Sausio 16d. 18val. Kvaksytė, Zaahra, kaipjaustis, Arbatele,citrina;), Zapukė
Sausio 17d. 18val. Kvaksytė, kaipjaustis, Arbatele, citrina;).
Sausio 18d. 18val. Kvaksytė, ...
Sausio 17d. 18val. Kvaksytė, kaipjaustis, Arbatele, citrina;).
Sausio 18d. 18val. Kvaksytė, ...
Uoj kiek mūsų kauniečių pasirodo Kaip faina tai aš tada rytoj paskambinu ir užrezervuoju staliuką Ruoškit meškius
Kauniečių meškiniautojų meet'as sausio 16d. 18 val Buon Giorno vyninėj Daukanto g. Staliuką rezervuosiu apačioj, rūsy, tik nulipus laiptais niša tokia su minkštasuoliais pamatysit
Kauniečių meškiniautojų meet'as sausio 16d. 18 val Buon Giorno vyninėj Daukanto g. Staliuką rezervuosiu apačioj, rūsy, tik nulipus laiptais niša tokia su minkštasuoliais pamatysit
kaip šauniai ir greitai čia viskas gavosi
[/quote]
Jeeej!labai sauniai!pasizymiu jau!
Gaila, kad ne savaitgalį susitinkant. Aš darbo dienom negaliu Na gal kada kita kart. Smagiai pasibukit merginos
oho mergaites, kaip jus cia operatyviai susiorganizavote
nu saunuoles... aisku pavydu bus baisiai zinoti, kad jus ten meetinates, o pasirodo didzioji dalis jusu kaune
nu nieko mums irgi reikia kazkaip padaryt meetuka... tik uzsivertusi visokiais darbais, tai et mintys kazkur issitaske... gero meetuko jums.....
beje smagus paskutiniai meskuciai ikelti
nu saunuoles... aisku pavydu bus baisiai zinoti, kad jus ten meetinates, o pasirodo didzioji dalis jusu kaune
nu nieko mums irgi reikia kazkaip padaryt meetuka... tik uzsivertusi visokiais darbais, tai et mintys kazkur issitaske... gero meetuko jums.....
beje smagus paskutiniai meskuciai ikelti
Staliukas rezervuotas Jei kažkuri nerasit kažko tai mano kontaktas Simona 861013272.
Arba daryti ale swapą, vietinį. Po nedidelę dovananėlę, tiesiog prie staliuko surašysim vardus ir iš dėžės išsitrauksim, pasikeisim...
Vienaip ar kitaip, vistiek kažką, ko turime per daug, nešamės
Vienaip ar kitaip, vistiek kažką, ko turime per daug, nešamės
Net tas gerasis pavydas suėmė paskaičius apie susitikimą
O aš lendu patarimo. Turiu kailiuką, į kurį pažiūrėjus jau matau miniuką Bet kailiukas labai, labai yrančiais kraštais. Kaip jį sutvirtint? Bijau, kad jei ištepsiu klijų mišiniu - nebetoks lankstus pasidarys ir nesugebėsiu išversti. Jei kraštus pasiuvus tvirtinsiu - irgi bijau, kad apirs anksčiau nei spėsiu susiųti
O aš lendu patarimo. Turiu kailiuką, į kurį pažiūrėjus jau matau miniuką Bet kailiukas labai, labai yrančiais kraštais. Kaip jį sutvirtint? Bijau, kad jei ištepsiu klijų mišiniu - nebetoks lankstus pasidarys ir nesugebėsiu išversti. Jei kraštus pasiuvus tvirtinsiu - irgi bijau, kad apirs anksčiau nei spėsiu susiųti
Aš tai pagalvojau kad neturiu visiškai ką atsinešti į meetą nei mainams, nei parodymui Kailiukų iš viso neturiu, tik lino dėžę didžiulę o meškių irgi neturiu, visi iškeliavę... ai nors turiu pačius pirmus savo mergaitėms siūtus, bet jie tokie jau netobuli man atrodo... bet gal vistiek atsinešti