Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

niugi po šiokios tokios pertraukos atitempiu dar vieną savo lininuką ant podiumo biggrin.gif Žinojau kad reikia meškiuko - berniuko, todėl jaučiu ir niekaip neprisiverčiau kibti į darbus. Nu sunku man su tais vyriškos lyties žaislais doh.gif Nes man kaip pamišėlei dėl savo mergaičių tai vien suknelės, kaspinukai, ir kitoki grožiai akyse stovi. Nu bet padariau ir berniuką meškiuką su bantiku bigsmile.gif
user posted image

Beje, tai pirmasis mano meškius su sąnariukais bigsmile.gif Eina sau kaip daug smagiau su sanariukais. Ir tvirčiau, ir paprasčiau. Tik tiek jaučiu biškiuką mažai prisukau sanariukus, nes norėtųsi standžiau kad galūnės ir galva sukinėtųsi. Kitą meškiną ar zuikį manau bandysiu jau padaryti stovintį su granulėm kokiom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 17 rugpjūčio 2012 - 08:18
labai saunus meskiukas thumbup.gif ale matosi kad del mergycui pamisus, vistiek drugeliuka prikabinai hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 08 17, 08:16)
niugi po šiokios tokios pertraukos atitempiu dar vieną savo lininuką ant podiumo  biggrin.gif Žinojau kad reikia meškiuko - berniuko, todėl jaučiu ir niekaip neprisiverčiau kibti į darbus. Nu sunku man su tais vyriškos lyties žaislais  doh.gif Nes man kaip pamišėlei dėl savo mergaičių tai vien suknelės, kaspinukai, ir kitoki grožiai akyse stovi. Nu bet padariau ir berniuką meškiuką su bantiku  bigsmile.gif
user posted image
Beje, tai pirmasis mano meškius su sąnariukais  bigsmile.gif  Eina sau kaip daug smagiau su sanariukais. Ir tvirčiau, ir paprasčiau. Tik tiek jaučiu biškiuką mažai prisukau sanariukus, nes norėtųsi standžiau kad galūnės ir galva sukinėtųsi. Kitą meškiną ar zuikį manau bandysiu jau padaryti stovintį su granulėm kokiom.

Ale koks grazus! as cia pirma syki prisijungiau. O sakykit sunku toki lininuka pagaminti? kiek dienu uztruko? siuvot masina ar rankom? As isejau i dekreta, nera kas veikti... noreciau irgi panasu pasigaminti, bet nzn nuo ko pradet. Ar yra kokios iskarpos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2012 08 17, 11:58)
Ale koks grazus! as cia pirma syki prisijungiau. O sakykit sunku toki lininuka pagaminti? kiek dienu uztruko? siuvot masina ar rankom? As isejau i dekreta, nera kas veikti... noreciau irgi panasu pasigaminti, bet nzn nuo ko pradet. Ar yra kokios iskarpos?  ax.gif

Ką reiškia sunku? biggrin.gif Nu nesunku viskas kai labai labai nori smile.gif Iškarpos iš interneto platybių. Viskas nuo a iki z siūta rankomis. Bandykit ir siūkit smile.gif labai puikus laikas vaikučio laukimas ir auginimas išbandyti naujas sritis smile.gif

aš dar dėl sąnariukais tvirtinimo norėjau paklausti. Kai tvirtindavau su virvelėmis, tai man rankytės ir kojytės taip labiau prisiglaudę prie kūnelio būdavo, ta prasme tas pats viršus ne toks apvalus išpūstas, nes siūlas gi sutraukdavo, o va kai su sąnariukais tai tokios labai apvalios rankų ir kojų dalys gaunasi. Nemoku net paaiškint, gal reik nufotkint. Ar čia ir taip turi būti, ar kažką negerai su sąnariukais darau? g.gif
Atsakyti
kai su siuliuku darai tai savaime prisitraukia ir labiau prisiploja, o kai su sanariukaisir islieka tas "pustumas/apvalumas"
Atsakyti
Kvaksyte, nu man grazus buvo tavo lininukai, ale sitas tai man pats graziausias wub.gif na juk sakem jau, kad su sanariukais lengviau biggrin.gif

tik idomu pasidare, iskarpas keiti ar pagal viena siuni, nes man labai panasus i buvusius? biggrin.gif man is lino pasiut tai isvis issukis butu 4u.gif

neseniai susiuvau is mini meskiukams skirto kailio mazuliuke, ale pilna techniniu klaidu doh.gif bet sakiau ant jos isbandysiu daug dalyku ir pasiliksiu sau bigsmile.gif aisku, kol du meskiai laukia mintyse pagaliau galutinai apsisprendziant del aksesuaru ir vardu, tai as dar viena turima kailiuka tuoj eisiu kirpt doh.gif Bandysiu daryt dar viena mergyte - man kol kas labiau "sekas" berniukus siut cool.gif
Atsakyti
turtle, ale matai, man tai sijonuoti gražiausi smile.gif Beje, šitą kai siuvau tai galvojau zuikis bus biggrin.gif Ausis jau išsikirpus zuikiškas buvau biggrin.gif Bet paskui kažkaip meškio užsimaniau.

O iškarpos tai tos pačios žinok... čia darau pagal tas kur Arbatėlė įdėjus ankstesnėj temoj buvo kai siuvom visos kartu meškius. Sakai reiktų pagal
kitą iškarpą pabandyti jau? Gal ir tikrai, ačiū už mintį thumbup.gif

Ai dar viena idėja galiu pasidalinti. Suradau dar vieną būdą kaip siūlės užtvirtinti. Tiesiog pasibaigė klijai mano, tai pagalvojau kad gi galima su bespalviu nagų laku thumbup.gif Ir visai super. Ypač gerai ta vieta kur skylę užsiūt reikia, nes gaunasi tokia tvirtesnė.

Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 16, 13:39)
pasnekute, dekui uz pastebejimus.
del kailiuko krypties, lyg ir teisingai iskirpau. bet su galva tai nesupratau, nes toj iskarpoj kaip ir nepazymeta..kazkokia neryski rodykle, kurios nesupratau, ar paisyt, ar ne biggrin.gif be to, galva labai daug maigiau, tas kailiukas ivis susiplojo negraziai. o rankos ir kojos kaip ir normaliai..gal prie fotografaima reik ji vis teisingai pasiausti? g.gif

aaa tai jau panasu, kad antram meskiui reikalavimai ohoho kokie dideli bus, net pradet baisu biggrin.gif jei ka, pasirodysim, bet prasysim nekomentuoti biggrin.gif

Na, man tai labiausiai kojytės krito į akis: dešinės kojytės vienos pausės kailiuko kryptis žemyn, o kitos - istrižai į viršų. Kairės - panašiai. Pilvuko kailiuko kryptis irgi į šoną. Ar ten tik taip "susimaigė" ? Tada prieš fotografuojant reiktų elementariai pašukuot, kad tokios kaip aš nesikabinėtų mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 08 17, 13:07)
O iškarpos tai tos pačios žinok... čia darau pagal tas kur Arbatėlė įdėjus ankstesnėj temoj buvo kai siuvom visos kartu meškius. Sakai reiktų pagal
kitą iškarpą pabandyti jau? Gal ir tikrai, ačiū už mintį  thumbup.gif

nu o as galvoju, kodel man jie kaip vienos seimos vaikai biggrin.gif as tai kol kas visus pagal bent truputi skirtingas iskarpas dariau, na, nors kiek dar ju tera pasiuta - cieli 5 zaislai blush2.gif

del lako tai gera mintis thumbup.gif

parsiveziau rudu siulu, tai dabar reiks siut gal pradet vakare - o tai kol mazius miegojo, issikirpau detales, o siulu rudu tamsiu neturejau doh.gif
Atsakyti
Ai dar ant UCB naujo katalogo nužiūrėjau fainą idėją - meškis pasiūtas iš seno megstinio thumbup.gif pynės, mezgimo raštas matosi, nu super. Sakiau reiks kiba pabandyti ir man iš kokio seno megstinio. Tik nesugalvoju kaip padaryti siūles kad jos neirtų... g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

user posted image

Čia mano naujausias. smile.gif Tik kažko nuotraukas įkelti pasidarė problema g.gif
Niu merginos, kokių grožių čia prisižiūrėjau wub.gif
Labai smagu, kad meškiukų užkratas ne tai kad nepraeina, o dar ir plinta biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ziogelis2, S.B.M., mama_gulbe Dėkui už gražius žodžius avytei 4u.gif
Kvaksytė fainuolis meškutis gavosi.
aš dar dėl sąnariukais tvirtinimo norėjau paklausti. Kai tvirtindavau su virvelėmis, tai man rankytės ir kojytės taip labiau prisiglaudę prie kūnelio būdavo, ta prasme tas pats viršus ne toks apvalus išpūstas, nes siūlas gi sutraukdavo, o va kai su sąnariukais tai tokios labai apvalios rankų ir kojų dalys gaunasi. Nemoku net paaiškint, gal reik nufotkint. Ar čia ir taip turi būti, ar kažką negerai su sąnariukais darau? g.gif

Nuotraukoje lyg ir nieko negero nesimato. Nors kažkada ir aš pastebėjau šią klaidą savo meškiuose, bet viskas labai paprasta. Jeigu diskų dydi teisingai pritaikyti pagal iškarpą, tuomet galūnės labai gražiai priglunda prie kūnelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaahra: 18 rugpjūčio 2012 - 18:05