Įkraunama...
Įkraunama...

"Diena su mama"

QUOTE(victoria @ 2006 05 02, 16:24)
na as dabar pasirodysiu kritike juoda, apkalbejau "pokalbis su angelu", dabar dar kai ka noriu apkalbet  biggrin.gif
zodziu as niekaip nesuprantu tu mamu kurios cia ateina pasigirt kuri kurios nuotrauka, cia tai man net juokingai atrodo, va pasisakau tipo ir jau jus balsuokit, kuo daugiau poazystamu tuo geriau, ane?

Nekelk širšalo, šita tema jau buvo išnagrinėta Belaukiant gandrų biggrin.gif O jei ką iškapstysim, tai pateiksim čia viešam teismui liezuvis.gif
Atsakyti
Nuotrauku daug bet uz ka balsuoti nezinau.. kazkaip nera issiskirianciu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 05 02, 19:14)
Nuotrauku daug bet uz ka balsuoti nezinau.. kazkaip nera issiskirianciu..  g.gif

Nieko sau blink.gif ...ir kokia turėtų būti toji- išsiskirianti? Beje, ar tavo foto dalyvauja konkurse? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 02, 20:57)
Nieko sau blink.gif ...ir kokia turėtų būti toji- išsiskirianti? Beje, ar tavo foto dalyvauja konkurse? ax.gif

na tavo tai garantuoju kad yra jei taip sureagavai lotuliukas.gif Ne, mano nera tongue.gif

Kokia turi buti issiskirianti nuotrauka? Tokiu buvo praeitam konkurse. Ziurejau ir negalejau atsigrozet kai kuriom. O vat cia perziurejau ir prie nei vienos sirdele nesuvirpejo mirksiukas.gif nuotraukos is vaikisku albumu ir tiek.. ax.gif
na bet cia mano nuomone tongue.gif
Papildyta:

na jeigu taip norit tai pasitaisysiu kad man visgi grazesnes tos kur ka tik gime leliukai su mamytem pazindinasi.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 02 gegužės 2006 - 20:17
QUOTE(garbane @ 2006 05 02, 20:16)
na tavo tai garantuoju kad yra jei taip sureagavai  lotuliukas.gif Ne, mano nera  tongue.gif

Nusiramink, gerai? Normali mano reakcija, nes man asmeniškai, šitas konkursų- vienas gražiausių: kaip gali nepatikti nuotraukos, kuriuose mamos glaudžia savo vaikus, žaidžia su jais, bučiuoja? Man beveik visos nuotraukos- nerealios, apžiūriu kiekvieną vaikiuką, kiekvieną mamytę. Nu fainai kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 02, 22:€01)
Nusiramink, gerai? Normali mano reakcija, nes man asmeniškai, šitas konkursų- vienas gražiausių: kaip gali nepatikti nuotraukos, kuriuose mamos glaudžia savo vaikus, žaidžia su jais, bučiuoja? Man beveik visos nuotraukos- nerealios, apžiūriu kiekvieną vaikiuką, kiekvieną mamytę. Nu fainai kaip smile.gif

viskas daugiau nieko jums nebesakau nes nepatinka man sitas tonas schmoll.gif na kur as sakiau kad negrazios, a? sakiau tik kad nezinau uz ka balsuot ir tiek.
Atsakyti
Kaži, ar tik neberandu, ar nėra nuotraukos, kur labai graži mama (tikrai kaip aktorė, su tamsiais trumpais plaukais) su dviem vaikiukais unsure.gif unsure.gif ?

Ir viena fotkė, kur pavadinta "laumės vaikas", nugi lietuvių kalboje "laumė" nesiejama su gražia moterimi, o čia graži rolleyes.gif , nu nebent turima omenyje, kad vaikas "pamainytas" - tikra priešingybė smile.gif , antraip pavadinimas fotkės melagingas biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 02 gegužės 2006 - 22:36
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 05 02, 22:33)
Kaži, ar tik neberandu, ar nėra nuotraukos, kur labai graži mama (tikrai kaip aktorė, su tamsiais trumpais plaukais) su dviem vaikiukais  unsure.gif  unsure.gif ?

Į kitą, ne prastesnę, pakeista bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 05 02, 23:33)
Ir viena fotkė, kur pavadinta "laumės vaikas", nugi lietuvių kalboje "laumė" nesiejama su gražia moterimi, o čia graži  rolleyes.gif , nu nebent turima omenyje, kad vaikas "pamainytas" - tikra priešingybė  smile.gif , antraip pavadinimas fotkės melagingas  biggrin.gif  bigsmile.gif

O su gamta ir stebuklais nesisieja? Kai bastomasi ir fantazuojama tiek, kad gamta pavirsta pasaka, o patys tampate pasakos dalimi... g.gif Ar bent jau su iš po krūmo gąsdinamais praeiviais? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 05 02, 22:33)
Kaži, ar tik neberandu, ar nėra nuotraukos, kur labai graži mama (tikrai kaip aktorė, su tamsiais trumpais plaukais) su dviem vaikiukais  unsure.gif  unsure.gif ?

mamai plaukai užaugo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nikute @ 2006 05 02, 23:06)
Į kitą, ne prastesnę, pakeista  bigsmile.gif

jetau, panos, kokios jūs pastabios blink.gif . O aš tik Erszebeth dukrytę visuomet atpažįstu ( pačios Erszebeth- nea schmoll.gif )
Atsakyti
bet jau piktumas cia visu tai neispasakytas, taip iseina arba reikia kazka labai girti kitom pritariant, arba geriau savo nuomones visai nekisti
zodziu yra labai daug graziu nuotraukeliu ir labai daug panasiu i "pokalbis su angelu", pasirinkt bus is ko
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 05 02, 12:47)
Bet juk yra šeimų, kur kuris nors - fotografas, jų visos foto gražios ir profesionalios, tai kaip gali neleist  rolleyes.gif ? Pvz. forumietės She, Dinka, o kiek dar turbūt nežinomų  unsure.gif ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti