Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Senokai jau čia berašiau blush2.gif Po seno-naujo pamokėlių-konkursėlio daugiau nei vieno žvėriuko ir nepasiuvau. Nesigyriau, ten mano zuikutei ir voveriukui skyrė antrą ir trečią vietas blush2.gif Nors ne tas svarbiausia, svarbiausia ten buvo pats procesas. Smagu taip kartu kurti ir laukti kam kaip gausis bigsmile.gif Pamenu anksčiau ir čia vykdavo bendri siuvimai, konkursai. Smagu visai buvo senas temas pasklaidyt ir pasigrožėt.
Aš tai nesėdžiu rankų sudėjus, siuvu po truputį. Lyg ir su siuvimo mašina santykius išsiaiškinom lotuliukas.gif Gavau dovanų jau senokai, bet vis jos bijojau lotuliukas.gif Taip ir stovėjo ant darbo stalo kaip koks priekaištas nuolatinis. Jau beveik baigiau lėlę, čia anksčiau pasakojau, kad tokią naują bandau, truputį ir tediniu principu - su sanariukais ir sagomis. Taip norėtųsi parodyt kas gaunasi, bet negaliu dar. mes lėlių namuose vėl virtualią parodą organizavom, tai ir negalima iki jos rodyti. Po truputį jau gaunu mergaičių nuotraukas į parodėlę, eina sau kokių grožių ten bus wub.gif Be to ne tik lėles, o ir žvėrelius galima.

Tiesa, tiek čia grožių radau bigsmile.gif Kokios jūs šaunuolės - ir fantazijos ir kruopštumo prasme thumbup.gif

ramushka - sausas teptukas, tai toks jau beveik nuvalytas į popierių arba medžiagą, vos pėdsaką paliekantis. Su lėlėmis taip nedarydavai? Aš tai iki šiol vis prisimenu vieną tavo lėlę, ji man pati pačiausia iki šiol dar. Buvau net išsisaugojusi jos nuotrauką, bet va kompiuteris nebe tas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2013 01 31, 19:19)
Senokai jau čia berašiau blush2.gif Po seno-naujo pamokėlių-konkursėlio daugiau nei vieno žvėriuko ir nepasiuvau. Nesigyriau, ten mano zuikutei ir voveriukui skyrė antrą ir trečią vietas

Pakoreguokit nuorodą - labai jau smalsu. Nes paspaudus "ten" man siūlo kažką, ko aš nelabai noriu doh.gif lotuliukas.gif Galvoju, kad ir kitoms...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 31, 20:52)
Pakoreguokit nuorodą - labai jau smalsu. Nes paspaudus "ten" man siūlo kažką, ko aš nelabai noriu  doh.gif  lotuliukas.gif Galvoju, kad ir kitoms...

O ką jūs spaudžiat? Aš jokios nuorodos nedėjau g.gif
Atsakyti
voveriuk tu mane vis pagiri uz ta lele kad net susigestu kad ju nebedarau. seima vyras ir vaikai -neber kada lelytem zaisti, a va meskiukai tai greiciau biski gaunasi. prie lelyciu norisi gristi bet va vis neprisiruosiu. voveriuk cia ne I tema bet kadangi patapau klaipediete, o ir tu is to krasto gal kada kavos ir apie leles meskuciu paplepeti? merginos cia ziuriu kaune susibego, gal reiktu ir pajuri susibegti. a yr cia dar zemaitijoj meskiniautoju? kava gerianciu ir plepanciu.
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 01 31, 23:41)
voveriuk tu mane vis pagiri uz ta lele kad net susigestu kad ju nebedarau. seima vyras ir vaikai -neber kada lelytem zaisti, a va meskiukai tai greiciau biski gaunasi. prie lelyciu norisi gristi bet va vis neprisiruosiu. voveriuk cia ne I tema bet kadangi patapau klaipediete, o ir tu is to krasto gal kada kavos ir apie leles meskuciu paplepeti? merginos cia ziuriu kaune susibego, gal reiktu ir pajuri susibegti. a yr cia dar zemaitijoj meskiniautoju? kava gerianciu ir plepanciu.

Nežinau, bet aš tą lėlytę tikriausiai visą gyvenimą prisiminsiu. Ji man tokia ypatinga kažkokia, kažkas joje tokio yra, atsimenu kaip dūsaudavau į ją žiūrėdama - vis eidavau ir eidavau žiūrėt. Užtat labai gaila, kad neturi tam laiko.
O dėl susitikimo tai būtų šaunu thumbup.gif Dėl meškiniautojų tai net nežinau kas čia iš šio krašto galėtų būti, lėlininkės kelios tikrai yra. Būtų tikrai labai smagu susibėgt kavos, paplepėt, apžiūrėt atsineštus darbelius, gal net organizuotis kokį ilgesnį pasisėdėjimą, kažką sukurt kartu, pasidalint kokiomis paslaptimis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos (labai tikiuos, kad nesergat, nes jau tas gripas doh.gif )

Norejau pasiteiraut, gal kur uzmatet kaip padaryt meskuciam zmogiskas akytes (na su baltu ploteliu) niekaip nepavyksta surast info internete (tikriausiai nemoku ieskot doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2013 01 31, 23:46)
Nežinau, bet aš tą lėlytę tikriausiai visą gyvenimą prisiminsiu. Ji man tokia ypatinga kažkokia, kažkas joje tokio yra, atsimenu kaip dūsaudavau į ją žiūrėdama - vis eidavau ir eidavau žiūrėt.biggrin.gif

kaip mielai parašyta...
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2013 01 28, 16:15)
niu šį kartą klinetė pageidavo velvetinio meškiuko smile.gif tai lininiai tik rūbeliai smile.gif

Nu fainuoliai jie pas tave smile.gif As turejau viena minti su lininiais ne tediniais meskuciais, net taip ir nepavyko su linu susidraugauti... smile.gif

QUOTE(ramushka @ 2013 01 29, 13:50)
labutis merginos darbstuoles. as is tu tinginiuku kur per metus po viena galiu pasiuti meskuti. Pernai konkurse debiutavau su meskute Gritute, bandziau velykom pasiuti zuiki su visom-nepavyko, tai susigriebiau siom velykom. tik va ta pati beda kaip ir su meskute kai detales tvirtinau virvele. dabar sanariukais tvirtinau tai rankos kojos tabaluoja o suverziau taip tvirtai regis. a jums tvirtai gaunasi?
ir dar kuo tonuojate kailiuka ir vilnos velta veideli?

O as megstu tonuoti pastele ir kava.... ir grazu ir kvepia....
O del sanariuku nezinau kodel tabaluja. Gal tikrai per mazus sanariukus imi, per mazus sujungimus?
pirmieji mano irgi nebuvo itin tvrti, bet ir netabaluodavo....
Dabar buna, kad net reikia truputi prasukioti, kad lengviau sukinetusi smile.gif

QUOTE(Višniukė @ 2013 02 02, 18:37)
Sveikutes merginos (labai tikiuos, kad nesergat, nes jau tas gripas  doh.gif )

Norejau pasiteiraut, gal kur uzmatet kaip padaryt meskuciam zmogiskas akytes (na su baltu ploteliu) niekaip nepavyksta surast info internete (tikriausiai nemoku ieskot doh.gif )

Aga buvau macius, kaip ir polimerinio molio daro....
Cia nuorodele su pamoka. Jeigu apie tokias kalbi...

Uf pagaliau turiu jau jegu uzsukti pas jus... Buvau taip uzsivertusi visokiais pasiruosimais parodai ir visais kitais darbais, kad laiko nebeliko niekam....
Dabar jau laisviau, nors pareina visokiausi uzsakymai, tai net nelieka laiko igyvendint naujom idejom smile.gif
Indress, reik kazkaip vell meetuka susioranizuot.... Jau senai nesimatem, o as tave dar ir pamokyt zadejau wink.gif Gal ir Arbatele kada vilniun uzsuka.... Kas dar cia is Viniaus?
Atsakyti
S.B.M., seniai matyta mirksiukas.gif Kas per paroda?
Aš tiktai už meetą biggrin.gif Vieną savaitgalį jau pražiopsojom Arbatėlę, aš pati kažkokią bacilą buvau pagavus, ne tai kad iš namų, bet ir iš lovos nebuvo minties lipt.. Bet gal dar atvažiuos bigsmile.gif O negi mes tik dvi iš Vilniaus čia? blink.gif

Įdedu savo naujausius, kad ir aš netinginiavau mirksiukas.gif hihihi.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
oho kokia šauni pamokele 4u.gif
Indress kokie grazuoliukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 03 vasario 2013 - 14:56
niu ir vėl aš su lininuku smile.gif vis dar ta pati iškarpa doh.gif Nu neturiu visiškai kada ekpermentuoti su naujom iškarpom unsure.gif Buvau vakar ornamentuose, galvoju reikia nusipirkti gal tikro kailiuko meškiško... pažiūrėjau, paglosčiau ir padėjau blush2.gif grįžau ir pasiuvau šį wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 03 vasario 2013 - 19:09
QUOTE(Višniukė @ 2013 02 03, 14:54)
oho kokia šauni pamokele  4u.gif
Indress kokie grazuoliukai  wub.gif

Aciū Višniukė aciuks.gif mirksiukas.gif
Atsakyti