Dydziausias dekui moderatorei kad idejo mano nuotraukyte!
"Šiandien mamai svarbi diena, aš mokinsiu ją ropoti" - Nuotraukytė paprasta, bet pavadinimas padaro savo
Sveikinu visas mamytes su motinos diena. Visi gamtoje pražydę žiedai, tegul džiugina mūsų visų širdis.
Sunkiomis gyvenimo minutėmis, kai abejoji, kad esi gera mama, linkiu tau nuoširdaus vaiko bučinio ir aplaižyto saldainio jo delniuke. Su Motinos diena
Nr 1 :
"Medinį arkliuką iškeičiau į mamos pečius!"
Nr. 2
Ir "Tavo vaikiškas mažas pasaulis "....
Ir dar daug daug graziu....
Ej, man reikia daugiau negu triju balsu
"Medinį arkliuką iškeičiau į mamos pečius!"
Nr. 2
Ir "Tavo vaikiškas mažas pasaulis "....
Ir dar daug daug graziu....
Ej, man reikia daugiau negu triju balsu
O mums vis kažkas nesigauna - tai į neužpildytas patekom( jau pasitaisėm), o jei dabar į nepatvirtintas išmetė - tai vėl per naują paraišką pildyt?????
Man tai labai patinka "Diena su knyga", "Aš pati laimingiausia mamytė", dar "Ant smėlio MAMA užrašysiu", dar fainos, kur pavadinimas originalesnis, ar apšvieitmas nestandartinis - apie baltus angelus ant sniego, nors man visi kūdikiukai baisiai mieli ir gražūs.
Ech, ir vėl nežinosiu už ką balsuoti.
Man tai labai patinka "Diena su knyga", "Aš pati laimingiausia mamytė", dar "Ant smėlio MAMA užrašysiu", dar fainos, kur pavadinimas originalesnis, ar apšvieitmas nestandartinis - apie baltus angelus ant sniego, nors man visi kūdikiukai baisiai mieli ir gražūs.
Ech, ir vėl nežinosiu už ką balsuoti.
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 05 08, 11:50)
O mums vis kažkas nesigauna - tai į neužpildytas patekom( jau pasitaisėm), o jei dabar į nepatvirtintas išmetė - tai vėl per naują paraišką pildyt?????
Jei į nepatvirtintas, reiškia nuotrauka dar laukia sprendimo. Kai ji netinkama, atsiranda prie neužpildytų, o ne prie nepatvirtintų.
iš naujų ši labai miela :
Trys kiaušiniai, keturi šaukštai miltų...
- Mama, o tai kada pieną pilsim???
šaunūs dvynukai, šiltas vaizdelis
Trys kiaušiniai, keturi šaukštai miltų...
- Mama, o tai kada pieną pilsim???
šaunūs dvynukai, šiltas vaizdelis
QUOTE(pupulis+ @ 2006 05 09, 12:10)
va,va rytoj prasideda balsavimas,o uz ka balsuot ??? Is 160 nuotrauku,juk neimanoma isrinkti 3,kai man gal kokiu 70 graziausiu yra (aisku visos grazios). Gal kas padetu
padesiu as tau- uzsimerk ir burtu keliu paspausk mygtuka ir nubalsuosi
3 balsai tokiam kiekiui nuotrauku... .. manau neimanoma, nebent kaip Mazhulia sako ...
noretusi, kad neliktu tokiam konkurse nuotrauku be balsu nes tikrai kiekviena foto savotiskai grazi ir miela
kaip prabalsuot- neisivaizduoju
jau 166 foto. noretusi bent kokiom 25 nuotraukom 1 balso
kiek pasiziuriu, tiek vis nauju ir vis atrodo grazesniu nuotrauku prikrauna turbut, kad jau senos nusibodo
Atrakcionuose su mama-smagi pramoga...
Mama, mama, mes padėsim tau apsipirkti - iš aukščiau geriau matosi
jau berniuku grozis ir dar pamirsau pridurti, kad mamyte panasi i rusu aktore is filmo " 5 elementas"
noretusi, kad neliktu tokiam konkurse nuotrauku be balsu nes tikrai kiekviena foto savotiskai grazi ir miela
kaip prabalsuot- neisivaizduoju
jau 166 foto. noretusi bent kokiom 25 nuotraukom 1 balso
kiek pasiziuriu, tiek vis nauju ir vis atrodo grazesniu nuotrauku prikrauna turbut, kad jau senos nusibodo
Atrakcionuose su mama-smagi pramoga...
Mama, mama, mes padėsim tau apsipirkti - iš aukščiau geriau matosi
jau berniuku grozis ir dar pamirsau pridurti, kad mamyte panasi i rusu aktore is filmo " 5 elementas"