ir dar, gal kas pagelbetu, nesusidoroju su galva
kokia eiga turi but : prikemsam, prisiuvam ausis, nuveliam nosi, uzdarom tada galvytes apacia, ar visgi, prikemsam, uzdarom, ada jau ausys ir nosis?
guli mano ziurkmeskiukas ir laukia, kas is jo iseis... o as laukiu jusu patarimu vyresnelis sako, kad cia vovere MB - kad kupranugaris
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 08, 15:02)
ir dar, gal kas pagelbetu, nesusidoroju su galva
kokia eiga turi but : prikemsam, prisiuvam ausis, nuveliam nosi, uzdarom tada galvytes apacia, ar visgi, prikemsam, uzdarom, ada jau ausys ir nosis?
na, nelabai as dar kompetetinga patart, bet pasakysiu, kaip as darau - prikemsu, tada arba pirma siuvineju nosi, arba formuoju akiduobes ir istatau akis, tada nosis, o paskiausiai ausys del ausu vietos - tai man irgi gana "maloniai" kankinantis procesas buna viena karta turbut pusvalandi deliojau, o ir tai prisiuvus buvau nepatenkinta, tad problema sprendziau pakoregavus ausis i nulepusias kai kuriu meskiu ausys iskart randa savo vieta, na bet yra tokiu nenuoromu o skyle uzsiuvu pacioj pabaigoj - istatau sujungima ir uzsiuvu
beje, tuo paciu norejau paklaust, ar daug kas naudojat tuos dvigubus sujungimus? savo triusiui is pradziu buvau toki istacius, bet pakeiciau, nes nepatiko ta visa laika nusvirusi galva - ale pagalvojau, gal kazko as nezinau apie tuos sujungimus?
siandien pirma karta bandau daryt akis su blakstienomis ir vokais, kokius klijus naudojat? as su moment bandau klijuot, bet vat teko padet i sali iki vakaro - mazius atsibudo paciam "ikarstyje" na bet blakstienos ir vokai suteikia zavesio, dar nebaigtos, bet tikiuosi galu gale pavyks mazute grazuole padaryt nes kol kas visi berniukais tampa mano rankose
QUOTE(turtle @ 2012 08 08, 18:33)
siandien pirma karta bandau daryt akis su blakstienomis ir vokais, kokius klijus naudojat? as su moment bandau klijuot, bet vat teko padet i sali iki vakaro - mazius atsibudo paciam "ikarstyje" na bet blakstienos ir vokai suteikia zavesio, dar nebaigtos, bet tikiuosi galu gale pavyks mazute grazuole padaryt nes kol kas visi berniukais tampa mano rankose
Aš irgi su momentu. Bet vieną kart radau namie tik tuos žaibiškai stingstančius. Suklijavau ir su jais Tik labai mikliai teko suktis
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 08, 18:28)
Aš irgi su momentu. Bet vieną kart radau namie tik tuos žaibiškai stingstančius. Suklijavau ir su jais Tik labai mikliai teko suktis
Nezinau, ar ka ne taip dariau, ar medziaga tokia pasitaike, bet su momentu eme ir nukrito viskas tad galiausiai ir as emiausi super glue - akytes dabar tik mergytes, ale nosis, kuria pries tai issiuvinejau, visai nebetinka
siuo metu vienas meskis dar aksesuaru laukia, na ir dar keli mintyse, turbut tikrai uzsikabliavau
as po truputi stumiuos i prieki, tik labai letai... na, tikiuosi ryt pabaigt su snukiuku
bet kai paskaitau apie jusu blakstienavimus, tai plaukai siausiasi, atrodo neimanoma
bet kai paskaitau apie jusu blakstienavimus, tai plaukai siausiasi, atrodo neimanoma
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 08, 19:28)
uoj su momentu bijociau prilipti
As tai is pradziu nusiveliu snukuti, suformuoju lupytes, tada statau akis, daveliu pati nosiuka, ir tada jau tvirtinu ausis. Po to jau uzsiuvu kimsimo anga, ir tada jau zaidziu su blakstienom, o jas klijuoju su lipalu., jei gerai viska sutepu, tai puikiai laikosi.... Nors manau reiketu paieskoti kokiu kitokiu skaidriu kliju....
Kaip tik dabar bandau nameli padaryt su baldais, tai irgi klausimas kyla kokius klijus naudoti, baldams daryti....
baldams daryti- lipalas, momentas , karsti klijai- priklauso nuo naudojamu medziagu
o siaip tai yra neblogi tekstiliniai klijai PRONTY, jais Doklas prekiauja, kaina apie 15 lt, tai va jie labai tiktu meskiuku blakstienoms klijuoti, panasus i momenta, tik bespalviai ir greiciau stingsta- su moment kristal negalima net lyginti. rekomenduoju
o siaip tai yra neblogi tekstiliniai klijai PRONTY, jais Doklas prekiauja, kaina apie 15 lt, tai va jie labai tiktu meskiuku blakstienoms klijuoti, panasus i momenta, tik bespalviai ir greiciau stingsta- su moment kristal negalima net lyginti. rekomenduoju
Šaunuolės merginos, tiek fainų žvėreliu pasiuvot. Aš išvis apsileidau, senokai besirodžiau su savo pukuočiukais. Laisvo laiko mažai turėjau. Bet visgi turiu šį bei tą Jum parodyti.
Braškių mėgėja avytė Olli. Gimė prieš keletą mėnesių(per patį braškių sezoną ), labai nenorėjo fotografuotis, vis kuklindavosi. Nuotraukoj taip ir nepavyko pagauti Olli nuotaikos. Bet gana jau ją slėpti, laikas avytės debiutui
Braškių mėgėja avytė Olli. Gimė prieš keletą mėnesių(per patį braškių sezoną ), labai nenorėjo fotografuotis, vis kuklindavosi. Nuotraukoj taip ir nepavyko pagauti Olli nuotaikos. Bet gana jau ją slėpti, laikas avytės debiutui
Olli kokia grazuole tokio kuklaus zvilgsnio, bet labai tiktu braskiu reklamai
aciu labai visoms uz patarimus ir pagalba mano pirmasis meskis (berniukas) jau gime nenusakomas jausmas, turiu pasakyti tiesiog gera gera sirdy, i ji beziurint, net ir toki netobula supratau, kuo tas meskiu siuvimas taip uzkabliuoja...tikrai iskart norisi siut antra, tobuleti, ziuiret, kas gimsta..
musu Širdukas stovi gerokai pavargus ji pastatyti, reik placiai atsistot procesas buvo tikrai vezantis, net mano dickis mielai dalyvavo kimsime (tiesa, siuti atsisake). Na, o snukiuko gimimas tai buvo isvis kazkas visgi jis man vos vos ir i peliuka "nesa"
dabar uzduotis, kaip ir kuo pasipuosime o tada jau paveiksluosimes ir rodysimes grazaus savaitgalio meskiniautojoms
aciu labai visoms uz patarimus ir pagalba mano pirmasis meskis (berniukas) jau gime nenusakomas jausmas, turiu pasakyti tiesiog gera gera sirdy, i ji beziurint, net ir toki netobula supratau, kuo tas meskiu siuvimas taip uzkabliuoja...tikrai iskart norisi siut antra, tobuleti, ziuiret, kas gimsta..
musu Širdukas stovi gerokai pavargus ji pastatyti, reik placiai atsistot procesas buvo tikrai vezantis, net mano dickis mielai dalyvavo kimsime (tiesa, siuti atsisake). Na, o snukiuko gimimas tai buvo isvis kazkas visgi jis man vos vos ir i peliuka "nesa"
dabar uzduotis, kaip ir kuo pasipuosime o tada jau paveiksluosimes ir rodysimes grazaus savaitgalio meskiniautojoms
QUOTE(Mielinamai @ 2012 08 10, 10:04)
baldams daryti- lipalas, momentas , karsti klijai- priklauso nuo naudojamu medziagu
Dekui uz rekomendacijas kliju... Kaip tik doklas netoli manes, reiks kazkaip nusigaut....
QUOTE(zaahra @ 2012 08 10, 11:55)
Šaunuolės merginos, tiek fainų žvėreliu pasiuvot. Aš išvis apsileidau, senokai besirodžiau su savo pukuočiukais. Laisvo laiko mažai turėjau. Bet visgi turiu šį bei tą Jum parodyti.
Neraliai fainuoliska
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 10, 13:10)
Labai lauksim pasirodant...
avytė Olli nuostabi, tokia minkštutė atrodo
mergaites, musu sirdukas gerokai isklero, kai mazius ji patampe jauciu, busiu per silpnai itempusi siula susiuvant visa meski. bet kad labai stengiausi, kaip ten paskui suristi ji taip stipriai, nesugalvoju... ar gal pora kartu apeiti ta visa rata, sujungiant dalis tarpusavy? gaounes labai issitabalavo..o su sanariukais tie meskiai standziau laikos, ar ne?
ir dar, kokiu siulu jungti dalis? as turbut netinkama siula paemiau, irisai, nerimui..jis gan tvirtas, bet gal tista jis? turbut reiktu sintetinio, o ten medvilne... parduotuvej nemaciau jokio storesnio sintetinio siulo, tik plonus, siuvimui. gal ka patarsit? noretusi pries fotosesija sutvirtint ta meski
ir dar, kokiu siulu jungti dalis? as turbut netinkama siula paemiau, irisai, nerimui..jis gan tvirtas, bet gal tista jis? turbut reiktu sintetinio, o ten medvilne... parduotuvej nemaciau jokio storesnio sintetinio siulo, tik plonus, siuvimui. gal ka patarsit? noretusi pries fotosesija sutvirtint ta meski