QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 28, 08:06)
Na, dėl kailio krypties tai aš buvau prikibus, jei ką
Bet kad neatsimenat, tai tik vieną psl. atgal reikėjo atsiverst ir atmintį atgaivint...
O šiaip tai visai nėr ko save plakt ir jaustis apsikvailinus - neklysta tik tie, kurie nieko nedaro. Ir dar viena labai gera patarlė : mene broko nebūna (tereikia sugalvoti įtikinamą priežastį, kodėl turėjo būti BŪTENT TAIP )
O kad prašėt komentarų, tai ir pakomentavau. Galėjau ir patylėt...
SĖKMĖS KŪRYBOJE!
Bet kad neatsimenat, tai tik vieną psl. atgal reikėjo atsiverst ir atmintį atgaivint...
O šiaip tai visai nėr ko save plakt ir jaustis apsikvailinus - neklysta tik tie, kurie nieko nedaro. Ir dar viena labai gera patarlė : mene broko nebūna (tereikia sugalvoti įtikinamą priežastį, kodėl turėjo būti BŪTENT TAIP )
O kad prašėt komentarų, tai ir pakomentavau. Galėjau ir patylėt...
SĖKMĖS KŪRYBOJE!
oj ne, pasnekute, as gi ir turejau omeny, kad gerai, jog pastebejai ir "prikibai", nes as atkreipiau demesi ir emiausi tyrinet ta kaili uztai ir apsizioplinau vel, nes tik iskirpus detales supratau, kad kailis tempiasi bet del tokiu "gedu" tai tikrai isgyvensiu
o jau ta patarle tai gera, tik kad man iki meno toli, as cia tik namudiniu amatu uzsiimu
tyluma cia, o as taip tikejaus Kvaksytes jaunavedziu pasirodant taip ir neisdave pasalpties, ar kiskiai bus, ar meskiai.
as pasiuvau dar viena meski sitas tikrai "labesnis" uz pirmaji , tas nabagas dabar atrodo dar nabagesnis nors ir antrasis pilnas visokiu trukumu...o tas kailio tempimasis visai i nauda gal isejo, idomus padaras gavosi, toks lieknas. bet jei nezinotum, tai ir nesuprastum, kad tai "brokas" bet kadangi dar neapsirenges, tai nesirodysim.