Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 28, 08:06)
Na, dėl kailio krypties tai aš buvau prikibus, jei ką  rolleyes.gif
Bet kad neatsimenat, tai tik vieną psl. atgal reikėjo atsiverst ir atmintį atgaivint...
O šiaip tai visai nėr ko save plakt ir jaustis apsikvailinus - neklysta tik tie, kurie nieko nedaro. Ir dar viena labai gera patarlė : mene broko nebūna (tereikia sugalvoti įtikinamą priežastį, kodėl turėjo būti BŪTENT TAIP  mirksiukas.gif )
O kad prašėt komentarų, tai ir pakomentavau.  Galėjau ir patylėt...  blush2.gif
SĖKMĖS KŪRYBOJE!  4u.gif

oj ne, pasnekute, as gi ir turejau omeny, kad gerai, jog pastebejai ir "prikibai", nes as atkreipiau demesi ir emiausi tyrinet ta kaili doh.gif uztai ir apsizioplinau vel, nes tik iskirpus detales supratau, kad kailis tempiasi blush2.gif bet del tokiu "gedu" tai tikrai isgyvensiu rolleyes.gif
o jau ta patarle tai gera, tik kad man iki meno toli, as cia tik namudiniu amatu uzsiimu bigsmile.gif

tyluma cia, o as taip tikejaus Kvaksytes jaunavedziu pasirodant unsure.gif taip ir neisdave pasalpties, ar kiskiai bus, ar meskiai.

as pasiuvau dar viena meski rolleyes.gif sitas tikrai "labesnis" uz pirmaji , tas nabagas dabar atrodo dar nabagesnis blush2.gif nors ir antrasis pilnas visokiu trukumu...o tas kailio tempimasis visai i nauda gal isejo, idomus padaras gavosi, toks lieknas. bet jei nezinotum, tai ir nesuprastum, kad tai "brokas" lotuliukas.gif bet kadangi dar neapsirenges, tai nesirodysim. cool.gif
Atsakyti
nu pagaliau pribaigiau doh.gif

O jau kaip nesisekė man šitą porelę siūti g.gif Pirmiausia tai pasiuvau tris kaires rankas ir vieną dešinę abiems, paskui buvau vienam prisiuvus koją ir ranką, vietoj dviejų kojų, paskui zuikinui ausį atbulai prisiuvau biggrin.gif dar akis teko vienam persiūti, nes sugalvojau kad per dideles įsiuvau. O kelnes zuikinui iš trečio karto tik pasiuvau biggrin.gif džiaugiuosi kad pabaigiau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif
sauni porele wub.gif wub.gif wub.gif , neatodo kad taip iskankinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kvaksyte, faina porele thumbup.gif norejau paklaust...o blakstienos kartais ne atvirksciai priklijuotos? blush2.gif ta prasme i kita puse riestos...

linksma buvo skaityti, kaip tau "sekesi" biggrin.gif ka toliau siusi? bigsmile.gif

ziogeli, laukiam ir tavo pasirodymo mirksiukas.gif na, as tikiuosi irgi greitu laiku parodyt savo meski mokslininka - vakar pagaliau pradejau jam aksesuarus dirbt - rankine pasiuvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2012 09 06, 09:02)
Kvaksyte, faina porele  thumbup.gif norejau paklaust...o blakstienos kartais ne atvirksciai priklijuotos?  blush2.gif ta prasme i kita puse riestos...

Uoj geras lotuliukas.gif Akurat atvirkščiai doh.gif Ale jau atidaviau, tai bus taip biggrin.gif Nu bet tai kas čia su šita porele yra, kad viskas nesisekė doh.gif

Jau galva sekančio lininuko pasiūta. Meškis bus šį kartą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 09 06, 08:18)
Uoj geras  lotuliukas.gif  Akurat atvirkščiai  doh.gif  Ale jau atidaviau, tai bus taip biggrin.gif Nu bet tai kas čia su šita porele yra, kad viskas nesisekė  doh.gif 
Jau galva sekančio lininuko pasiūta. Meškis bus šį kartą  thumbup.gif

Ai, nugi vis tiek gerai atrodo biggrin.gif tik speju "teisingai" klijuojant be voku neapsieisi g.gif

a vel is tos pacios serijos bus? bigsmile.gif ar jau susiradai kokia nauja iskarpa? biggrin.gif as tai nezinau, ar kada isdrysiu is lino siut, nebent su siuvimo masina biggrin.gif kailis netraukia?
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2012 09 06, 09:22)
Ai, nugi vis tiek gerai atrodo  biggrin.gif tik speju "teisingai" klijuojant be voku neapsieisi  g.gif

a vel is tos pacios serijos bus?  bigsmile.gif ar jau susiradai kokia nauja iskarpa?  biggrin.gif as tai nezinau, ar kada isdrysiu is lino siut, nebent su siuvimo masina  biggrin.gif kailis netraukia?

Žinok šitus siuvau pagal kitą iškarpą. Rankos šitų gerokai storesnės, o kojos kaip tik laibesnės ir pėdos ilgesnės. Tokios zuikiškesnės. O galvytės forma man gražesnė šitų, toks snukutis mielesnis. Tai dabar siūnu iš dviejų iškarpų sulipdytą, sulaibom kojom ir laibom rankom biggrin.gif
Matai su vokai jaučiu bėda ant lininių būtų, todėl klijavau paprastai.

O kailis net nežinau... Ir traukia ir ne. Tikiuosi prisiruošiu ir jam smile.gif Bet kol kas man linas labai labai patinka smile.gif

Atsakyti
Sveikos meškiukų mamos 4u.gif Perskaičiau dvi temas, ieškosiu ir senesnių - ir paskaityt įdomu ir pasidairyt gražu.
Atrodo atidžiai skaičiau, daug visokių pamokėlių peržiūrėjau, bet vis tiek vieno dalyko nesupratau. Su siuvimu nesu susipažinus, lėles rengiu nenuimamais rūbais, todėl vienas klausimas vis neduoda ramybės. Kai meškučiai susiuvami kažkur atviroje vietoje pvz. nugarytėje, tai kaip užbaigiamas pats susiuvimas? Juk, kad susiuvimas neiširtų darom mazgelį, bet jis juk matysis? o jei mazgelio nepadaryti ir siūlą tik patraukt į vidų, tai juk iširs viskas g.gif Vienoje pamokėlėje žiūrėjau kaip nosiukas siuvinėjamas, bet taip irgi nesupratau kaip pabaiga buvo padaryta, parašyta tiesiog, kad išsiuvinėjus užbaigiame. Kaip užbaigiame? Gal galite apšviest? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 09 06, 17:44)
Sveikos meškiukų mamos 4u.gif Perskaičiau dvi temas, ieškosiu ir senesnių - ir paskaityt įdomu ir pasidairyt gražu.
Atrodo atidžiai skaičiau, daug visokių pamokėlių peržiūrėjau, bet vis tiek vieno dalyko nesupratau. Su siuvimu nesu susipažinus, lėles rengiu nenuimamais rūbais, todėl vienas klausimas vis neduoda ramybės. Kai meškučiai susiuvami kažkur atviroje vietoje pvz. nugarytėje, tai kaip užbaigiamas pats susiuvimas? Juk, kad susiuvimas neiširtų darom mazgelį, bet jis juk matysis? o jei mazgelio nepadaryti ir siūlą tik patraukt į vidų, tai juk iširs viskas g.gif Vienoje pamokėlėje žiūrėjau kaip nosiukas siuvinėjamas, bet taip irgi nesupratau kaip pabaiga buvo padaryta, parašyta tiesiog, kad išsiuvinėjus užbaigiame. Kaip užbaigiame? Gal galite apšviest? blush2.gif

na, as dar toli grazu ne specas, bet pabandysiu atsakyt - gal pati ka naujo suzinosiu biggrin.gif uzsiuvant skyles kimsimui tai mazgus butinai darau, o paskui ta siula perkisu per detale, na, mazga gal ir galima atrast, bet siaip nelabai matosi jis, kailis viska uzmaskuoja ax.gif gal Kvaksyte turi koki slapta "recepta", nes ji is lino siuna? g.gif O siuvinejant nosi, tai paprasta - kadangi pradedant siuvineti adata kisama pro galvos apacios skyle, tai pabaigus ten ji ir istraukiama mirksiukas.gif nosis tikrai neturetu issiardyti... tuos siulus dar surist apacioj galima.

va, dar klausimas kilo - kas nors lakuojat nosis? noreciau lakuot vandens pagrindo laku, bet bijau sugadint - gal turit kokiu patarimu is patirties? blush2.gif
Atsakyti
aha, aš mazgiukus irgi slepiu tose vietose kur jungiasi detalės. O šiaip pvz užsiuvant rankos kimšimo angą, tai labai gi paprastą, mazgiuką pradedant užsiuvinėti paliekat detalės viduje, tada gražiai užsiūnat, baigus irgi užtvirtinat ir galiuką palieku viduje detalės perdūrus skersai adatą. Ta prasme pradedant užsiuvinėti skylę tai mazgiuką gi paprastai viduje paliekam. O va pvz nosį siuvinėjant tai irgi bedu adatą pro kaklo apačią ir pabaigiu ten pat.

va pvz šiandien kaip tik šiai meškei siuvinėjau rankas su tom dekoratyvinėm siūlėm, tai mazgiukai liko pažastyje bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus, visą rytą refrešinau temą lotuliukas.gif
Vos antra tema, kurią perskaičiau, o per tokį trumpą laiką čia visos taip ištobulėjot bigsmile.gif O aš, kadangi esu siuvėjos anūkė ir mezgėjos dukra, tai nemoku nei vieno nei kito doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi gražuolių, Kvaksyte, prisiuvai. wub.gif wub.gif wub.gif Kartais būna, kad kaprizinasi meškinai, bet juk pabaigti vis tiek reikia.

O aš siuvau mažiukus (9,5 cm) greitukus (sąlyginai greitukai jie doh.gif )
Karnavaliniai meškučiai: meškutis, manantis, jog jis boružėlė ir žalias vabaliukas

user posted image..user posted image

user posted image..user posted image

ir zuikelis
user posted image
Atsakyti