Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(Latia @ 2006 05 10, 21:17)
pritariu smile.gifuž šią nuotrauką prabalsavau... tik aktorė ne rusė - Mila Jojovich, - mamytė iš ties panaši į ją

nu ne taip issireiskiau blush2.gif zinau, kad ji amerikieciu aktore,norejau pasakyti, kad jos mama ruse, o tevas , berods, jugoslavas, tai ta prasme, kilus is ten... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 05 10, 16:51)
Mano akimis žiūrint, didžioji dalis nuotraukų atitiko konkurso sąlygų punktą "mama myluoja" arba "mama migdo", tad visos jos toje galybėje nublanko. Man asmeniškai "diena su mama" asocijuojasi su kokia nors veikla, linksmumu, o gal ir "darbiniais rūpesčiais". biggrin.gif Todėl ir aš neturėjau problemų išsirenkant favorites.

QUOTE(garbane @ 2006 05 10, 17:14)
as irgi pagal tokia pacia logika balsavau  drinks_cheers.gif taigi nebuvo labai sunku issirinkti  mirksiukas.gif

As su jumis drinks_cheers.gif

Prabalsavau uz (3) pacias graziausias, kuriouse matesi kazkokia tai veikla... (o, tokiu nuotraukyciu nebuvo laaabai jau daug schmoll.gif) taip, kad buvo lengva atiduoti savo balsus mirksiukas.gif
Sekmes visom dalyvem 4u.gif
Atsakyti
Fu,prabalsavom ir mes.
Atsakyti
QUOTE(sausis @ 2006 05 11, 08:15)
Fu,prabalsavom ir mes.

Fu???? lotuliukas.gif
Atsakyti

turbut kaip niekad lengva balsuoti buvo, nes labai mazai nuotraukyciu, kurios mano akimis atitiko konkurso tema.
Isvis stebejausi, kad patvirtintos kai kurios.
Atsakyti
Kaip gerai, kad dar turi kuo stebėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 05 10, 17:51)
Man asmeniškai "diena su mama" asocijuojasi su kokia nors veikla, linksmumu, o gal ir "darbiniais rūpesčiais".

Na, mama kartais ir pamiegot ir šiaip pagulėt su mažyliu gali irnesakyk.gif
O veikla yra visa, kas atsako į klausimą Ką veikia?: žaidžia, miega, sėdi, guli... tongue.gif
Juolab, kad yra daug nuotraukų su visai mažyčiais 2.gif Taigi jų nė pasodint negali, belieka tik gulėti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 05 11, 10:43)
O veikla yra visa, kas atsako į klausimą Ką veikia?: žaidžia, miega, sėdi, guli... tongue.gif
Juolab, kad yra daug nuotraukų su visai mažyčiais 2.gif  Taigi jų nė pasodint negali, belieka tik gulėti... lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
veikti galima jei vaikas jau ką nors gali daryti, o jei jis visai mažulis tai belieka tik gulėti, valgyti , tai kaip toms mamytėms pasireikšti g.gif
Man visos nuotraukytės labai mielos, nes visur galima rasti kasdinybės, bet visos tokios šiltos ir gražios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
balsavau ir as smile.gif

ne i tema, bet man zavingas "pavasarinuko leliuko mama 2006" avataras!!!ttoooooooookia miela pedute. lydausi dabar ziuredama...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 05 11, 01:43)
Juolab, kad yra daug nuotraukų su visai mažyčiais 2.gif  Taigi jų nė pasodint negali, belieka tik gulėti... lotuliukas.gif

Aš ir nesakiau, kad tos nuotraukos neatitiko temos. smile.gif Tiesiog kadangi jos konkurse dominavo, o mamyčių ir vaikučių poza juose vienoda, man į jas akis ir nekrypo. Atskirai paėmus jos labai mielos. wub.gif
Atsakyti
Na va, ekspromtu išrinkau man pačias pačiausias, nors patiko tikrai daug:

Ypatingai geras kadras, tiesa jei nebūtų nuotraukos tokio apibūdinimo, tai gal ir nebūtų taip kritę į akį. Galima skaityt ją kaip nori, vienu žodžiu tarp eilučių įžvelgiu daug prasmių.........kažkaip net prisiminiau pasaką apie Pelenę smile.gif , kaip prieš pavirstant gražuole, ji kalbėjosi su mama rolleyes.gif
Taigi 1. Pokalbis su angelu....

Labai šilta nuotrauka rolleyes.gif :
2. Stipriai prisiglaudžiu prie to, kas yra tikra ir nepakeičiama.

Na o dėl trečiosios vietos, net nežinau, rinkau rinkau, bet į ją pretenduoja daug nuotraukyčių, tai kolkas susilaikiau biggrin.gif

Tiesa viena nuotrauka keista pasirodė......... nežinau..... man ji kažkokia šalta ir pamišėliška schmoll.gif nerašysiu kokia, nes gal ne taip supratau....bet vistiek man ji kraupi schmoll.gif Na ryt dar užmesiu akį, gal kitaip atrodys, nes kolkas tai brrrrrr.....kaip iš "siaubiako" išimta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 11 gegužės 2006 - 22:41
QUOTE(Voverė @ 2006 05 11, 23:39)
Tiesa viena nuotrauka keista pasirodė......... nežinau..... man ji kažkokia šalta ir pamišėliška  schmoll.gif  nerašysiu kokia, nes gal ne taip supratau....bet vistiek man ji kraupi  schmoll.gif  Na ryt dar užmesiu akį, gal kitaip atrodys, nes kolkas tai brrrrrr.....kaip iš "siaubiako" išimta  unsure.gif

Jeigu mes apie tą pačią pagalvojom, tai man ji visai "prikolna" - matosi, kad vaikas tiesiog žviegia iš malonumo thumbup.gif Tiesa, mamytės poza iš pažiūros "vyriška" - tik užmetusi akį pamaniau, kad nuotraukoje - gražutėlis ilgaplaukis tėvelis blush2.gif

Man labiau kliūva dviprasmybės, kylančios iš "kreivai" suformuluotų pavadinimų. Mano pačios pavadinimą irgi išp*****ojo keletą puslapių atgal, susisarmatijau, bet kažką keisti patingėjau rolleyes.gif Užtat yra dar neblogas "perlas", kur vaikutis kėsinasi pavirsti į angelėlį ir su savim į dangų nusitempti mamytę doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Nu nejuokinga turėtų būti, bet... cool.gif
Atsakyti