man visos nuotraukeles labai mielos ypac pagtinka tos, kurios padarytos gamtoje, prie vandens... dar renkuosi tas 3...labai sunku noretusi visoms po 1 balsa duot
Aš tai vis nespėju sudalyvauti, nesinori juk bet kokios nuotraukos dėti. Padarykite konkursus ilgiau tai jau nusibodo pamatai konkursas prasidėjo išrenki nuotrauką nori talpint, o jis jau pasibaiges
QUOTE(mutantė @ 2006 05 12, 12:33)
Aš tai vis nespėju sudalyvauti, nesinori juk bet kokios nuotraukos dėti. Padarykite konkursus ilgiau tai jau nusibodo pamatai konkursas prasidėjo išrenki nuotrauką nori talpint, o jis jau pasibaiges
nereikia miegoti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 12, 01:51)
Jeigu mes apie tą pačią pagalvojom, tai man ji visai "prikolna" - matosi, kad vaikas tiesiog žviegia iš malonumo Tiesa, mamytės poza iš pažiūros "vyriška" - tik užmetusi akį pamaniau, kad nuotraukoje - gražutėlis ilgaplaukis tėvelis
Nu žinai kita, šiandien vėl užmečiau akį ir nuomonės nepakeičiau. Gal aš meno nesuprantu, nežinau, einu Čiurlionį pavartyt, o paskui vėl užeisiu pažiūrėt
Kada "Naujokas" tampa ne "Naujoku" ir gales balsuoti uz nuotraukas?
QUOTE(Tekle @ 2006 05 12, 15:57)
Kai parašysi 20 žinučiu.
QUOTE(Voverė @ 2006 05 12, 13:00)
Nu žinai kita, šiandien vėl užmečiau akį ir nuomonės nepakeičiau. Gal aš meno nesuprantu, nežinau, einu Čiurlionį pavartyt, o paskui vėl užeisiu pažiūrėt
Du kartus peržiūrėjau visas nuotraukas, kad rasčiau tą, apie kurią čia kalbate. Taip jau smalsu pasidarė Ko gero radau. Nieko man ten baisaus Konkurse "Gandrų belaukiant", tai buvo vaizdelių Po to vieną tokį, man atrodo, išėmė.
QUOTE(Jurgyte @ 2006 05 12, 16:30)
Du kartus peržiūrėjau visas nuotraukas, kad rasčiau tą, apie kurią čia kalbate. Taip jau smalsu pasidarė Ko gero radau.
as irgi paskaicius perziurejau atidziai...ale tik dar labiau susiintrigavau Idomu, ar ne mamos veido israiska turima omeny?
QUOTE(Flirta @ 2006 05 12, 17:27)
Eikit jūs eikit, toks gražus konkursas, o ir čia kabinėjatės. O dar prisimenamas ir prieš tai buvęs... nesuprantu Jūsų
Papildyta:
Pamenu ir aš tą nuotraukytę, bet irgi nesuprantu, kas ten jau tokio baisaus buvo . na bet čia jau praeitis, o aš kabinėtis irgi mėgstu
Papildyta:
Pamenu ir aš tą nuotraukytę, bet irgi nesuprantu, kas ten jau tokio baisaus buvo . na bet čia jau praeitis, o aš kabinėtis irgi mėgstu
o man abu pastarieji konkursai Na as tai tikrai nesikabineju tik suintrigavo tas postas apie pamiseliska nuotrauka Siaip man kiekviena nuotrauka savotiskai grazi ir zavi
Tai gal merginos įvardinkit konkrečiai apie kurią kalbate? bo jau tikrai įdomu pasidarė galbūt čia kiekviena apie skirtingą kalbate?
QUOTE(mutantė @ 2006 05 12, 12:33)
Man atsibosta laukti konkuro pabaigos , galėtų trigubai sutrumpinti laiką