Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(IndresS @ 2012 07 30, 20:36)
Aha, turime  biggrin.gif  mirksiukas.gif  Štai čia :
http://kunakh-bears....st/pattern.html

Aš iš šitų dviejų meškų lekalų pasidariau vieną meškiuką, bet aišku vaizdas visai kitas gavosi smile.gif)

Baisiai baisiai ACIUUUUUUUUUUU clap.gif clap.gif clap.gif aciuks.gif
Atsakyti
S.B.M. - tavo meskiukai fantastiski wub.gif wub.gif visi tokie mieluciai, akytem tik klapsi wub.gif

Mielinamai - labai zaviuosi namukais ir zaisliukais wub.gif

as irgi noreciau prisijungti prie pirkimo kailiuku bigsmile.gif bigsmile.gif butinai praneskit kas uzsakines blush2.gif
Atsakyti
kvailas turbut bus mano klausimas, bet as niekaip nesuprantu, tie meskuciai, kur snukutis veltas, tai galvytes nesiuvate, ar keiciat iskarpa? na, jei tai nera ziauriai didele autorine paslaptis...butu smalsu suzinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 02, 17:35)
kvailas turbut bus mano klausimas, bet as niekaip nesuprantu, tie meskuciai, kur snukutis veltas, tai galvytes nesiuvate, ar keiciat iskarpa? na, jei tai nera ziauriai didele autorine paslaptis...butu smalsu suzinoti smile.gif

ziogelis2, paprasčiausiai būtų pasiūti galvą, nukirpti pūkelius nuo snukučio ir pribadyti vilną mirksiukas.gif Tiek tos ir paslapties..

Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 08 02, 19:11)
ziogelis2, paprasčiausiai būtų pasiūti galvą, nukirpti pūkelius nuo snukučio ir pribadyti vilną  mirksiukas.gif  Tiek tos ir paslapties..

as taip pat darau rolleyes.gif
Atsakyti
na ka gi..perskaiciau visa praeita tema, jon buvau uzsukus ir taikiaus i Velykiniu kiskiu siuvima, bet paskui prapuoliau. tiesa, kiskius pasiuvau, net du, bet vienu likau nepqtenkinta, o taisyt patingejau, o kita patingejau parodyt smile.gif
beveizejant i jusu grozybes, apetitas pakyla nesvietiskai...kvaksytes lininukai, o kitu siuvejeliu tiesiog meistriski meskuciai.
mano maziausias kiskis nuo vakar pradejo i darzeli eiti, tad pagaliau tikiuosi ir as rasti laiko meskuciam ir kitiem rankdarbiu dziaugsmams.. itariu, kad atsivertusi praeitos temukes pradzia pagal Arbateles iskarpas ir pamokeles gimdysiu savo pirma meski biggrin.gif

susirasiau, ko nusipirkt reik, to, ko neturiu, meskiui. jei ko truksta, bukit geros, papildykit, parduotuven vaziuosiu pirmadieni, nenoreciau kokia smulkmena pamirsti.

akytes
granuliatas
kailiukas
ilga adata daliu susiuvimui (sanariuku kolkas nebandysiu)

kimsiu turbut vilna, turiu nedazyto karsinio. nuo blakstienu irgi turbut susilaikysiu pirmam kartui biggrin.gif

tiesa, del akyciu dydzio, pagal ta iskarpele, cia didesniu reik akyciu ar mazu? kokio dydzio tie meskuciai gaunasi, ar telpa i delna?

labai graziai Arbatele parase, kad kuryba - tai kancia biggrin.gif man klausimas kilo - kodel mums tu kanciu taip truksta? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 02, 23:48)

...mano maziausias kiskis nuo vakar pradejo i darzeli eiti, tad pagaliau tikiuosi ir as rasti laiko meskuciam ir kitiem rankdarbiu dziaugsmams.. itariu, kad atsivertusi praeitos temukes pradzia pagal Arbateles iskarpas ir pamokeles gimdysiu savo pirma meski biggrin.gif

susirasiau, ko nusipirkt reik, to, ko neturiu, meskiui. jei ko truksta, bukit geros, papildykit, parduotuven vaziuosiu pirmadieni, nenoreciau kokia smulkmena pamirsti.

akytes
granuliatas
kailiukas
ilga adata daliu susiuvimui (sanariuku kolkas nebandysiu)

kimsiu turbut vilna, turiu nedazyto karsinio. nuo blakstienu irgi turbut susilaikysiu pirmam kartui biggrin.gif

tiesa, del akyciu dydzio, pagal ta iskarpele, cia didesniu reik akyciu ar mazu? kokio dydzio tie meskuciai gaunasi, ar telpa i delna?

labai graziai Arbatele parase, kad kuryba - tai kancia biggrin.gif man klausimas kilo - kodel mums tu kanciu taip truksta? smile.gif

Oi, žinokit, kaip greit tie zuikiai užauga wub.gif Ir mums lieka laisvo laiko net per daug. Tada šaunu jį užpildyti meškučiais (ar dar kuo mielu) mirksiukas.gif

O jūsų sąraše pasigedau audinio padukams-delniukams-ausų vidui (o gal planuojat daryt be jų?), prie kailiuko spalvos pritaikytų siūlų. O tonavimui dažų turit, ar nenorit to daryti? Tai tokios mano mintys. O su blakstienom nėr taip sudėtinga, kaip gali pasirodyt. Kai pabandžiau, daugiau nė nenoriu be jų. Beje, iš ebejaus parsisiunčiau žmoginems skirtas, nes tos tikrosios nesveikai brangios.
Dėl dydžio - kokio dydžio iškarpėles išsispausdinsit, tokio ir bus. Aš niekad nesispausdinu teisiai išsvetainės, o įsikeliu į wordinį dokumentą ir žiūriu, tampau, kaip noriu, taip pasidarau. Tik nepersistenkit, tampykit tik už kampučių, nes jei tempsit į šonus/viršų/apačią, gali nebesutapt iškarpos. Tada nusistatykit apie 73proc lapo dydį (gaunasi panašiai, kaip realus A4 lapas) ir žiūrėkit, ar tokio norit, ar didesnio, ar mažesnio.

Dėl kūrybinių kančių, tai nesutinku, kad kūryba tai kančia. Man atvirkščiai - kančia be kūrybos. Prisimenu, dar vaikystėje sirgau, gulėjau lovoje, o už lango toooks bjaurus oras, žiema. Ir taip įsinorėjau prie jūros, saulės, smėlio, pušų kvapo, kad ... prisirinkau skiaučių, siūlų ir išsisiuvinėjau paveikslą jūrine tematika. Taigi, pas mane kūryba gimsta iš kančios, kažkokio trūkumo (na, kad ir švelnumo).

SĖKMĖS GIMDANT PIRMĄ MEŠKIUKĄ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 03, 16:15)
O jūsų sąraše pasigedau audinio padukams-delniukams-ausų vidui (o gal planuojat daryt be jų?), prie kailiuko spalvos pritaikytų siūlų. O tonavimui dažų turit, ar nenorit to daryti? Tai tokios mano mintys. O su blakstienom nėr taip sudėtinga, kaip gali pasirodyt. Kai pabandžiau, daugiau nė nenoriu be jų. Beje, iš ebejaus parsisiunčiau žmoginems skirtas, nes tos tikrosios nesveikai brangios.
Dėl dydžio - kokio dydžio iškarpėles išsispausdinsit, tokio ir bus. Aš niekad nesispausdinu teisiai išsvetainės, o įsikeliu į wordinį dokumentą ir žiūriu, tampau, kaip noriu, taip pasidarau. Tik nepersistenkit, tampykit tik už kampučių, nes jei tempsit į šonus/viršų/apačią, gali nebesutapt iškarpos. Tada nusistatykit apie 73proc lapo dydį (gaunasi panašiai, kaip realus A4 lapas) ir žiūrėkit, ar tokio norit, ar didesnio, ar mažesnio.

SĖKMĖS GIMDANT PIRMĄ MEŠKIUKĄ  4u.gif

4u.gif 4u.gif aciu labai uz padrasinimus, pasnekute

audinuku padukams ir pan. galvoju rasianti savo "lobiuose", nes kazkiek skaiutiniauju, tai kaip nors suksiuosi. del tonavimo, nesu to dariusi, bet bevelyciau issiversti su kava pradziai, kad neprisipirk dazu, kuriu nesunaudosiu...turiu dazu tik akriliniu, bet jie turbut netinka, nes juk vandeniniai, o jei meski teks praust |(itariu, kad pirmas toks ir bus, vaikams), tai paskui liks ne tonavimas, o melynes po akimis lotuliukas.gif

del iskarpu, dekui uz patarima, niekad nepagalvojau, kad gi taip paprastai galima pasikoreguot diduma.. tik baisu nenumazint, nes tuos mazus daiktelius juk irgi nera paprasta susiut, reik ypatingo kruopstumo, ir kemsant doh.gif

cia mano pirmas kiskis, nespejes sudalyvaut Velykiniam pasirodyme blush2.gif bet paskui pagalvojau, kad jis ne teddinis, nes juk kojytes vientisa iskarpa su kuneliu.. tiesa, pagal originalia iskarpa truko uodegytes, o as je pasiuvau, nes man kiskis be uodegos tai schmoll.gif tik nenupaveikslavau jo is sono. toks liudnokas snukiukas gavosi unsure.gif

antrojo ne nerodysiu, nevykes jis toks, reiks kada pataisyt, kad ir kaip nemegstu. neteisingai prikimsau as ji doh.gif vaikai pamaige, nosis subliusko lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Kokių stebuklų mergaičiukės prisiuvot wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ar man kas galetu issamiau paaiskint, KAIP ideti tas saugias akytes meskiui? jos tokios storos, tas galiukas, kur kisamas...o siules as susiuvau tvirtai, mazais dygsniukais..ar kisant nesuplesysiu galvytes? o gal ir per dideles nupirkau...mazesniu nebuvo, tik raudonos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 08 07, 20:39)
ar man kas galetu issamiau paaiskint, KAIP ideti tas saugias akytes meskiui? jos tokios storos, tas galiukas, kur kisamas...o siules as susiuvau tvirtai, mazais dygsniukais..ar kisant nesuplesysiu galvytes? o gal ir per dideles nupirkau...mazesniu nebuvo, tik raudonos. g.gif

va dėl to man šitos akytės ir nepatinka, kad labai stori galiukai. Bet šiaip aš akytes dedu ne į pačią siūlę, o šalia jos, arba toliau net nuo jos. Tada tiesiog su stora adata padarau skylute ir paskui lengvai pralenda. Bet va į lininius tai šitų akyčių nededu, nes labai išsispaudžiau ir matosi tie diskeliai, bet į kailinius meškiukus tai manau viskas ok būna.
Atsakyti
mano meskis visas kunas tai kaip kunas, bet galva tai kaip ziurkes, o ne meskio g.gif jauciu, istaciau per dideles akis.

o ka pirmiau reik daryt - ar nosi velt, ar ausis prisiut? as kol viso vaizdo nematau, negaliu nustatyt, kur tas ausis tvirtint...

ir dar klausimas - kai kurios ausytes buna tokios nuleistos, sulenktos pusiau, kitu meskiu - paprastai tiesiog prisiutos...pagal ka nusprest? galvoju, gal tas dideles akis pasleptu didesnes ausys, gal tokias pasiut?
susimakalavau....
Atsakyti