Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Laba, na aš tai galiu nebent meškiukų atsinešti, bet pakeitimui kailiuku tai neturiu. Aš net neturiu tu spec. meškiukams blush2.gif
Atsakyti
Jeigu viskas bus gerai, ateisiu ir as smile.gif nors ir naujoke esu, bet bus idomu susipazint gyvai. drinks_cheers.gif

user posted image Idomu kaip tokius pasiuva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jura_le: 14 sausio 2013 - 13:45
Staliukas rezervuotas Simonos vardu, ar ne? Mergaitės, sakykit ką rytoj atsinešti apart savęs biggrin.gif
Atsakyti
Aha, ir man įdomu ar nešamės kailiuko?
Kvaksyte, aš apsidžiaugčiau įdomesnio lino atraižą gavusi rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites..as siandien vaziuodama i darba susigriebiau savo zveris, bet labai abejoju ar pavyks prisijungti, nes nuo vakar kazkokia bacila kabinas, nosis upeliais bega, galva kaip tarp plytu ikista.. jei vakare po darbo savijauta bus kaip vakar tai lauksiu tiesiog kito susimatymo!

Kvaksyte, del lino ir as mielai pabandyciau linini meski pasiut..
Atsakyti
Aha, staliukas rezervuotas Simonos vardu smile.gif ten staliukas bus apačioj, rūsy, tokia niša su minkštais sėdėjimo baldais ratu smile.gif

Na gal aš tada paruošiu lino komplektuką irgi dovanų kam nors smile.gif parinksiu savo mėgiamiausius derinukus smile.gif
Atsakyti
Nebūsiu aš vakare sad.gif Pasikeitė vyro planai vakaro ir neturiu kur mergaičių savo palikti unsure.gif Tai smagiai jums paplepsėti ax.gif Tikiuosi dar susiorganizuosim kitą kartą smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms kurios vakar buvote smile.gif Ypač Zaahra'i už pasufleravimą, kad meškio iškarpą galima daryti pgl lipdinį. Šiandien jau bandžiau smile.gif Kol kas rezultatai neaiškus, nors namų skeptikas prognozavo, kad nieko man nesigaus biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, labai smagu buvo su jumis susitikti ir jūsų meškučius palaikyti rankose wub.gif wub.gif

Zapukė aš irgi mėginau. Sąžiningai prisipažinsiu man nepavyko biggrin.gif O čia pamokėlė pagal kurią aš mėginau daryti iškarpą. Gal pravers.. Net nemokant rusų kalbos mintis daugmaž aiški iš nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2013 01 17, 21:27)
O čia pamokėlė pagal kurią aš mėginau daryti iškarpą. Gal pravers.. Net nemokant rusų kalbos mintis daugmaž aiški iš nuotraukų.

Geras, ir be pamokėlės vienas prie vieno taip bandžiau pati daryti smile.gif Sakyčiau sekėsi neblogai, tik per mažai išraiškingą formą nusilipdžiau, bet man patiko ir, manau, kad dabar tikrai pavyks atrasti savo meškį smile.gif
Atsakyti
Kaip fainai, smagu žinoti, kad nors šiek tiek, bent jau pašnibždėta idėja padėjau.. Nekantriai lauksiu rezultato 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o kur nuotraukeles is meeto? smile.gif

O kur meskinukai?

As tai ateinu su vienu draugu smile.gif Dariau katyte, ale nezinau kazkaip nevisai katiniskai gavosi....

user posted image
Atsakyti