Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Sveikos mesku mamos naujuose metuose!
rodau savo kiske. kaip pasake mano pussesere - "purvina tokia, kaip panesiota" biggrin.gif
user posted image
pirma mano pagaliau "iveikta" nosis: siuvineta ir vaskuota.
medziageles neiveikiau - siuvau ranka, matesi dygsniai. tuomet daigsciau ir siuvau masina, bet teturejau balta siula, tad dailiai neisejo. o kadangi velvetas, ir tokia spalva, tai viskas kaip ant delno.
na, bet mokausi toliau biggrin.gif
user posted image
na, ir isdrisau tonuoti, su kava... tai ir gavos tokia panesiota smile.gif vistiek man miela kiske. tiesa, ugis 23cm. as miniukui dar nepribrendus. kaip ir kailiukui hihihi.gif

labai dekui Arbatelei uz nuoroda, radau ten ir meskinams labai daug geru patarimu.

S.B.M, tavieji grazuciai pasakiski wub.gif
kitu mergaiciu irgi puikus meskuciai, smagu vis naujus pamatyti cia uzsukus!

Atsakyti
Labai simpatiška kiškutė 4u.gif

Lendu su lininiu zuikiu ir baisa-pabaisa. Su užtrauktuku per pilvą ir kišene saldainiams slėpti biggrin.gif O vat su fotografavimu tai ne kas g.gif Arba tamsu arba tik vėliau pažiūriu, kad šleivai doh.gif . Na, bet pati sau pasižadėjau kitus žaislus pasistegt padoriai fotografuoti.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kūrybingosios ir darbščiosios meškiukų gamintojos, kreipiuosi į jus - skubiai reikia mielo meškučio! (Jau šį penktadienį) Ar galit pagelbėt? Gal kas turit padarytų? Arba žinot iš kur gauti.
Iš anksto dėkoju už pagalbą, jei jos sulauksiu!
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 09 sausio 2013 - 16:10
QUOTE(SuperLapeSnape @ 2013 01 09, 15:48)
Gal kas turit padarytų? Arba žinot iš kur gauti.

SuperLapeSnape, ir turim, ir zinom smile.gif Tik pas pacia pilna pasto dezute.
Papildyta:
Arbatėlė, kada darysim sekanti meeta? bigsmile.gif As ta kailiuka taip ir saugau atsidejusi.. ax.gif
Atsakyti
Kaip as jum merginos pavydziu susitikimu ax.gif reiks ir man kada pavasariop i Vilniu issikrapstyt, jei priimtumet specialiai i myta atvaziuociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 01 09, 20:12)
Kaip as jum merginos pavydziu susitikimu ax.gif reiks ir man kada pavasariop i Vilniu issikrapstyt, jei priimtumet specialiai i myta atvaziuociau  ax.gif

Taigi priimtumem, aisku mirksiukas.gif tik kad retai gaunasi mytintis:)
Atsakyti
Laba vakara, o gal galima meeta padaryti Kaune gathering.gif
Nereiks i Vilnių važiuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina;) @ 2013 01 09, 23:42)
Laba vakara, o gal galima meeta padaryti Kaune  gathering.gif
Nereiks i Vilnių važiuoti  blush2.gif

padarom padarom smile.gif o kas iš mūsų kaunietės? smile.gif
Atsakyti
Na, aš viena iš jų 4u.gif Manau, kad ir daugiau yra. Juk negali visos būti iš Vilniaus ar kitur biggrin.gif
Atsakyti
Aš kaunietė 4u.gif

Vilniuje būsiu, artimiausiu metu, sausio 19d.
Atsakyti
Sveikos meskiautojos!

Velyvas sveikinimas su Naujais! Paciu mieliausiu meskiu, zuikiu, suniuku ir visu kitu tedziuku siais metais!

O del susitikimo gal darom Kaune kada? smile.gif gi kaunieciu tikrai ne vienos su arbatele esam ? smile.gif
Atsakyti