Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

as siuvau su su sintetiniu, apejau pora ratu, tai irgi issitampo- sintetiniai turi kita minusa- jie labai slidus, juos sunku suristi. paskui net mazga superiu klijavau. as buciau uz medvilne, o matyt kad issitampo tai nieko nepadarysi.......
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 08 09, 09:18)
uoj su momentu bijociau prilipti  lotuliukas.gif 

As tai is pradziu nusiveliu snukuti, suformuoju lupytes, tada statau akis, daveliu pati nosiuka, ir tada jau tvirtinu ausis. Po to jau uzsiuvu kimsimo anga, ir tada jau zaidziu su blakstienom, o jas klijuoju su lipalu., jei gerai viska sutepu, tai puikiai laikosi....

Tai Jūs akytes dedat jau užsiuvus. O aš - prieš užsiuvant, įspaudžiamas. Apipaišau, priklijuoju blakstienas, vokus ir tik tada sudedu į vietą. Tada baigiu kimšti ir t.t.
Atsakyti
Mano paskutinioji Raudonkepuraite smile.gif

user posted image

Pasnekute, taip, pirma istatau akytes, o tik po to blakstienas ir vokus....
Atsakyti
kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
Oi kokia simpatiška avelė Olli. Man patinka jos šypsenėlė wub.gif

Raudonkepuraitė tokia išdykusi atrodo, kad jokie vilkai ar miškai jos tikrai neišgąsdins mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
nuostabi Raudonkepuraite! kazin ar per ta pati miska eis juodu su Sirduku, kad susitiktu pasilabint smile.gif

neapsakomai dziaugiuosi Jums pristatydama savo pirma meskuti! Jis pilnas mazu trukumeliu, kai kuriu, aisku, galejau isvengti, bet ka jau dabar... tegu lieka toks, koks isejo. Tobulinsiuos ant kitu biggrin.gif
user posted image

user posted image

meskis toks kalninis, labai sunku buvo man sugalvot, kokiu aksesuaru jam reik. pradzioj atrode, nieko nereik biggrin.gif drauge pasiule kuprine, tada pamaciau, kad vyrukui dirzo truksta. procesas neispasakytai smagus buvo smile.gif

tikiuosi, siltai mus priimsit i savo buri. ir gal duosite kokiu nors patarimu busimiems mano augintiniams. supratau, kad susiuvimas labai svarbu, nes persiuvus antra kart meskutis kiek pasitaise. tik rankytes ko gero, per aukstai prisiuvau, nes truputuka pakumpes gavosi... nenorejau ardyt, nes tvirtinau su vidinemis sagutemis.

dar karta labai dekoju visoms uz patarimus ir pasidalijimus!
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 14, 09:45)
tikiuosi, siltai mus priimsit i savo buri. ir gal duosite kokiu nors patarimu busimiems mano augintiniams. supratau, kad susiuvimas labai svarbu, nes persiuvus antra kart meskutis kiek pasitaise. tik rankytes ko gero, per aukstai prisiuvau, nes truputuka pakumpes gavosi... nenorejau ardyt, nes tvirtinau su vidinemis sagutemis.

na dabar jau tikrai isijungei i buri bigsmile.gif sveikinu su pirmu kuriniu 4u.gif as po pirmo tai kazkaip nebegaliu sustot lotuliukas.gif

na, jei jau prasaisi, tai galiu ir pakomentuot si bei ta biggrin.gif pirmiausia, tai pagal snukucio spalva susigedes kazkoks meskis biggrin.gif matau, kad labai norejosi isbandyti velta snukuti, tik vat spalva truputi nelabai tinkama g.gif siulau pabandyti kita daryti ne veltu veiduku mirksiukas.gif mano nuomone akytes per dideles tokiam meskiui, na, rankos tai teisingai pastebejai - per aukstai truputi - as savo antram meskiui tai galva pritvirtinau truputi atlosta atgal, tai su rankom cia dar baika cool.gif dar gal nosies noretusi lygiu virsum, o ne sirdies formos rolleyes.gif del snukucio spalvos as perkrikstyciau ji kokiu Kukluciu cool.gif tikiuosi neatbaidziau savo komentaru nuo antro meskio siuvimo? ax.gif ale as irgi noreciau susilaukti konkreciu patarimu ir komentaru, kai parodysiu savo sekanti meski.

SBM, o kokio ugio raudonkepuraite? bigsmile.gif man tik kazkodel labai i aki "lenda" apsiausto krasto palenkimas blush2.gif gal kokia juostele apsiut geriau butu?

o siaip ziuriu galesim greitai konkursa daryti "atspek, kas siuvo si meski", nes kiekviena turim savo stiliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2012 08 14, 14:20)
na dabar jau tikrai isijungei i buri  bigsmile.gif sveikinu su pirmu kuriniu  4u.gif as po pirmo tai kazkaip nebegaliu sustot  lotuliukas.gif 

biggrin.gif biggrin.gif kaip prisijuokiau skaitydama lotuliukas.gif aciu Turtle, kad priimi toki brokuota i buri doh.gif dabar "teisinsiuos" lotuliukas.gif

del snukucio velimo, kaip jau rasiau, man jo galvos forma primine ziurkiuko, ne meskio, tad nieko kita neliko, tik pabandyt velti rolleyes.gif vilna siaip jau ner raudona, ji tokia...labai ryza, sakyciau. zodziu, vienintele, kuri, mano akimis, tiko prie kailio lotuliukas.gif bijojau imt balta, nes delniukai ir padukai tokie rausvi doh.gif sunus ta filca isrinko delniukams, tai kur bepasidesi paskui.

na, del nosies tai jau prasau nesikabinet blush2.gif pries darydama sita meski tiek prisiziurejau visokiu nosiu, ypac veltu, kad nepabugau padaryt sirdeles formos schmoll.gif tiesa, buvau padariusi snervytes, bet paskui ziurejau ziurejau, apsigalvojau doh.gif

kunelio proporacijos apskritai man keistos gavosi, nors laikiausi iskarpu tiksliai..jis tokiu tarsi per mazu pilveliu, o ta galva...jauciu, negerai ji dar yra prikimsta, ner jis toks, koks turi but. bet kad labai sunku bandyt pataikyt, kai nesu jokio tikro meskio paciupinejus doh.gif

akys ir man paciai is pat pradziu jau atrode per dideles, bet kai idejau, irgi nebebuvo kur trauktis, tai pameginau kazkiek su vokais uzmaskuoti...et, nelabai pavyko cool.gif

zodziu, turtle, manes tikrai neatbaidei. kita meski noretusi sukurpti tobulesni. bet kita vertus, juk jie visi tokie skirtingi ir musu grozio supratimas skirtingas rolleyes.gif tegus bus sitas tokiu idegusiu snukuciu, vistiek bus mieliausias, nes pirmas ax.gif

o del nevelto veiduko...bijau, kad nesugebesiu..vilna kazkiek trukumu dar uzmaskuoja, forma priduoda...na, nezinau, matysim
Atsakyti
Dekui mergaites smile.gif Jauciu mums visoms sie meskiai suteikia tiek daug dziaugsmo..... Man taip gera lipdyti juos po dienos darbu... Pailsiu su jais...

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 14, 10:45)
nuostabi Raudonkepuraite! kazin ar per ta pati miska eis juodu su Sirduku, kad susitiktu pasilabint smile.gif

neapsakomai dziaugiuosi Jums pristatydama savo pirma meskuti! Jis pilnas mazu trukumeliu, kai kuriu, aisku, galejau isvengti, bet ka jau dabar... tegu lieka toks, koks isejo. Tobulinsiuos ant kitu biggrin.gif

Gal netycia ir susitiks kokiam miske smile.gif

Del taviskio tai sakyciau, kad kiek mazesnes ir zemiau akytes statyciau, o pati snukuti tvirciau pavelt reikia wink.gif... O siaip labai mielas.... Sveikinu su pirmuoju wink.gif

Beje del sujungimu, tai bandyk su sanariukais, o ne virvelem, bus parasciau wink.gif

QUOTE(turtle @ 2012 08 14, 14:20)
SBM, o kokio ugio raudonkepuraite?  bigsmile.gif man tik kazkodel labai i aki "lenda" apsiausto krasto palenkimas  blush2.gif gal kokia juostele apsiut geriau butu?

o siaip ziuriu galesim greitai konkursa daryti "atspek, kas siuvo si meski", nes kiekviena turim savo stiliu  bigsmile.gif

Mazieji didziagalviai apie 15cm gaunasi, tai ir si mergiote panasiai tokio ugio.... Del apsiausto krasteliu, priestarausiu smile.gif)) Man turi meskyje matytis ranku darbas ir rubelius daznai lenkiu tokiu krasteliu su dygsniukais.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 14, 14:17)
o del nevelto veiduko...bijau, kad nesugebesiu..vilna kazkiek trukumu dar uzmaskuoja, forma priduoda...na, nezinau, matysim

nebijok, tikrai pavyks - nera kam ten nepavykti mirksiukas.gif o pirmas, tai taip, pirmas visada lieka pirmu wub.gif maniske pirma tai irgi daug pataisymu prasosi, ale nekyla rankos ir viskas cool.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 08 14, 14:24)
Beje del sujungimu, tai bandyk su sanariukais, o ne virvelem, bus parasciau wink.gif

Mazieji didziagalviai apie 15cm gaunasi, tai ir si mergiote panasiai tokio ugio.... Del apsiausto krasteliu, priestarausiu smile.gif)) Man turi meskyje matytis ranku darbas ir rubelius daznai lenkiu tokiu krasteliu su dygsniukais.... wink.gif

drinks_cheers.gif as irgi manau, kad su sanariukais dar paprasciau - as tai net nebandzius su virvelemis blush2.gif

ale kokie mazulyciai wub.gif as cia tokia mazulyte pasiuvau, man ji tokia maza atrodo, pamatavau, ogi visi 15 cm bigsmile.gif

nu viskas, einu turbut iskarpu dairytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 14, 10:45)

ir gal duosite kokiu nors patarimu busimiems mano augintiniams.
dar karta labai dekoju visoms uz patarimus ir pasidalijimus!

Sveikinu su pirmuoju "raudonveidžiu" 4u.gif
Kad jau taip parašotės, tai pasisakysiu ir aš.
Pirma, kas krito į akis, kad kailiuko kryptis ar tai nepataikyta, ar jis ir buvo sūkuriais, kad nėjo teisingai detales išsidėlioti? Kitą siuvant, vis dėl to, reiktų pažiūrėt kryptį. Antra, siūlyčiau vis tik padaryti ant akyčių vokus ar iš paskusto kailiuko, arba iš padukų audinio. O jei dar blakstienytes pridėtumėt - gal vizualiai jos pamažėtų.
Daugiau nesikabinėsiu - kitos jau pasakė mirksiukas.gif
Sėkmės meškaujant! 4u.gif
Atsakyti
pasnekute, dekui uz pastebejimus.
del kailiuko krypties, lyg ir teisingai iskirpau. bet su galva tai nesupratau, nes toj iskarpoj kaip ir nepazymeta..kazkokia neryski rodykle, kurios nesupratau, ar paisyt, ar ne biggrin.gif be to, galva labai daug maigiau, tas kailiukas ivis susiplojo negraziai. o rankos ir kojos kaip ir normaliai..gal prie fotografaima reik ji vis teisingai pasiausti? g.gif

aaa tai jau panasu, kad antram meskiui reikalavimai ohoho kokie dideli bus, net pradet baisu biggrin.gif jei ka, pasirodysim, bet prasysim nekomentuoti biggrin.gif
Atsakyti