu biggrin.gif
nu tikrai galima izvelgt, nes ji labai kitokia negu visos kitos tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 05 12, 23:05)
As gal 3 kartus perziurejau ieskodama TOS siaubiakiskos nuotraukos....nu bet nieko nerandu g.gif  Kuri cia jums tokia baisi? Pasufleruokit mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš irgi 1001 kartą peržiūrėjau nuotraukytes ir nieko baisuokliško neradau schmoll.gif schmoll.gif visos nuotraukos gražios wub.gif
Atsakyti
sufleruoju bigsmile.gif

user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
babuska, esi gera sufleruotoja thumbup.gif jo... man ta nuotraukyte irgi biski siaubiakiska... unsure.gif (kaip jus kad sakot biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2006 05 12, 23:36)
babuska, esi gera sufleruotoja  thumbup.gif jo... man ta nuotraukyte irgi biski  siaubiakiska... unsure.gif (kaip jus kad sakot biggrin.gif )

as kaip tik nesakau, kad siaubiakiska, ji man kitokia i vsio biggrin.gif fonas mane veikia ... rolleyes.gif

tik dar pati nesu garantuota, kad dalyve kalbejo apie ka tu supratai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 05 12, 15:39)
as kaip tik nesakau, kad siaubiakiska, ji man kitokia i vsio  biggrin.gif  fonas mane veikia  ...  rolleyes.gif

tik dar pati nesu garantuota, kad dalyve kalbejo apie ka tu supratai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ir as jau manau kad supratau apieka kalba eina, nieko baisaus tik labai daug azarto,bet vaikas isisviepes vadinasi viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
Dar kartą peržiūrėjus nuotraukas, pasidaro aišku, kad fantazijos nerasta schmoll.gif kas antra nuotrauka - su virš galvos iškeltu vaiku, ar bučiuojamas vaikas blink.gif kelios tokios nuotraukos viena po kitos buvo atsidūrusios, tai pagalvojau, kad dvejinasi doh.gif ot konkurso temo pavadinimo atitikimas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 13 gegužės 2006 - 01:54
QUOTE(babuska @ 2006 05 12, 23:39)
as kaip tik nesakau, kad siaubiakiska, ji man kitokia i vsio  biggrin.gif  fonas mane veikia  ...  rolleyes.gif

tik dar pati nesu garantuota, kad dalyve kalbejo apie ka tu supratai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kuo cia detas fonas g.gif i tema tai juk nuostabiai atitinka ir nuotraukyte grazi
Atsakyti