Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Kokiu tai budu praskaiciau kad cia jau yra mergaiciu is Kauno norinciu susimatyt! As butinai jungciausi! Gal pasiplanuojam koki vakara? Smagu butu ir meskucius itraukt i susitikima, atsinest ka turim pasiuvusios ir pradetus darbelius, prie arbatos pasidalintume savo patirtimi, pasigrozetume kitu darbais, pasisemtume ideju..
Atsakyti
Sveikos merginos, su naujais metais! Daug kurybiniu ideju, santarves, dziaugsmo!
Jungiuosi ir as prie jusu pomegiu ir pokalbiu drinks_cheers.gif
Esu iš Kauno ir mielai ateiciau i susitikima pasidalinti ziniomis ir patirtimi Si karta ateiciau pasisemti biggrin.gif ). Nors dar kol kas neturiu ka parodyti, bet jau po truputi perkuosi medziagas tedzio siuvimui ir gal kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Laba, kaip jau rašiau as taip pat iš Kauno. Taigi mūsu ne tiek jau mažai čia smile.gif
Psidalinti žiniomis vivasda praverčia.... Tai kada ir kur mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš norėčiau parodyti savo meškį ir papasakoti ilgą istoriją, nors kaip žinome- ilgos istorijos niekam nepatinka........

Draugė papasakojo apie tarybinio pliušo paieškas, užsikabinau ir aš........ Kadangi labai mėgstu lobių paieškoti skudurynuose, tai radau panašią į pliušą medžiagą- 80proc viskozės ir 20 proc. šilko. juoda, mažai tamposi- valio apsidžiaugiau, nes visada labai norėjau juodo meškio. Siūti buvo labai sunku, kelis kartus ardžiau ir visvien gavosi kreivas, nes Š buvo mano paklijuota medžiaga. Taip norejau didžiagalvio meškio, o išėjo kreivagalvis...... Tada privėliau didelę nosį, kad mažiau kreivas atrodytų, kai įstačiau akis dar didesnė asimetrija pasimatė, nes galva tai nekreiva, bet galvos centrinė iškarpos dalis labai įstrižai atrodė prisiūta, tai turėjau privelti veidelį, kad mažiau kreivas būtų. Neplanavau, bet visai patenkinta rezultatu, nes galvojau- teks išmesti sad.gif

user posted image
user posted image
Ir dar labai norėjau blakstienų......
Atsakyti
ooo kiek kauniečių smile.gif tada siūlau konkrečiai smile.gif Darom meetą kitą ketvirtadienį (17 dieną) Buon Giorno vyninėj, Daukanto g. Rezervuočiau ten staliuką nišoj tokį atskirą, uždaresnį, galėtume smagiai pasiplepėti, meškiukus pamyluoti viena kitos smile.gif Ar tinka?
Atsakyti
Mielinamai labai fainutis meškius ir, bent jau nuotraukose, tai jokio kreivumo smile.gif
Dėl meeto tai man tinka, tik įdomu kelintą valandą
Atsakyti
Ir aš, ir aš iš Kauno bigsmile.gif Mielai ateičiau į meet'ą gyvai susipažinti ir pabendrauti su jumis. Žinoma, jeigu pavyktų susiderinti laiką. Dėja, antradieniais ir ketvirtadieniais niekaip niekaip negaliu, o kurį kitą vakarą atsisakyčiau treniruotės.

Mielinamai o man labai fainas tavo meškutis gavosi. Toks išskirtinis rimtuolis wub.gif Veido išraiška gerai pagauta.

Pas mane irgi dabar veltąnosis gimsta. Kažkodėl nelabai gaunasi tai, ką buvau sumasčiusi. Nežinau ar išvis kas nors gausis.. Tačiau visvien dar nepasiduodu.
Atsakyti
Gal padarom taip - siūlau tris laikus, rašomės prie tų kur tinka, ir prie kurio bus daugiausia galinčių tada ir darysim susitikimą smile.gif

Vieta - Buon Giorno vyninė, Daukanto g.

Laikas (balsuojame įsirašydamos savo nick'ą):
Sausio 16d. 18val. Kvaksytė, ...
Sausio 17d. 18val. Kvaksytė, ...
Sausio 18d. 18val. Kvaksytė, ...

laikas tai manau toks geriausias daugumai, ar dirba ar vaikus kam palikti kur reikia.
Atsakyti
Sausio 16d. 18val. Kvaksytė, Zaahra ...
Sausio 17d. 18val. Kvaksytė, ...
Atsakyti

Sausio 16d. 18val. Kvaksytė, Zaahra, kaipjaustis, ...
Sausio 17d. 18val. Kvaksytė, kaipjaustis, ...
Atsakyti

Sausio 16d. 18val. Kvaksytė, Zaahra, kaipjaustis, Arbatele...
Sausio 17d. 18val. Kvaksytė, kaipjaustis, Arbatele.

Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2013 01 10, 16:01)
Sausio 16d. 18val. Kvaksytė, Zaahra, kaipjaustis, Arbatele,citrina;)...
Sausio 17d. 18val. Kvaksytė, kaipjaustis, Arbatele, citrina;).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrina;): 10 sausio 2013 - 15:53