Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(vovere74 @ 2012 12 19, 17:51)
Ačiū 4u.gif Mano šunės irgi matyt galvoja, kad jis tikras. Vis prašo ir prašo jo doh.gif

Nebando sumedžiot? Mano šunė tai pavydo scenas kelia jei ką didesnio iš kailiuko siuvu. O paskui tą niekadėją dar ir sumedžiot bando biggrin.gif

Iš priekio. Šiaip svorio centras gaunasi uodegoje smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 12 19, 20:00)
Nebando sumedžiot? Mano šunė tai pavydo scenas kelia jei ką didesnio iš kailiuko siuvu. O paskui tą niekadėją dar ir sumedžiot bando  biggrin.gif

Iš priekio. Šiaip svorio centras gaunasi uodegoje  smile.gif 
user posted image

Bando bando lotuliukas.gif Ypač mažoji, bet ji negali pasiekti. Daugelio dalykų kurių norėtų lotuliukas.gif Dabar siuvu žmogų, tai jai iš vis kažkas nesuvokiamo, loja doh.gif

Toks rimtas žvėris gavosi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 12 19, 18:24)
Dabar siuvu žmogų, tai jai iš vis kažkas nesuvokiamo, loja doh.gif

Toks rimtas žvėris gavosi biggrin.gif  thumbup.gif

Susidomėjau be galo thumbup.gif Smalsu koks žmogeliukas ir kaip. Dabar jau nekantraudama lauksiu biggrin.gif
Ačiū blush2.gif
Atsakyti
wub.gif na bet jau jusu pukuotukai kokie merginos thumbup.gif

As irgi jau labai smalsauju kaip tas zmogutis atrodis bigsmile.gif
Atsakyti
Na aš lėles iki šiol lipdydavau iš kepamo ir ore stingstančio modelino. Bet dabar kažkaip sugalvojau siūti, panaudojant tedinį galūnių tvirtinimą. Kol kas turiu kūną be galvos lotuliukas.gif Gal dėl to šunės taip širsta, nesupranta kas per padaras g.gif Kol kas susidūriau su viena rimtesne problema - nenori sėdėti kaip gerai išauklėta panelė doh.gif tik labai nepadoriai išsižergusi doh.gif Galvoju kaip dar galima būtų tas jos kojas pritvirtinti, kad normaliai sėdėtų - kaip meškučiui taip aukštai neįstatysi g.gif kojas prie kūno pritaisiau tediškai, per kelius - siūlais, o rankas su sagomis. Žodžiu išbandau tris variantus, pagal skirtingus poreikius.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 12 20, 09:45)
Na aš lėles iki šiol lipdydavau iš kepamo ir ore stingstančio modelino. Bet dabar kažkaip  sugalvojau siūti, panaudojant tedinį galūnių tvirtinimą. Kol kas turiu kūną be galvos lotuliukas.gif Gal dėl to šunės taip širsta, nesupranta kas per padaras g.gif Kol kas susidūriau su viena rimtesne problema - nenori sėdėti kaip gerai išauklėta panelė doh.gif tik labai nepadoriai išsižergusi doh.gif G

Hm, gal užpakalio pasunkinimas padėtų g.gif
Aš vis svajoju, kaupiu info lėlių gamybai, bet nesirįžtu blush2.gif

O kaip jūs su sagomis tvirtinat. Ta prasme tvirtai prisiuvat? Tada pvz. letena nejuda?
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 12 20, 13:32)
Hm, gal užpakalio pasunkinimas padėtų  g.gif
Aš vis svajoju, kaupiu info lėlių gamybai, bet nesirįžtu  blush2.gif

O kaip jūs su sagomis tvirtinat. Ta prasme tvirtai prisiuvat? Tada pvz. letena nejuda?

Oi ne, ne tame esmė, ji nevirsta, sėdėtų, bet tos kojos viršuje neužsilenkia taip, kad galėtų sėdėt, nes jos tvirtintos tediniu principu - su diskais, kurie kieti ir koja sukasi aplink savo ašį, bet jos neina pasodint. Velnias doh.gif Nemoku paaiškint, reik fotkint.

Aš tai dariau taip, kad judėtų, ne letena, bet vis tiek smile.gif Per sagą rankos viduje pervėriau tvirtą siūlą ir į kūną, ištraukiau kitoje kūno pusėje, į ranką per sagą, per sagos antrą kilputę į tą pačią skylę per kūną ir kitos rankos antrą sagos kilputę per tą pačią skylę ir atgal. Kelis sykius taip, o po to laisvus siūlo galus surišau ant vienos sagos viršaus. Sagos kilputės, tai skylutės prisiuvimui. Taip ranka gali sukiotis, bet laikosi tvirčiau ir gražiau nei tik su siūlu. Dar pabandžiau tą patį padaryti sagas paliekant ant rankos išorės, irgi visai nieko. Bet dabar jau lėlė sėdi be rankų, nes nusprendžiau, kad bus patogiau rankas pirmiau aprengti ir po to pritvirtinti, nei pritvirtintas rengt. Dviračio neišradinėju, pilna info "praskanavau" tupėdama prie kompo ir nagrinėdama dedžių, tildų, valdorfo ir kitokių lėlių bei žvėrių siuvimo subtilybes. Oi kiek daug reik mokytis. Bet tikiuosi išbandžius daug dalykų, galiausiai atrasti kažką savo.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 12 20, 13:06)

Aš tai dariau taip, kad judėtų, ne letena, bet vis tiek smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nu idomu, ka ten Vovere sumaste..... is aprasymo nelabai man aisku....... lauksiu nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi nelabai aisku apie kokias ten sagas kalba blush2.gif na zalia as dar labai zalia zaisliuku siuvime ax.gif
Atsakyti
pagaliau įvyko fotosesija, rodausi savo penktąjį meškį rolleyes.gif
medžiagėlė ta pati, žydra wub.gif akys stiklinės, blakstienos žmogiškos doh.gif stovi bene geriausiai iš visų mano siūtų, kuo labai džiaugiuosi. galvos sujungimas dvigubas, nors nepasakysiu, kad man labai jau patinka jis g.gif tokia tabalai ta galva doh.gif su rogutėmis teko pavargt, kol radau pavyzdį internete tokių šiaurietiškų, ir pasirodo, jos labai paprastos cool.gif
user posted image

user posted image

jau niežti nagai pradėt zuikį, bet nesu visai patenkinta šitom meškio iškarpom g.gif pilva pastorinau, bet gavosi ne toks, kokio norėjau... pati forma nelabai patinka man, ir priekyje įsiuvai negražiai atrodo.reik ieškot dar gal kokios iškarpėlės pasižiūrėjimui, gal forma kitokia turi būt. kol kas išbandžiau dvi, ir dar savo patobulinau, bet nesu nė viena patenkinta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 22 gruodžio 2012 - 20:00
kooooks meškutis wub.gif O kokio jis dydžio?
Atsakyti