Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

tai siuo atveju siek tiek mazoji diskeliai ?
kiek dabar ziurineju, tai iskarpele turi buti tik siek tiek didesne negu diskelis g.gif kazkaip niekad nepagalvojau kad del to
Atsakyti
Agam,kuomet diskeliai parinkti blogai (per maži), letenėlės atrodo išsiputusios ir nepritampančios prie kūnelio.
Atsakyti
Štai radau labai gerą pavyzdį kaip teisingai pritaikyti diską pagal iškarpą. Įdedu nuoroda, kad paveiksliukas neištemptų lango pvz
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2012 08 18, 21:39)
Štai radau labai gerą pavyzdį kaip teisingai pritaikyti diską pagal iškarpą. Įdedu nuoroda, kad paveiksliukas neištemptų lango pvz

o tai viskas aišku tada kodėl man tos kojos pūpso. Per maži diskeliai tikrai pagal meškį mano vadinasi. Ačiū labai už gerą pvz wink.gif
Atsakyti
Kvaksyte, labai mielas tavo languotukas. man tie languciai ant pilvo, kur kreivai nueina, labai sarmingai atrodo! toks su niekuo nesupainiojamas meskis.

o man iskilo dilema. po berodz turtles? komentaru apie mano sirduko susivelusi kailiuka, isigilinau labiau i ta kaili. nes pradejau siut antra meski. varciau varciau ta kailiuka, ir kazkaip man atrodo, kad jis sugula i ta puse, kur ji suglostai. ar gali but taip? iskirpau, pradejau siut detales, tada aptikau (tik tada!) kad tas kailis tempiasi isilgai, na, kaip trikotazas... tai blogai, ar ne? nes dabar iskirpau kita kryptim, ir gavosi, kad ta tempimosi kryptim. tai kemsant turetu tysti visos detales i ilgi...

na zodziu, kazka ne taip darau, padekit smile.gif
Atsakyti
ziogelis2, kad netystų kailis, reikia paklijuoti flizelinu wink.gif aš ir liną klijuoju būtinai flizelinu. Nes tad daug geriau forma laikosi.

Šią savaitę turiu pasiūti lininukų jaunavedžių porelę thumbup.gif Naujas iššūkis, nauja išvaizda, naujos iškarpos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 08 27, 10:14)
ziogelis2, kad netystų kailis, reikia paklijuoti flizelinu wink.gif aš ir liną klijuoju būtinai flizelinu. Nes tad daug geriau forma laikosi.
Šią savaitę turiu pasiūti lininukų jaunavedžių porelę  thumbup.gif  Naujas iššūkis, nauja išvaizda, naujos iškarpos bus smile.gif

Kvaksyte, tai esme tokia, kad reiskia, as tikrai pirmaji meski kirpau skersai tempimosi, bet dabar tai iskirpau isilgai unsure.gif ir nepastebejau tada isvis, kad jis tempias...maniau, kad kailiai nesitampo doh.gif

flizelina turbut plonyti naudoji, kad isliktu lanksti medziagele? as turiu nusipirkus, bet manau, per storas jis butu, pirkau kitai paskirciai doh.gif jauciu, liks meskis nepasiutas, nes kol susiruosiu iki tos parduotuves flizelino.. arba bus siuvamas istisusiom galunem, nes sunus jau laukia nekantrauja g.gif sake, turesiu pasiuti mesku seimyna doh.gif net pradejo duoti jiems MUSU vardus lotuliukas.gif bet as uzprotestavau, kad tegu buna mesku seimyna, bet netapatinkim jos su musu seimyna lotuliukas.gif

kaip smalsu laukti tavo jaunavedziu poreles bigsmile.gif o siusi kiskius ar meskius? ojau papuosimui kokia fantazija galesi igyvendint ax.gif labai labai nekantrausiu kad parodytum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 27, 08:49)
o man iskilo dilema. po berodz turtles? komentaru apie mano sirduko susivelusi kailiuka, isigilinau labiau i ta kaili. nes pradejau siut antra meski. varciau varciau ta kailiuka, ir kazkaip man atrodo, kad jis sugula i ta puse, kur ji suglostai. ar gali but taip? iskirpau, pradejau siut detales, tada aptikau (tik tada!) kad tas kailis tempiasi isilgai, na, kaip trikotazas... tai blogai, ar ne? nes dabar iskirpau kita kryptim, ir gavosi, kad ta tempimosi kryptim. tai kemsant turetu tysti visos detales i ilgi...

na zodziu, kazka ne taip darau, padekit smile.gif

nu ne as, ne as apie kailio krypti sakiau, bet galiu dabar pasisakyt biggrin.gif kailio krypti tikrai turetum gerai isiziurejus, visomis kryptimis pagloscius, rasti - man kartais tai irgi gana sudetinga uzduotis, cia priklauso nuo kailio rusies. Nustacius kailio krypti, visas detales tikiuosi dejai pagal ant ju nurodytas kailio krypties rodykles? As kartais pamastau, kiek kailio susitaupytu, jei bet kaip detales galetum det biggrin.gif O koks pas tave kailis? Gal sintetinis? nes is ju nesiuvau, bet kazkur maciau, kad rekomenduojama klijuoti flizelinu mirksiukas.gif moherinis kailiukas nesitampo, bet as, radusi cia vertinga patarima, sikart irgi siunu pabandzius paklijuot ax.gif

gal viska teisingai ir darei? mirksiukas.gif

as tai galiu pajuokinti, kaip as viena meski siunu visa patenkinta, ogi apsiziuriu staiga - kojos vienos nera bigsmile.gif nu pasiseke man, kad kailio likuciuose siaip ne taip isdeliojau reikiama kryptim trukstamas detales, na, ir kad meskis didziagalvis, uztat mazakojis-mazarankis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2012 08 27, 12:49)
nu ne as, ne as apie kailio krypti sakiau, bet galiu dabar pasisakyt  biggrin.gif kailio krypti tikrai turetum gerai isiziurejus, visomis kryptimis pagloscius, rasti - man kartais tai irgi gana sudetinga uzduotis, cia priklauso nuo kailio rusies. Nustacius kailio krypti, visas detales tikiuosi dejai pagal ant ju nurodytas kailio krypties rodykles? As kartais pamastau, kiek kailio susitaupytu, jei bet kaip detales galetum det  biggrin.gif O koks pas tave kailis? Gal sintetinis? nes is ju nesiuvau, bet kazkur maciau, kad rekomenduojama klijuoti flizelinu  mirksiukas.gif moherinis kailiukas nesitampo, bet as, radusi cia vertinga patarima, sikart irgi siunu pabandzius paklijuot  ax.gif

gal viska teisingai ir darei?  mirksiukas.gif

labai atsiprasau doh.gif blush2.gif neteisingai apkaltinta likai..nu bet kad neatsimenu visai, kas ten mane bare uz ta sutarsyta kaili lotuliukas.gif neisidemejau nicko, o gal reikejo cool.gif
tai aisku sintetinis mano tas kailis. tiesa sakant, naturaliu ten nemaciau unsure.gif buvo akrilo, patys pigiausi, bet as is principo akrilo nemegstu, tai neemiau. o sitas turbut poliesterinis doh.gif bet irgi nebrangus. ilgo plauko buvo brangesni, bet toki bijojau imt pirmam meshkiui, nes baisu tarp tu plauku pasiklysti. tai tie ilgaplaukiai gal ir yra mocheriniai, vadinas, tikra vilna tipo? g.gif nu va, gyveni ir mokais.

jo, as detales delioju viena kryptim, netaupiai. tik vel su ta galva liko man neaisku, tai sikart kirpau pagal ta neryskia rodykle iskarpoje lotuliukas.gif ziuresiu, kas gausis.
tai darau isvada, kad mano Sirdukas visas pasiutas is neteisingos krypties kailio doh.gif verysad.gif bet zinokit jauciu sitam sintetiniam kailiui kailio kryptis yra ir tempimosi kryptis.. kas dar siuva is sintetiniu, gal geriau zino?

totaliai apsikvailinus pasijutau blush2.gif cool.gif
Atsakyti
ziogelis 2, aš ne į temą klausimą turiu blush2.gif pas jus parašyta po avataru kad trečias vaikas yra knyga bigsmile.gif ar jūs knygą parašius esat? jei taip tai kokią? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 08 27, 15:25)
ziogelis 2, aš ne į temą klausimą turiu  blush2.gif  pas jus parašyta po avataru kad trečias vaikas yra knyga  bigsmile.gif  ar jūs knygą parašius esat? jei taip tai kokią?  rolleyes.gif

Kvaksyte, taip jau yra, esu parasiusi ir isleidusi poezijos knygele (jei idomu, pavadinima, foto ir daugiau info galit rasti nuejus i mano galerija arba atsiusciau a.z.)

o kadangi knygele nesiojau savyje kokius 2 metus, ir dar gime ji nelengvais, krizes metais (leidyba strigo labai), tai ji man ilgiausiai isensiotas ir sunkiausiai gimes vaikas rolleyes.gif kitaip negaliu pavadint, todel ir isirasiau ja prie savo vaiku blush2.gif

atsiprasau ir as uz offtopic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 27, 15:15)
labai atsiprasau doh.gif  blush2.gif neteisingai apkaltinta likai..nu bet kad neatsimenu visai, kas ten mane bare uz ta sutarsyta kaili  lotuliukas.gif neisidemejau nicko, o gal reikejo  cool.gif

totaliai apsikvailinus pasijutau blush2.gif  cool.gif

Na, dėl kailio krypties tai aš buvau prikibus, jei ką rolleyes.gif
Bet kad neatsimenat, tai tik vieną psl. atgal reikėjo atsiverst ir atmintį atgaivint...
O šiaip tai visai nėr ko save plakt ir jaustis apsikvailinus - neklysta tik tie, kurie nieko nedaro. Ir dar viena labai gera patarlė : mene broko nebūna (tereikia sugalvoti įtikinamą priežastį, kodėl turėjo būti BŪTENT TAIP mirksiukas.gif )
O kad prašėt komentarų, tai ir pakomentavau. Galėjau ir patylėt... blush2.gif
SĖKMĖS KŪRYBOJE! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 28 rugpjūčio 2012 - 07:08