Sveikos mesku mamos naujuose metuose!
rodau savo kiske. kaip pasake mano pussesere - "purvina tokia, kaip panesiota"
pirma mano pagaliau "iveikta" nosis: siuvineta ir vaskuota.
medziageles neiveikiau - siuvau ranka, matesi dygsniai. tuomet daigsciau ir siuvau masina, bet teturejau balta siula, tad dailiai neisejo. o kadangi velvetas, ir tokia spalva, tai viskas kaip ant delno.
na, bet mokausi toliau
na, ir isdrisau tonuoti, su kava... tai ir gavos tokia panesiota vistiek man miela kiske. tiesa, ugis 23cm. as miniukui dar nepribrendus. kaip ir kailiukui
labai dekui Arbatelei uz nuoroda, radau ten ir meskinams labai daug geru patarimu.
S.B.M, tavieji grazuciai pasakiski
kitu mergaiciu irgi puikus meskuciai, smagu vis naujus pamatyti cia uzsukus!
Labai simpatiška kiškutė
Lendu su lininiu zuikiu ir baisa-pabaisa. Su užtrauktuku per pilvą ir kišene saldainiams slėpti O vat su fotografavimu tai ne kas Arba tamsu arba tik vėliau pažiūriu, kad šleivai . Na, bet pati sau pasižadėjau kitus žaislus pasistegt padoriai fotografuoti.
Lendu su lininiu zuikiu ir baisa-pabaisa. Su užtrauktuku per pilvą ir kišene saldainiams slėpti O vat su fotografavimu tai ne kas Arba tamsu arba tik vėliau pažiūriu, kad šleivai . Na, bet pati sau pasižadėjau kitus žaislus pasistegt padoriai fotografuoti.
Kūrybingosios ir darbščiosios meškiukų gamintojos, kreipiuosi į jus - skubiai reikia mielo meškučio! (Jau šį penktadienį) Ar galit pagelbėt? Gal kas turit padarytų? Arba žinot iš kur gauti.
Iš anksto dėkoju už pagalbą, jei jos sulauksiu!
Iš anksto dėkoju už pagalbą, jei jos sulauksiu!
QUOTE(SuperLapeSnape @ 2013 01 09, 15:48)
SuperLapeSnape, ir turim, ir zinom Tik pas pacia pilna pasto dezute.
Papildyta:
Arbatėlė, kada darysim sekanti meeta? As ta kailiuka taip ir saugau atsidejusi..
Kaip as jum merginos pavydziu susitikimu reiks ir man kada pavasariop i Vilniu issikrapstyt, jei priimtumet specialiai i myta atvaziuociau
QUOTE(Višniukė @ 2013 01 09, 20:12)
Kaip as jum merginos pavydziu susitikimu reiks ir man kada pavasariop i Vilniu issikrapstyt, jei priimtumet specialiai i myta atvaziuociau
Taigi priimtumem, aisku tik kad retai gaunasi mytintis:)
Laba vakara, o gal galima meeta padaryti Kaune
Nereiks i Vilnių važiuoti
Nereiks i Vilnių važiuoti
QUOTE(citrina;) @ 2013 01 09, 23:42)
padarom padarom o kas iš mūsų kaunietės?
Na, aš viena iš jų Manau, kad ir daugiau yra. Juk negali visos būti iš Vilniaus ar kitur
Aš kaunietė
Vilniuje būsiu, artimiausiu metu, sausio 19d.
Vilniuje būsiu, artimiausiu metu, sausio 19d.