as dar is Vilniaus
ir as is Vilniaus, bet man taip nedrasu prisijungti- jus cia visos susibendrve, o as nieko nepazistu...........
QUOTE(IndresS @ 2013 02 03, 14:47)
S.B.M., seniai matyta Kas per paroda?
Aš tiktai už meetą Vieną savaitgalį jau pražiopsojom Arbatėlę, aš pati kažkokią bacilą buvau pagavus, ne tai kad iš namų, bet ir iš lovos nebuvo minties lipt..
Aš tiktai už meetą Vieną savaitgalį jau pražiopsojom Arbatėlę, aš pati kažkokią bacilą buvau pagavus, ne tai kad iš namų, bet ir iš lovos nebuvo minties lipt..
Tavo Latte tai pakerejo mane... Jau senai i favoritus isimetus
Aga Arbatele prazioplinom, bet pabandysim vel pagauti...
O as atidariau savo fotografiju paroda, vienoje galerijoje tai vienoje saleje fotografijos, kitoje saleje meskuciu kolekcija iseksponuota
QUOTE(Kvaksytė @ 2013 02 03, 20:09)
niu ir vėl aš su lininuku
Bat kaip smagu skaityti, kaip tu lininukais sergi
QUOTE(BloodBlondie @ 2013 02 04, 11:19)
as dar is Vilniaus
Nu va kompanija jau dideja Tikiuosi si karta prisijungsi ir tu....
QUOTE(Mielinamai @ 2013 02 04, 11:43)
ir as is Vilniaus, bet man taip nedrasu prisijungti- jus cia visos susibendrve, o as nieko nepazistu...........
Tai, kad nera ko nedrasiai jaustis Mes gi nesikandziojam... Na taip, as labai megstu pakalbeti, tai jei ka mane reik pertraukineti bet siaip nepiktybiskos mes visos... Labai lauksim prisijungiant....
Sakykit kokia diena geriau butu savaitgali ar vidury savaites?
S.B.M. parodyk nuotraukų kaip tavo meškiai parodoj atrodo
Kvaksyte koks simpatiskas Joniukas
S.B.M. koks grazus renginys - sveikinimai isties but smagu paganyt akytes
S.B.M. koks grazus renginys - sveikinimai isties but smagu paganyt akytes
Išties- oho! Šaunuolė S.B.M., įkvepi judėjimui Labai džiaugiuosi, kad patiko Latte, nes ji man 'vienu mostu' gavosi..
Man Jono kelnių fasonas patinka
Gal savaitgalį kurį susitinkam? nes paprastą dieną vaikus iš darželio pasiiminėju, niekaip neištrūksiu.
Merginos vilnietės, net nebandykit pasibaidyt nuo meeto, tikrai nesikandžiojam, ir labai džiaugsimės naujom pažintim
Man Jono kelnių fasonas patinka
Gal savaitgalį kurį susitinkam? nes paprastą dieną vaikus iš darželio pasiiminėju, niekaip neištrūksiu.
Merginos vilnietės, net nebandykit pasibaidyt nuo meeto, tikrai nesikandžiojam, ir labai džiaugsimės naujom pažintim
QUOTE(vovere74 @ 2013 01 31, 21:54)
O ką jūs spaudžiat? Aš jokios nuorodos nedėjau
Nesupratau ir aš - man ant žodžio "ten" rodė nuorodą, kurią paspaudus turėtų atsidaryti kažkokia svetainė. Kai paspaudžiau - iššoko kažkokie šlamštatinkliai. Tai todėl ir paprašiau patikslint nuorodą. Šiuo metu tikrai jokios nuorodos nebesimato . Nebesupratau... Kažkokie technikos pokštai, o gal kažkas bando kažkur įsilaužt
Kiek naujų gražuolių meškių
Aš irgi prie vilniečių mielai prisijungčiau, tik kol kas nežinau kada kur būsiu
ir vėl aš su klausimu Kokią virvutę ar siūlau naudojate letenų tvirtinimui, ka nededat sąnarių? Turėjau labai puikaus tvirto storo siūlo, bet baigiau. Ir neįsivaiduoju kokį pirkt. Gal naudoti tą patį kaip ir siuvimui?
ir vėl aš su klausimu Kokią virvutę ar siūlau naudojate letenų tvirtinimui, ka nededat sąnarių? Turėjau labai puikaus tvirto storo siūlo, bet baigiau. Ir neįsivaiduoju kokį pirkt. Gal naudoti tą patį kaip ir siuvimui?
QUOTE(As ir Morka @ 2013 02 04, 23:34)
Kiek naujų gražuolių meškių
aš tai paprastą irisinį nėrimo siūla naudoju dvigubą
QUOTE(Kvaksytė @ 2013 02 04, 23:06)
aš tai paprastą irisinį nėrimo siūla naudoju dvigubą
ačiū
Aš naudojau meškių akytėms skirtą siūlą, toks labai tvirtas, nors ir nestoras. Bet jis atsiriša Nesilaiko mazgelis. Dabar galvoju kiek tuomet tos akys laikys. Gal kai nejudinamos jos, tai ir laikys, bet rankas bandžiau su juo pritvirtint, tai labai greit jos man nukrenta, nes atsiriša - keturis mazgelius užrišus
QUOTE(vovere74 @ 2013 02 05, 10:08)
Aš naudojau meškių akytėms skirtą siūlą, toks labai tvirtas, nors ir nestoras. Bet jis atsiriša Nesilaiko mazgelis. Dabar galvoju kiek tuomet tos akys laikys. Gal kai nejudinamos jos, tai ir laikys, bet rankas bandžiau su juo pritvirtint, tai labai greit jos man nukrenta, nes atsiriša - keturis mazgelius užrišus
Betgi kai akis su tuo stipriu slidžiu siūlu įstatai, tai ir per ausų vietą prasiuvi, ir mazgelius užriši, ir paskui dar su ilga adata kiaurai praveri kietai prikimštą galvą. Jau tada tai nžn kaip krapštyt tas akis reikia, kad kas nors atsirištų