Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 05 02, 23:33)
Kaži, ar tik neberandu, ar nėra nuotraukos, kur labai graži mama (tikrai kaip aktorė, su tamsiais trumpais plaukais) su dviem vaikiukais  unsure.gif  unsure.gif ?

Pakeista į dar gražesnę biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2006 05 03, 00:38)
jetau, panos, kokios jūs pastabios  blink.gif . O aš tik Erszebeth dukrytę visuomet atpažįstu ( pačios Erszebeth- nea schmoll.gif )

Aš pastebiu ir atpažįstu nemažai, nors asmeniškai su tom mamom - nieko bendro schmoll.gif rolleyes.gif

Man labai patinka nuotrauka, kur mama su vaikiukais pajūry, ant smėlio rašo MAMA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 03, 00:38)
O aš tik Erszebeth dukrytę visuomet atpažįstu ( pačios Erszebeth- nea schmoll.gif )

graži ta laumės dukra, ir tokia jau paaugus biggrin.gif
Atsakyti
"Vakaras su knyga" wub.gif
Atsakyti
Ogi "diena su neformama" ar tik ne siu metu jorej daryta mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus ir siltas konkursas.

Labai grazi man nuotrauka, kur mamyte suka mergaite ant bangu. Tik siaip sis judesys l. pavojingas. Mano sesei taip buvo riesus issuke, tai dabar visa gyvenima kencia... verysad.gif
Dar patinka sios fotkes: kur raso pajuri m raide ir kur miega mamyte su leliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 05 03, 11:21)
Ogi "diena su neformama" ar tik ne siu metu jorej daryta  mirksiukas.gif  thumbup.gif

o ką reiškia "neformama" mastau.gif gal kas galit paaiškint ax.gif

ištikro labai daug gražių nuotraukyčių, tiesiog viena už kitą gražesnės, net nežinau kaip reikės balsuoti, norėčiau kokių 10 balsų turėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 05 03, 11:28)
o ką reiškia "neformama"  mastau.gif  gal kas galit paaiškint  ax.gif

Mama, prijaučianti neformalams wink.gif
Atsakyti
man labai miela ši "grožio procedūra" Nepaprastai mergaitiška dienos dalis wub.gif flirt.gif
user posted image

Mamos darbas - supinti kasas,
o mano - išrinkti gumyčių spalvas.

Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 03, 10:37)
man labai miela ši "grožio procedūra" Nepaprastai mergaitiška dienos dalis  wub.gif   flirt.gif

oro_buckis.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 05 03, 11:21)
Ogi "diena su neformama" ar tik ne siu metu jorej daryta  mirksiukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif nuotrauka wub.gif
Atsakyti
,,Tavo vaikiškas mažas pasaulis
Dar apgaubtas stebuklų skraiste,
Ir veidukas dar švyti kaip saulė,
Kai miegodama šypsais sapne.
Tu tyra ir trapi asmenybė,
Dar nei melo, klastos nežinai.
Tavo vaikiškas mažas pasaulis
Tegul būna ilgai, dar ilgai.... "

Graži nuotrauka ir žodžiai. 4u.gif
Atsakyti