Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

Dydziausias dekui moderatorei kad idejo mano nuotraukyte!
Atsakyti
"Šiandien mamai svarbi diena, aš mokinsiu ją ropoti" - thumbup.gif Nuotraukytė paprasta, bet pavadinimas padaro savo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mamytes su motinos diena. Visi gamtoje pražydę žiedai, tegul džiugina mūsų visų širdis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 07 gegužės 2006 - 17:57
Sunkiomis gyvenimo minutėmis, kai abejoji, kad esi gera mama, linkiu tau nuoširdaus vaiko bučinio ir aplaižyto saldainio jo delniuke. Su Motinos diena 4u.gif
Atsakyti
Nr 1 :
"Medinį arkliuką iškeičiau į mamos pečius!" wub.gif

Nr. 2
Ir "Tavo vaikiškas mažas pasaulis ".... wub.gif wub.gif

Ir dar daug daug graziu....

Ej, man reikia daugiau negu triju balsu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 07 gegužės 2006 - 22:36
O mums vis kažkas nesigauna - tai į neužpildytas patekom( jau pasitaisėm), o jei dabar į nepatvirtintas išmetė - tai vėl per naują paraišką pildyt?????

Man tai labai patinka "Diena su knyga", "Aš pati laimingiausia mamytė", dar thumbup.gif "Ant smėlio MAMA užrašysiu", dar fainos, kur pavadinimas originalesnis, ar apšvieitmas nestandartinis - apie baltus angelus ant sniego, nors man visi kūdikiukai baisiai mieli ir gražūs.
Ech, ir vėl nežinosiu už ką balsuoti.
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 05 08, 11:50)
O mums vis kažkas nesigauna - tai į neužpildytas patekom( jau pasitaisėm), o jei dabar į nepatvirtintas išmetė - tai vėl per naują paraišką pildyt?????

Jei į nepatvirtintas, reiškia nuotrauka dar laukia sprendimo. Kai ji netinkama, atsiranda prie neužpildytų, o ne prie nepatvirtintų.
Atsakyti
iš naujų ši labai miela wub.gif :
Trys kiaušiniai, keturi šaukštai miltų...
- Mama, o tai kada pieną pilsim???
šaunūs dvynukai, šiltas vaizdelis 4u.gif
Atsakyti
Visos nuotraukėlės labai šiltos ir mielos, wub.gif dar neišsirinkau už ką balsuosiu, jei išvis pavyks pabalsuot
Atsakyti
va,va rytoj prasideda balsavimas,o uz ka balsuot ???cray.gif Is 160 nuotrauku,juk neimanoma isrinkti 3,kai man gal kokiu 70 graziausiu yra (aisku visos grazios). Gal kas padetu yahoo.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(pupulis+ @ 2006 05 09, 12:10)
va,va rytoj prasideda balsavimas,o uz ka balsuot ???cray.gif  Is 160 nuotrauku,juk neimanoma isrinkti 3,kai man gal kokiu 70 graziausiu yra (aisku visos grazios). Gal kas padetu  yahoo.gif  cray.gif

lotuliukas.gif
padesiu as tau- uzsimerk ir burtu keliu paspausk mygtuka ir nubalsuosi doh.gif
Atsakyti
3 balsai tokiam kiekiui nuotrauku... doh.gif .. manau neimanoma, nebent kaip Mazhulia sako ... lotuliukas.gif

noretusi, kad neliktu tokiam konkurse nuotrauku be balsu ax.gif nes tikrai kiekviena foto savotiskai grazi ir miela 4u.gif

kaip prabalsuot- neisivaizduoju unsure.gif
jau 166 foto. noretusi bent kokiom 25 nuotraukom 1 balso rolleyes.gif

kiek pasiziuriu, tiek vis nauju ir vis atrodo grazesniu nuotrauku prikrauna bigsmile.gif turbut, kad jau senos nusibodo lotuliukas.gif blush2.gif

Atrakcionuose su mama-smagi pramoga... wub.gif

Mama, mama, mes padėsim tau apsipirkti - iš aukščiau geriau matosi wub.gif
jau berniuku grozis wub.gif ir dar pamirsau pridurti, kad mamyte panasi i rusu aktore is filmo " 5 elementas" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 09 gegužės 2006 - 22:25