Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

ir dar, gal kas pagelbetu, nesusidoroju su galva biggrin.gif
kokia eiga turi but : prikemsam, prisiuvam ausis, nuveliam nosi, uzdarom tada galvytes apacia, ar visgi, prikemsam, uzdarom, ada jau ausys ir nosis?

guli mano ziurkmeskiukas ir laukia, kas is jo iseis... o as laukiu jusu patarimu smile.gif vyresnelis sako, kad cia vovere biggrin.gif MB - kad kupranugaris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 08, 15:02)
ir dar, gal kas pagelbetu, nesusidoroju su galva biggrin.gif
kokia eiga turi but : prikemsam, prisiuvam ausis, nuveliam nosi, uzdarom tada galvytes apacia, ar visgi, prikemsam, uzdarom, ada jau ausys ir nosis?

na, nelabai as dar kompetetinga patart, bet pasakysiu, kaip as darau - prikemsu, tada arba pirma siuvineju nosi, arba formuoju akiduobes ir istatau akis, tada nosis, o paskiausiai ausys ax.gif del ausu vietos - tai man irgi gana "maloniai" kankinantis procesas buna biggrin.gif viena karta turbut pusvalandi deliojau, o ir tai prisiuvus buvau nepatenkinta, tad problema sprendziau pakoregavus ausis i nulepusias cool.gif kai kuriu meskiu ausys iskart randa savo vieta, na bet yra tokiu nenuoromu doh.gif o skyle uzsiuvu pacioj pabaigoj - istatau sujungima ir uzsiuvu mirksiukas.gif

beje, tuo paciu norejau paklaust, ar daug kas naudojat tuos dvigubus sujungimus? savo triusiui is pradziu buvau toki istacius, bet pakeiciau, nes nepatiko ta visa laika nusvirusi galva - ale pagalvojau, gal kazko as nezinau apie tuos sujungimus? g.gif

siandien pirma karta bandau daryt akis su blakstienomis ir vokais, kokius klijus naudojat? g.gif as su moment bandau klijuot, bet vat teko padet i sali iki vakaro - mazius atsibudo paciam "ikarstyje" ax.gif na bet blakstienos ir vokai suteikia zavesio, dar nebaigtos, bet tikiuosi galu gale pavyks mazute grazuole padaryt rolleyes.gif nes kol kas visi berniukais tampa mano rankose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turtle: 08 rugpjūčio 2012 - 17:35
QUOTE(turtle @ 2012 08 08, 18:33)
siandien pirma karta bandau daryt akis su blakstienomis ir vokais, kokius klijus naudojat?  g.gif as su moment bandau klijuot, bet vat teko padet i sali iki vakaro - mazius atsibudo paciam "ikarstyje"  ax.gif na bet blakstienos ir vokai suteikia zavesio, dar nebaigtos, bet tikiuosi galu gale pavyks mazute grazuole padaryt  rolleyes.gif nes kol kas visi berniukais tampa mano rankose  lotuliukas.gif

Aš irgi su momentu. Bet vieną kart radau namie tik tuos žaibiškai stingstančius. Suklijavau ir su jais rolleyes.gif Tik labai mikliai teko suktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 08, 18:28)
Aš irgi su momentu. Bet vieną kart radau namie tik tuos žaibiškai stingstančius. Suklijavau ir su jais rolleyes.gif  Tik labai mikliai teko suktis  biggrin.gif

Nezinau, ar ka ne taip dariau, ar medziaga tokia pasitaike, bet su momentu eme ir nukrito viskas doh.gif tad galiausiai ir as emiausi super glue - akytes dabar tik bigsmile.gif mergytes, ale nosis, kuria pries tai issiuvinejau, visai nebetinka doh.gif

siuo metu vienas meskis dar aksesuaru laukia, na ir dar keli mintyse, turbut tikrai uzsikabliavau doh.gif
Atsakyti
as po truputi stumiuos i prieki, tik labai letai... na, tikiuosi ryt pabaigt su snukiuku smile.gif
bet kai paskaitau apie jusu blakstienavimus, tai plaukai siausiasi, atrodo neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 08, 19:28)
Aš irgi su momentu. Bet vieną kart radau namie tik tuos žaibiškai stingstančius. Suklijavau ir su jais rolleyes.gif  Tik labai mikliai teko suktis  biggrin.gif

uoj su momentu bijociau prilipti lotuliukas.gif

As tai is pradziu nusiveliu snukuti, suformuoju lupytes, tada statau akis, daveliu pati nosiuka, ir tada jau tvirtinu ausis. Po to jau uzsiuvu kimsimo anga, ir tada jau zaidziu su blakstienom, o jas klijuoju su lipalu., jei gerai viska sutepu, tai puikiai laikosi.... Nors manau reiketu paieskoti kokiu kitokiu skaidriu kliju....

Kaip tik dabar bandau nameli padaryt su baldais, tai irgi klausimas kyla kokius klijus naudoti, baldams daryti....
Atsakyti
baldams daryti- lipalas, momentas , karsti klijai- priklauso nuo naudojamu medziagu
o siaip tai yra neblogi tekstiliniai klijai PRONTY, jais Doklas prekiauja, kaina apie 15 lt, tai va jie labai tiktu meskiuku blakstienoms klijuoti, panasus i momenta, tik bespalviai ir greiciau stingsta- su moment kristal negalima net lyginti. rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos, tiek fainų žvėreliu pasiuvot. Aš išvis apsileidau, senokai besirodžiau su savo pukuočiukais. Laisvo laiko mažai turėjau. Bet visgi turiu šį bei tą Jum parodyti.
user posted image
Braškių mėgėja avytė Olli. Gimė prieš keletą mėnesių(per patį braškių sezoną biggrin.gif ), labai nenorėjo fotografuotis, vis kuklindavosi. Nuotraukoj taip ir nepavyko pagauti Olli nuotaikos. Bet gana jau ją slėpti, laikas avytės debiutui ax.gif
Atsakyti
Olli kokia grazuole bigsmile.gif 4u.gif tokio kuklaus zvilgsnio, bet labai tiktu braskiu reklamai ax.gif

aciu labai visoms uz patarimus ir pagalba 4u.gif mano pirmasis meskis (berniukas) jau gime rolleyes.gif nenusakomas jausmas, turiu pasakyti doh.gif tiesiog gera gera sirdy, i ji beziurint, net ir toki netobula biggrin.gif supratau, kuo tas meskiu siuvimas taip uzkabliuoja...tikrai iskart norisi siut antra, tobuleti, ziuiret, kas gimsta..

musu Širdukas stovi gerokai pavargus ji pastatyti, reik placiai atsistot biggrin.gif procesas buvo tikrai vezantis, net mano dickis mielai dalyvavo kimsime (tiesa, siuti atsisake). Na, o snukiuko gimimas tai buvo isvis kazkas bigsmile.gif visgi jis man vos vos ir i peliuka "nesa" blush2.gif

dabar uzduotis, kaip ir kuo pasipuosime g.gif o tada jau paveiksluosimes ir rodysimes bigsmile.gif grazaus savaitgalio meskiniautojoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mielinamai @ 2012 08 10, 10:04)
baldams daryti- lipalas, momentas , karsti klijai- priklauso nuo naudojamu medziagu
o siaip tai yra neblogi tekstiliniai klijai PRONTY, jais Doklas prekiauja, kaina apie 15 lt, tai va jie labai tiktu meskiuku blakstienoms klijuoti, panasus i momenta, tik bespalviai ir greiciau stingsta- su moment kristal negalima net lyginti. rekomenduoju smile.gif

Dekui uz rekomendacijas kliju... mirksiukas.gif Kaip tik doklas netoli manes, reiks kazkaip nusigaut....

QUOTE(zaahra @ 2012 08 10, 11:55)
Šaunuolės merginos, tiek fainų žvėreliu pasiuvot. Aš išvis apsileidau, senokai besirodžiau su savo pukuočiukais. Laisvo laiko mažai turėjau. Bet visgi turiu šį bei tą Jum parodyti.

Neraliai fainuoliska wub.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 10, 13:10)
dabar uzduotis, kaip ir kuo pasipuosime g.gif o tada jau paveiksluosimes ir rodysimes  bigsmile.gif  grazaus savaitgalio meskiniautojoms mirksiukas.gif

Labai lauksim pasirodant...
Atsakyti
avytė Olli wub.gif wub.gif nuostabi, tokia minkštutė atrodo

Atsakyti
mergaites, musu sirdukas gerokai isklero, kai mazius ji patampe biggrin.gif jauciu, busiu per silpnai itempusi siula susiuvant visa meski. bet kad labai stengiausi, kaip ten paskui suristi ji taip stipriai, nesugalvoju... ar gal pora kartu apeiti ta visa rata, sujungiant dalis tarpusavy? gaounes labai issitabalavo..o su sanariukais tie meskiai standziau laikos, ar ne?

ir dar, kokiu siulu jungti dalis? as turbut netinkama siula paemiau, irisai, nerimui..jis gan tvirtas, bet gal tista jis? turbut reiktu sintetinio, o ten medvilne... parduotuvej nemaciau jokio storesnio sintetinio siulo, tik plonus, siuvimui. gal ka patarsit? noretusi pries fotosesija sutvirtint ta meski smile.gif
Atsakyti