QUOTE(Elina @ 2006 05 02, 12:26)
Man atrodo , ne visai teisinga leisti konkurse dalyvauti su profesionalioms foto. Tokios, be abejo, bent vizualiai, patrauklesnės nei paprastos buitinės Žodžiu- nelygybė
Kaip pažiūrėsi Man kaip tik buitinės mielesnės
Šiuo atveju tavo tikrai gražesnė už aną, profesionalią...
QUOTE(jėga @ 2006 05 02, 12:09)
Šiuo atveju tavo tikrai gražesnė už aną, profesionalią...
ale ir pastabumas tavo
QUOTE(Elina @ 2006 05 02, 11:26)
Man atrodo , ne visai teisinga leisti konkurse dalyvauti su profesionalioms foto. Tokios, be abejo, bent vizualiai, patrauklesnės nei paprastos buitinės Žodžiu- nelygybė
Bet juk yra šeimų, kur kuris nors - fotografas, jų visos foto gražios ir profesionalios, tai kaip gali neleist ? Pvz. forumietės She, Dinka, o kiek dar turbūt nežinomų ...
Man atrodo, kad pokalbis su angelu tikrai atitinka konkurso temą. Mamos juk nelaksto kaip sužvėrėję visą dieną, būna akimirkų, kai tiesiog sėdi vaikutį apsikabinus ir viskas O gerą kadrą pagauti tikrai labai sunku. Kitąsyk žiūrėk, siaučia vaikas, pašauki vardu ir pagauni akimirką, kur akys neapsakomai laimingos, nors šiaip vaikais tai fotkėj nieko neveikia, ramiakas atrodo
QUOTE(Ramunis @ 2006 05 02, 11:51)
Labai graži nuotrauka. Mažiulio ir mamytės, ypatingai, gražios akys. Kaip žibutės.
Mamules tikrai neverta nervuotis jei kazkam kokios nors nuotraukos pasirode ne i tema ir ten tikrai nebuvo komentarai vien tik nuotraukai "Pokalbis su angelu"... tikrai yra nuotraukyciu kur mano akim ziurint nera veiksmo, o veiksmas mano nuomone siame konkurse reikalingas, nesakau, kad butinai reikia plauti indus , kad veiksmas butu, gali ir tyliai kazka veikti, bet svarbiausia, kad mes visos cia reiskiam savo nuomone ir turbut tai neuzdrausta, o balsus juk atiduosim uz ta uz ka noresim
Man tai labai keistas vienos nuotraukos pavadinimas- kur išvardinti zodiakų ženklai
na as dabar pasirodysiu kritike juoda, apkalbejau "pokalbis su angelu", dabar dar kai ka noriu apkalbet
zodziu as niekaip nesuprantu tu mamu kurios cia ateina pasigirt kuri kurios nuotrauka, cia tai man net juokingai atrodo, va pasisakau tipo ir jau jus balsuokit, kuo daugiau poazystamu tuo geriau, ane?
zodziu as niekaip nesuprantu tu mamu kurios cia ateina pasigirt kuri kurios nuotrauka, cia tai man net juokingai atrodo, va pasisakau tipo ir jau jus balsuokit, kuo daugiau poazystamu tuo geriau, ane?
QUOTE(victoria @ 2006 05 02, 16:24)
na as dabar pasirodysiu kritike juoda, apkalbejau "pokalbis su angelu", dabar dar kai ka noriu apkalbet
Aš to tikrai nepastebėjau. O iš kur tu žinai? Juk mes nežinom kuri kurios nuotrauka. Tik po konkurso yra parodomi nikai. Ar taip smulkiai išžiurinėji ir lygini pateikta nuotrauka su nuotrauka virš niko. Kito varianto nematau. Bet tai tam reikia turėti laiko. Nesamonė.