As irgi prabalsavau uz:
Mama, mama, mes padėsim tau apsipirkti - iš aukščiau geriau matosi
paskui Mama opapa atrodo taip vadinasi
o taip pat uz foto su mamyte ir 3 vaikuciais, nepamenu fotkes pavadinimo
QUOTE(busy @ 2006 05 10, 01:07)
mes ir jau prabalsavom labai grazus konkursas
labai daug gražių nuotraukyčių, nors mes nedalyvaujam - sunku bus išsirinkti TAS TRIS
man balsų pritrūko!! Tikrai daug gražių nuotraukų, tokių šiltų, mielų
QUOTE(Džinė @ 2006 05 10, 08:48)
labai daug gražių nuotraukyčių, nors mes nedalyvaujam - sunku bus išsirinkti TAS TRIS
ištikro tiek daug gražių nuotraukyčių, kad išsirinkti tik tris baisiai sunku teko burtų keliu balsuoti
Jau prabalsavau Labai sunku buvo išrinkti tik tris nuotraukytes
Aš taip pat jau pabalsavau. Ilagi rinkausi. Visos nuotraukos nuostabios. Lauksim rezultatų
QUOTE(Elina @ 2006 05 10, 12:37)
Man visai nesunku buvo išbalsuoti . Nuo pat pradžių turėjau dvi simpatijas , o vėliau ir tračią radau
man ir nebuvo sunku , rinkausi tas, kurios savotiškai ir mano kasdienybę atspindėjo
Mano akimis žiūrint, didžioji dalis nuotraukų atitiko konkurso sąlygų punktą "mama myluoja" arba "mama migdo", tad visos jos toje galybėje nublanko. Man asmeniškai "diena su mama" asocijuojasi su kokia nors veikla, linksmumu, o gal ir "darbiniais rūpesčiais". Todėl ir aš neturėjau problemų išsirenkant favorites.
QUOTE(Ode @ 2006 05 10, 17:51)
Mano akimis žiūrint, didžioji dalis nuotraukų atitiko konkurso sąlygų punktą "mama myluoja" arba "mama migdo", tad visos jos toje galybėje nublanko. Man asmeniškai "diena su mama" asocijuojasi su kokia nors veikla, linksmumu, o gal ir "darbiniais rūpesčiais". Todėl ir aš neturėjau problemų išsirenkant favorites.
as irgi pagal tokia pacia logika balsavau taigi nebuvo labai sunku issirinkti
QUOTE(babuska @ 2006 05 09, 21:52)
Mama, mama, mes padėsim tau apsipirkti - iš aukščiau geriau matosi
[/b] jau berniuku grozis ir dar pamirsau pridurti, kad mamyte panasi i rusu aktore is filmo " 5 elementas"
[/b] jau berniuku grozis ir dar pamirsau pridurti, kad mamyte panasi i rusu aktore is filmo " 5 elementas"
pritariu už šią nuotrauką prabalsavau... tik aktorė ne rusė - Mila Jojovich, - mamytė iš ties panaši į ją