Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

nu kaip smagu! 5 jau tikrai galim 16d! smile.gif o gal bus ir daugiau..jau dabar laukiu smile.gif
Atsakyti
Sausio 16d. 18val. Kvaksytė, Zaahra, kaipjaustis, Arbatele,citrina;), Zapukė
Sausio 17d. 18val. Kvaksytė, kaipjaustis, Arbatele, citrina;).
Sausio 18d. 18val. Kvaksytė, ...
Atsakyti
Uoj kiek mūsų kauniečių pasirodo bigsmile.gif Kaip faina smile.gif tai aš tada rytoj paskambinu ir užrezervuoju staliuką thumbup.gif Ruoškit meškius smile.gif

Kauniečių meškiniautojų meet'as sausio 16d. 18 val Buon Giorno vyninėj Daukanto g. Staliuką rezervuosiu apačioj, rūsy, tik nulipus laiptais niša tokia su minkštasuoliais pamatysit smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif kaip šauniai ir greitai čia viskas gavosi ploja.gif
Atsakyti

Kauniečių meškiniautojų meet'as sausio 16d. 18 val Buon Giorno vyninėj Daukanto g. Staliuką rezervuosiu apačioj, rūsy, tik nulipus laiptais niša tokia su minkštasuoliais pamatysit smile.gif
[/quote]

Jeeej!labai sauniai!pasizymiu jau!
Atsakyti
Gaila, kad ne savaitgalį susitinkant. Aš darbo dienom negaliu sad.gif Na gal kada kita kart. Smagiai pasibukit merginos
Atsakyti
oho mergaites, kaip jus cia operatyviai susiorganizavote smile.gif

nu saunuoles... aisku pavydu bus baisiai zinoti, kad jus ten meetinates, o pasirodo didzioji dalis jusu kaune smile.gif

nu nieko mums irgi reikia kazkaip padaryt meetuka... tik uzsivertusi visokiais darbais, tai et mintys kazkur issitaske... gero meetuko jums.....

beje smagus paskutiniai meskuciai ikelti wink.gif
Atsakyti
Staliukas rezervuotas smile.gif Jei kažkuri nerasit kažko tai mano kontaktas Simona 861013272.
Atsakyti
Liuks del staliuko ir viso susimatymo! smile.gif turiu dar pasiulyma atsinesti medziageliu/kailiuku jei turim atliekamu, as pvz turiu gabaliuka balto kailiuko, kuri mielai issikeisciau smile.gif arbatele zinau turedavo lobynus kailiuku, gal turetu ka parduoti? smile.gif
Atsakyti
Arba daryti ale swapą, vietinį. Po nedidelę dovananėlę, tiesiog prie staliuko surašysim vardus ir iš dėžės išsitrauksim, pasikeisim...

Vienaip ar kitaip, vistiek kažką, ko turime per daug, nešamės cool.gif
Atsakyti
Net tas gerasis pavydas suėmė paskaičius apie susitikimą biggrin.gif
O aš lendu patarimo. Turiu kailiuką, į kurį pažiūrėjus jau matau miniuką biggrin.gif Bet kailiukas labai, labai yrančiais kraštais. Kaip jį sutvirtint? Bijau, kad jei ištepsiu klijų mišiniu - nebetoks lankstus pasidarys ir nesugebėsiu išversti. Jei kraštus pasiuvus tvirtinsiu - irgi bijau, kad apirs anksčiau nei spėsiu susiųti g.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš tai pagalvojau kad neturiu visiškai ką atsinešti į meetą nei mainams, nei parodymui sad.gif Kailiukų iš viso neturiu, tik lino dėžę didžiulę biggrin.gif o meškių irgi neturiu, visi iškeliavę... ai nors turiu pačius pirmus savo mergaitėms siūtus, bet jie tokie jau netobuli man atrodo... bet gal vistiek atsinešti smile.gif
Atsakyti