Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(As ir Morka @ 2012 12 22, 21:36)
kooooks meškutis  wub.gif  O kokio jis dydžio?

16cm.. mazutis, bet ne maziausias.

tavo kenguryte labai miela rolleyes.gif tik man nuotraukeles mazutes rodo, bandziau spaust ant foto, padidint, bet atidare tik foto puslapi, be foto g.gif idomu butu apziuret is arciau sterble jos:geda2:
Atsakyti
wub.gif koooks meškukas, tikras ledunukas wub.gif labai mielutis

kenkurytė irgi kokia fainuolė wub.gif wub.gif

aš pagaliau, pradėjau siūti meškiuką iš tikro (mocherinio tikriausiai mastau.gif ) kailiuko , kurį nusipirkau gal prieš porą mėnesių biggrin.gif wub.gif wub.gif bus kazkur apie 15-16 cm ugio, ir dar sugalvojau iš kailiuko likučių, pasiūti mini mini meškutį, tik ko tai žiūriu bus labai mini... nežinau ar pavyks .., siuvu viska rankomis - mėgaujuosi pačiu procesu, būtinai parodysiu kai baigsiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 22 gruodžio 2012 - 23:12
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 22, 19:44)
16cm.. mazutis, bet ne maziausias.

tavo kenguryte labai miela rolleyes.gif tik man nuotraukeles mazutes rodo, bandziau spaust ant foto, padidint, bet atidare tik foto puslapi, be foto g.gif idomu butu apziuret is arciau sterble jos:geda2:

VIs bandau didesnę įdėt, bet matyt nemoku blush2.gif Nesumažinus per didelis formatas gaunasi. blush2.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 22, 22:11)

aš pagaliau, pradėjau siūti meškiuką iš tikro (mocherinio tikriausiai  mastau.gif ) kailiuko , kurį nusipirkau gal prieš porą mėnesių  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif  bus kazkur apie 15-16 cm ugio, ir dar sugalvojau iš kailiuko likučių, pasiūti mini mini meškutį, tik ko tai žiūriu bus labai mini... nežinau ar pavyks .., siuvu viska rankomis - mėgaujuosi pačiu procesu, būtinai parodysiu kai baigsiu  wub.gif

Aš irgi turėsiu progą pirmą kart išbandyt spec. kailiuką meškučiui. Kalėdų senelis atneš, mat padėjau jam susivokti ir susiprasti ko man labai, labai reikia lotuliukas.gif Dabar Kalėdų laukiu, nes pati nuo savęs paslėpiau kailiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 12 23, 10:46)

Aš irgi turėsiu progą pirmą kart išbandyt spec. kailiuką meškučiui. Kalėdų senelis atneš, mat padėjau jam susivokti ir susiprasti ko man labai, labai reikia  lotuliukas.gif  Dabar Kalėdų laukiu, nes pati nuo savęs paslėpiau kailiuką  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif tai jaupo svenciu pasirodys pukuotas grazuolis
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 23, 12:52)
thumbup.gif  thumbup.gif tai jaupo svenciu pasirodys pukuotas grazuolis

Labai, labai noriu miniuko meškiuko. Bet ir baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 12 23, 15:14)
Labai, labai noriu miniuko meškiuko. Bet ir baisu  biggrin.gif

bigsmile.gif nebaisu, as jau užbaigiau wub.gif , gavosi vos 15 cm , tai pirmas toks mažiukas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 23, 17:20)
bigsmile.gif  nebaisu, as jau užbaigiau  wub.gif , gavosi vos 15 cm , tai pirmas toks mažiukas

user posted image

aciu labai mama gulbe 4u.gif maskutis toks tikras kolekcinis turbut g.gif labai dailus kailiukas, subiniukas toks riestas, kur is nugaros hihihi.gif
o jau sausainis wub.gif ir tavo zenklelis su paukstukais grazutis thumbup.gif

as nedristu is kailiuko siut doh.gif manes pats procesas su tais plaukas ir skutimais kazkaip nevilioja biggrin.gif nors butu idomu pabandyti. bet man tie plikiukai is paprastu medziageliu irgi labai grazus, nors ir ne tikri gauruociai meskiai blush2.gif

pradejau kirpt kiski lotuliukas.gif tik vaikai nelabai leidzia darbuotis, tai turbut bus kreivas klisas cool.gif
Papildyta:
labai noreciau pasiuti koki katina ar kiski, kur buna tokie lentynu sedetojai smile.gif na, ilgom kojom, kurios mazai prikimstos ir tabaluoja, o subiniukas granulem kimstas ir ant jo, kaip ant pagalveles sedima. gal kas turit iskarpele, nesvarbu koks zveriukas. labai pasistengus, pasidaryciau pati, bet kol apsiskaiciuosiu proporcijas, nueis visa diena vien iskarpai...o kai pagalvoju, gi dviracio vistiek neisrasiu biggrin.gif
Atsakyti
Mama Gulbe, koks fainutis gavosi wub.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 23, 17:13)

as nedristu is kailiuko siut doh.gif manes pats procesas su tais plaukas ir skutimais kazkaip nevilioja biggrin.gif nors butu idomu pabandyti. bet man tie plikiukai is paprastu medziageliu irgi labai grazus, nors ir ne tikri gauruociai meskiai blush2.gif

Kad iš kailiuko siūti paprasčiau. Ta prasme, kad kokie nors nelygumai ir pan. ne taip matosi. smile.gif Siuvau pelėdą iš lino, tokią sudėtingos sudėties, su daug detalių ir pan. Tai taaaip matosi visokie net ir smulkučiai nukrypimai doh.gif (Fotikas nefokusuoja iš arti po gamtovaizdžio dideliam šaltyje fiksavimo blink.gif ).
Man senelis atneš miniukams skirta kailiuką, bet jis tokio trumpo plauko blink.gif gal vienas ar du mm. Dabar atrodo, kad gauruotesnis turėtų būt.
Papildyta:
Turbūt dauguma jau žino, bet tik dabar atradau, tai ten mirkstu.... Ir noriu, kad para ilgesnė būtų lotuliukas.gif :
http://prettytoys.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir Morka: 23 gruodžio 2012 - 21:13
aciu uz pagyrimus mano meskuciui wub.gif dar siuvu jam vaikiuka meskiuka, bus gal kokiu 10 cm, pradzioj maniau kad nesugraibysiu ir isverst nesugebesiu hihihi.gif o siuvasi visai linksmai... jau ir kailiuku dar uzsimaniau, tikrai smagiai is kailiuko siuvasi wub.gif thumbup.gif

ziogelis2 - pagal tavo aprasyma as toki panasu katina siuvau..tai iskirpau is akies ir paskui darbo eigoj dar si ta patobulinau ax.gif
Atsakyti
Merginos kokie mieli lepeckojai wub.gif Taip ir noris apkabint wub.gif

Mano paskutinioji - Gretutė. Meškutė kuri visada norėjo būti drugeliu.

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Su sventem visas wub.gif

Kokiu grozybiu pridejot wub.gif Visos tokios saunuoles smile.gif

Vysniuke, sveikinu su laimejimais konkurselyje... smile.gif

O as jau nebezinau ka rodziau ir o nerodziau smile.gif))

Zodziu bandausi naujas iskarpeles, ir visaip kitaip experimentuoju... smile.gif

O pasirdysiu pati paskutini smile.gif Pierrot... 27cm. Kailiuka gavau dovanu wub.gif

Dariau dariau ilgokai, su visokiais trukdziais, o galiausiai gime, ne visai liudnas klounas smile.gif

user posted image
Atsakyti
oi koks ilgapilvis meškis wub.gif
Maniškių armija biggrin.gif
user posted image
Atsakyti