Laba, na aš tai galiu nebent meškiukų atsinešti, bet pakeitimui kailiuku tai neturiu. Aš net neturiu tu spec. meškiukams
Jeigu viskas bus gerai, ateisiu ir as nors ir naujoke esu, bet bus idomu susipazint gyvai.
Idomu kaip tokius pasiuva
Idomu kaip tokius pasiuva
Staliukas rezervuotas Simonos vardu, ar ne? Mergaitės, sakykit ką rytoj atsinešti apart savęs
Aha, ir man įdomu ar nešamės kailiuko?
Kvaksyte, aš apsidžiaugčiau įdomesnio lino atraižą gavusi
Kvaksyte, aš apsidžiaugčiau įdomesnio lino atraižą gavusi
Labas rytas, mergaites..as siandien vaziuodama i darba susigriebiau savo zveris, bet labai abejoju ar pavyks prisijungti, nes nuo vakar kazkokia bacila kabinas, nosis upeliais bega, galva kaip tarp plytu ikista.. jei vakare po darbo savijauta bus kaip vakar tai lauksiu tiesiog kito susimatymo!
Kvaksyte, del lino ir as mielai pabandyciau linini meski pasiut..
Kvaksyte, del lino ir as mielai pabandyciau linini meski pasiut..
Aha, staliukas rezervuotas Simonos vardu ten staliukas bus apačioj, rūsy, tokia niša su minkštais sėdėjimo baldais ratu
Na gal aš tada paruošiu lino komplektuką irgi dovanų kam nors parinksiu savo mėgiamiausius derinukus
Na gal aš tada paruošiu lino komplektuką irgi dovanų kam nors parinksiu savo mėgiamiausius derinukus
Nebūsiu aš vakare Pasikeitė vyro planai vakaro ir neturiu kur mergaičių savo palikti Tai smagiai jums paplepsėti Tikiuosi dar susiorganizuosim kitą kartą
Ačiū visoms kurios vakar buvote Ypač Zaahra'i už pasufleravimą, kad meškio iškarpą galima daryti pgl lipdinį. Šiandien jau bandžiau Kol kas rezultatai neaiškus, nors namų skeptikas prognozavo, kad nieko man nesigaus
Mergaitės, labai smagu buvo su jumis susitikti ir jūsų meškučius palaikyti rankose
Zapukė aš irgi mėginau. Sąžiningai prisipažinsiu man nepavyko O čia pamokėlė pagal kurią aš mėginau daryti iškarpą. Gal pravers.. Net nemokant rusų kalbos mintis daugmaž aiški iš nuotraukų.
Zapukė aš irgi mėginau. Sąžiningai prisipažinsiu man nepavyko O čia pamokėlė pagal kurią aš mėginau daryti iškarpą. Gal pravers.. Net nemokant rusų kalbos mintis daugmaž aiški iš nuotraukų.
QUOTE(zaahra @ 2013 01 17, 21:27)
O čia pamokėlė pagal kurią aš mėginau daryti iškarpą. Gal pravers.. Net nemokant rusų kalbos mintis daugmaž aiški iš nuotraukų.
Geras, ir be pamokėlės vienas prie vieno taip bandžiau pati daryti Sakyčiau sekėsi neblogai, tik per mažai išraiškingą formą nusilipdžiau, bet man patiko ir, manau, kad dabar tikrai pavyks atrasti savo meškį
Kaip fainai, smagu žinoti, kad nors šiek tiek, bent jau pašnibždėta idėja padėjau.. Nekantriai lauksiu rezultato
Sveikutes, o kur nuotraukeles is meeto?
O kur meskinukai?
As tai ateinu su vienu draugu Dariau katyte, ale nezinau kazkaip nevisai katiniskai gavosi....
O kur meskinukai?
As tai ateinu su vienu draugu Dariau katyte, ale nezinau kazkaip nevisai katiniskai gavosi....