Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

As irgi prabalsavau uz:

Mama, mama, mes padėsim tau apsipirkti - iš aukščiau geriau matosi

paskui Mama opapa rolleyes.gif atrodo taip vadinasi

o taip pat uz foto su mamyte ir 3 vaikuciais, nepamenu fotkes pavadinimo blush2.gif
Atsakyti
mes ir jau prabalsavom 4u.gif labai grazus konkursas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busy @ 2006 05 10, 01:07)
mes ir jau prabalsavom  4u.gif  labai grazus konkursas  wub.gif

labai daug gražių nuotraukyčių, nors mes nedalyvaujam - sunku bus išsirinkti TAS TRIS bigsmile.gif
Atsakyti
man balsų pritrūko!! Tikrai daug gražių nuotraukų, tokių šiltų, mielų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 05 10, 08:48)
labai daug gražių nuotraukyčių, nors mes nedalyvaujam - sunku bus išsirinkti TAS  TRIS bigsmile.gif

ištikro tiek daug gražių nuotraukyčių, kad išsirinkti tik tris baisiai sunku doh.gif teko burtų keliu balsuoti ax.gif
Atsakyti
Jau prabalsavau wub.gif Labai sunku buvo išrinkti tik tris nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Man visai nesunku buvo išbalsuoti bigsmile.gif . Nuo pat pradžių turėjau dvi simpatijas wub.gif , o vėliau ir tračią radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 gegužės 2006 - 12:37
Aš taip pat jau pabalsavau. lotuliukas.gif Ilagi rinkausi. doh.gif Visos nuotraukos nuostabios. thumbup.gif Lauksim rezultatų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 10, 12:37)
Man visai nesunku buvo išbalsuoti bigsmile.gif . Nuo pat pradžių turėjau dvi simpatijas wub.gif , o vėliau ir tračią radau 4u.gif

man ir nebuvo sunku schmoll.gif , rinkausi tas, kurios savotiškai ir mano kasdienybę atspindėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano akimis žiūrint, didžioji dalis nuotraukų atitiko konkurso sąlygų punktą "mama myluoja" arba "mama migdo", tad visos jos toje galybėje nublanko. Man asmeniškai "diena su mama" asocijuojasi su kokia nors veikla, linksmumu, o gal ir "darbiniais rūpesčiais". biggrin.gif Todėl ir aš neturėjau problemų išsirenkant favorites.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 05 10, 17:51)
Mano akimis žiūrint, didžioji dalis nuotraukų atitiko konkurso sąlygų punktą "mama myluoja" arba "mama migdo", tad visos jos toje galybėje nublanko. Man asmeniškai "diena su mama" asocijuojasi su kokia nors veikla, linksmumu, o gal ir "darbiniais rūpesčiais". biggrin.gif Todėl ir aš neturėjau problemų išsirenkant favorites.

as irgi pagal tokia pacia logika balsavau drinks_cheers.gif taigi nebuvo labai sunku issirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 05 09, 21:52)
Mama, mama, mes padėsim tau apsipirkti - iš aukščiau geriau matosi  wub.gif
[/b] jau berniuku grozis  wub.gif ir dar pamirsau pridurti, kad mamyte panasi i rusu aktore is filmo " 5 elementas"  bigsmile.gif

pritariu smile.gifuž šią nuotrauką prabalsavau... tik aktorė ne rusė - Mila Jojovich, - mamytė iš ties panaši į ją
Atsakyti