Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

man visos nuotraukeles labai mielos wub.gif ypac pagtinka tos, kurios padarytos gamtoje, prie vandens... dar renkuosi tas 3...labai sunku doh.gif noretusi visoms po 1 balsa duot wub.gif
Atsakyti
Aš tai vis nespėju sudalyvauti, nesinori juk bet kokios nuotraukos dėti. Padarykite konkursus ilgiau tai jau nusibodo pamatai konkursas prasidėjo išrenki nuotrauką nori talpint, o jis jau pasibaiges doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 05 12, 12:33)
Aš tai vis nespėju sudalyvauti, nesinori juk bet kokios nuotraukos dėti. Padarykite konkursus ilgiau tai jau nusibodo pamatai konkursas prasidėjo išrenki nuotrauką nori talpint, o jis jau pasibaiges doh.gif

nereikia miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 12, 01:51)
Jeigu mes apie tą pačią pagalvojom, tai man ji visai "prikolna" - matosi, kad vaikas tiesiog žviegia iš malonumo  thumbup.gif Tiesa, mamytės poza iš pažiūros "vyriška" - tik užmetusi akį pamaniau, kad nuotraukoje - gražutėlis ilgaplaukis tėvelis  blush2.gif

schmoll.gif Nu žinai kita, šiandien vėl užmečiau akį ir nuomonės nepakeičiau. Gal aš meno nesuprantu, nežinau, einu Čiurlionį pavartyt, o paskui vėl užeisiu pažiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Kada "Naujokas" tampa ne "Naujoku" ir gales balsuoti uz nuotraukas?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekle @ 2006 05 12, 15:57)
Kada "Naujokas" tampa ne "Naujoku" ir gales balsuoti uz nuotraukas?
g.gif

Kai parašysi 20 žinučiu.
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 05 12, 13:00)
schmoll.gif  Nu žinai kita, šiandien vėl užmečiau akį ir nuomonės nepakeičiau. Gal aš meno nesuprantu, nežinau, einu Čiurlionį pavartyt, o paskui vėl užeisiu  pažiūrėt  lotuliukas.gif

Du kartus peržiūrėjau visas nuotraukas, kad rasčiau tą, apie kurią čia kalbate. Taip jau smalsu pasidarė bigsmile.gif blush2.gif Ko gero radau. Nieko man ten baisaus g.gif Konkurse "Gandrų belaukiant", tai buvo vaizdelių doh.gif Po to vieną tokį, man atrodo, išėmė.
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2006 05 12, 16:30)
Du kartus peržiūrėjau visas nuotraukas, kad rasčiau tą, apie kurią čia kalbate. Taip jau smalsu pasidarė  bigsmile.gif  blush2.gif Ko gero radau.

lotuliukas.gif
as irgi paskaicius perziurejau atidziai...ale tik dar labiau susiintrigavau doh.gif Idomu, ar ne mamos veido israiska turima omeny?
Atsakyti
Eikit jūs eikit, toks gražus konkursas, schmoll.gif o ir čia kabinėjatės. O dar prisimenamas ir prieš tai buvęs... nesuprantu Jūsų doh.gif
Papildyta:
Pamenu ir aš tą nuotraukytę, bet irgi nesuprantu, kas ten jau tokio baisaus buvo g.gif . na bet čia jau praeitis, o aš kabinėtis irgi mėgstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 05 12, 17:27)
Eikit jūs eikit, toks gražus konkursas,  schmoll.gif o ir čia kabinėjatės. O dar prisimenamas ir prieš tai buvęs... nesuprantu Jūsų doh.gif
Papildyta:
Pamenu ir aš tą nuotraukytę, bet irgi nesuprantu, kas ten jau tokio baisaus buvo g.gif . na bet čia jau praeitis, o aš kabinėtis irgi mėgstu mirksiukas.gif

o man abu pastarieji konkursai wub.gif Na as tai tikrai nesikabineju schmoll.gif tik suintrigavo tas postas apie pamiseliska nuotrauka smile.gif Siaip man kiekviena nuotrauka savotiskai grazi ir zavi rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal merginos įvardinkit konkrečiai apie kurią kalbate? bo jau tikrai įdomu pasidarė blush2.gif galbūt čia kiekviena apie skirtingą kalbate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 05 12, 12:33)

Man atsibosta laukti konkuro pabaigos tongue.gif , galėtų trigubai sutrumpinti laiką smile.gif
Atsakyti