QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 02, 23:48)
...mano maziausias kiskis nuo vakar pradejo i darzeli eiti, tad pagaliau tikiuosi ir as rasti laiko meskuciam ir kitiem rankdarbiu dziaugsmams.. itariu, kad atsivertusi praeitos temukes pradzia pagal Arbateles iskarpas ir pamokeles gimdysiu savo pirma meski
susirasiau, ko nusipirkt reik, to, ko neturiu, meskiui. jei ko truksta, bukit geros, papildykit, parduotuven vaziuosiu pirmadieni, nenoreciau kokia smulkmena pamirsti.
akytes
granuliatas
kailiukas
ilga adata daliu susiuvimui (sanariuku kolkas nebandysiu)
kimsiu turbut vilna, turiu nedazyto karsinio. nuo blakstienu irgi turbut susilaikysiu pirmam kartui
tiesa, del akyciu dydzio, pagal ta iskarpele, cia didesniu reik akyciu ar mazu? kokio dydzio tie meskuciai gaunasi, ar telpa i delna?
labai graziai Arbatele parase, kad kuryba - tai kancia
man klausimas kilo - kodel mums tu kanciu taip truksta?
Oi, žinokit, kaip greit tie zuikiai užauga
Ir mums lieka laisvo laiko net per daug. Tada šaunu jį užpildyti meškučiais (ar dar kuo mielu)
O jūsų sąraše pasigedau audinio padukams-delniukams-ausų vidui (o gal planuojat daryt be jų?), prie kailiuko spalvos pritaikytų siūlų. O tonavimui dažų turit, ar nenorit to daryti? Tai tokios mano mintys. O su blakstienom nėr taip sudėtinga, kaip gali pasirodyt. Kai pabandžiau, daugiau nė nenoriu be jų. Beje, iš ebejaus parsisiunčiau žmoginems skirtas, nes tos tikrosios nesveikai brangios.
Dėl dydžio - kokio dydžio iškarpėles išsispausdinsit, tokio ir bus. Aš niekad nesispausdinu teisiai išsvetainės, o įsikeliu į wordinį dokumentą ir žiūriu, tampau, kaip noriu, taip pasidarau. Tik nepersistenkit, tampykit tik už kampučių, nes jei tempsit į šonus/viršų/apačią, gali nebesutapt iškarpos. Tada nusistatykit apie 73proc lapo dydį (gaunasi panašiai, kaip realus A4 lapas) ir žiūrėkit, ar tokio norit, ar didesnio, ar mažesnio.
Dėl kūrybinių kančių, tai nesutinku, kad kūryba tai kančia. Man atvirkščiai - kančia be kūrybos. Prisimenu, dar vaikystėje sirgau, gulėjau lovoje, o už lango toooks bjaurus oras, žiema. Ir taip įsinorėjau prie jūros, saulės, smėlio, pušų kvapo, kad ... prisirinkau skiaučių, siūlų ir išsisiuvinėjau paveikslą jūrine tematika. Taigi, pas mane kūryba gimsta iš kančios, kažkokio trūkumo (na, kad ir švelnumo).
SĖKMĖS GIMDANT PIRMĄ MEŠKIUKĄ