Jurblond visas bataljonas
Uj, tik spėjo mano kompiuteris sugesti, vos tik pataisė, o čia jau daugybė naujų meškučių. Šaunuolės merginos. Beje, sveikinu Višniukė ir S.B.M.
Na o aš, savo didįjį darbą jau baigiau per pačias Kalėdas - numezgiau megztuką savo pitbuliukei. Dabar gyvenam šiltai Pagaliau kibsiu kurti tedžiuką.
Beje, visas meškiniautojas ir prijaučiančias/ius sveikinu su Šv. Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais!!
Na o aš, savo didįjį darbą jau baigiau per pačias Kalėdas - numezgiau megztuką savo pitbuliukei. Dabar gyvenam šiltai Pagaliau kibsiu kurti tedžiuką.
Beje, visas meškiniautojas ir prijaučiančias/ius sveikinu su Šv. Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais!!
Su praejusiom sventem lepeckoju myletojos
Dekui merginos, smagiausia laimet kai visai to nesitiki Man tai buvo diiidelis prieskaledinis siurprizas
S.B.M. sveikinimai ir tau Nuostabus taviskiai lepeckojukai
Jurblond tikrai, kad visa pukuotuku armija
Dekui merginos, smagiausia laimet kai visai to nesitiki Man tai buvo diiidelis prieskaledinis siurprizas
S.B.M. sveikinimai ir tau Nuostabus taviskiai lepeckojukai
Jurblond tikrai, kad visa pukuotuku armija
Sveikinu visas su šventem
Visų labai gražūs meškiukai.
Man tai ypač S.B.M. tikiuosi kažkada daaugti ir aš iki tokių
Stebiuosi kiek kantrybės turi merginos kurios pasiuva mažučius gražučius meškiukus
Visų labai gražūs meškiukai.
Man tai ypač S.B.M. tikiuosi kažkada daaugti ir aš iki tokių
Stebiuosi kiek kantrybės turi merginos kurios pasiuva mažučius gražučius meškiukus
Sveikos! Su praejusiom Beary Merry Christmas ir artejanciais Naujaisiais!
Kiek nauju meskiuku, kokie simpatiski
Sveikinimai meskiuku akademijos dalyvems, judvi saunuoles!
S.B.M. - praejo ir eziukas
Kiek nauju meskiuku, kokie simpatiski
Sveikinimai meskiuku akademijos dalyvems, judvi saunuoles!
S.B.M. - praejo ir eziukas
Jurbond, ogo koks bataljonas
Reiktu ir man visa armija nufotkint kartu bet vis neprisiruosiu matyt labiau daryt nei fotkint patinka....
Zaahra, dekui uz sveikinimus... O jau paveiksliuko grozis
Musu katinas atsisako vaiksciot su megstuku, tai sala ir miega ant radiatoriaus
O SenasNaujas akademijoj buvo smagu Ir prizai tikra Kaledine staigmena buvo Tik va isvadino mane labai pazengusia ir nedave su niekuom pasivarzyt
Reiktu ir man visa armija nufotkint kartu bet vis neprisiruosiu matyt labiau daryt nei fotkint patinka....
Zaahra, dekui uz sveikinimus... O jau paveiksliuko grozis
Musu katinas atsisako vaiksciot su megstuku, tai sala ir miega ant radiatoriaus
O SenasNaujas akademijoj buvo smagu Ir prizai tikra Kaledine staigmena buvo Tik va isvadino mane labai pazengusia ir nedave su niekuom pasivarzyt
S.B.M. palauk, palauk, mes šiek tiek pasitreniruosim, pasipraktikuosim ir kitąmet būtinai pasivaržysim kokiam nors konkurselyje Aišku, per drąsiai pasakiau, bet kodėl gi nepamėginus kur nors sudalyvauti nors kartą gyvenime
QUOTE(zaahra @ 2012 12 27, 15:55)
S.B.M. palauk, palauk, mes šiek tiek pasitreniruosim, pasipraktikuosim ir kitąmet būtinai pasivaržysim kokiam nors konkurselyje Aišku, per drąsiai pasakiau, bet kodėl gi nepamėginus kur nors sudalyvauti nors kartą gyvenime
Cia sakai, kad tau dar treniruotis reikia? Tai as tada po lapais slepsiuos
Bet sudalyvaut kokiuose konkursuose butu smagu, ypac jei kartu kas dalyvautu.... Gi drauge smagiau ir drasiau....
Su Šventėm visas meškiukų mylėtojas Ir, žinoma, sveikinimai akademijos dalyvėms .
Aš vis glostinėju Kalėdų senelio dovanotą kailiuką Jaučiu, kad tuojau ir pasirįšiu jį kirpt
Aš vis glostinėju Kalėdų senelio dovanotą kailiuką Jaučiu, kad tuojau ir pasirįšiu jį kirpt
QUOTE(S.B.M. @ 2012 12 27, 16:58)
Cia sakai, kad tau dar treniruotis reikia? Tai as tada po lapais slepsiuos
Bet sudalyvaut kokiuose konkursuose butu smagu, ypac jei kartu kas dalyvautu.... Gi drauge smagiau ir drasiau....
Žinoma, jog dar reikia. Tobulėjimui ribų nėra. Vat pavyzdžiui norėčiau pasimokinti kaip pasidaryti iškarpą pagal iš plastelino nulipdyto modelio. Arba dar kokių nors technikos subtilybių..
Gaila, pražiopsojau konkursą. Nors... vargu ar turėčiau laiko sukurti lepečkiukui. Na, jei kada kur užmatysit kokį įdomu renginuką, dalinkitės info.
Arba pačios galim sau karts nuo karto suorganizuoti kokias nors pramogas, mini konkursėlius, meetus ir t.t.
Labas rytas, su šventėmis visas. Snmagu, kad kažkam buvo darbingas laikotarpis
Toms, kas mėgsta velti: http://www.livemaste...u...nside=0&wf=
Gal patiks labai gražiai padarytas snukutis ir parodyta etapais, taip galima ir ant siūto žvėriuko.
Toms, kas mėgsta velti: http://www.livemaste...u...nside=0&wf=
Gal patiks labai gražiai padarytas snukutis ir parodyta etapais, taip galima ir ant siūto žvėriuko.
užbaigiau ir savo mažulėlį, gavosi beveik 10 cm, su 5 sąnariukais