Labai gražus šuniukas
taigi svajoniu suniukas- atrodo tikras, o vesti i lauka nereikia . sauniai isejo ))
Jetau koks gra zuoliukas
QUOTE(citrina;) @ 2012 12 12, 23:36)
Labai gražus šuniukas
Ačiū
QUOTE(Mielinamai @ 2012 12 13, 02:45)
taigi svajoniu suniukas- atrodo tikras, o vesti i lauka nereikia . sauniai isejo ))
Dėkui
O išeitis tiems, kas tingi vedžioti, tai tikrai tokia geriausia
QUOTE(Višniukė @ 2012 12 13, 19:31)
Jetau koks gra zuoliukas
Ačiū
Kvaksytė simpatukas kiškutis. Man spalvos patinka, šiltos tokios.
vovere74 ale tikrai tikras vestukas gavosi. Ir akyčių forma ir pėdutės ir net nosytė kaip tikro šuns. Fainuolis.
O pas mane šiuo metu priverstinė pertrauka. Nagus baisia niežti, kaip norisi kurti naują tedžiuką. Bet kolkas niekaip.. Ir kur gi tas laikas išgaruoja? Užtat smagu čia atėjus pažiūrėti ką jus sukūrėt
vovere74 ale tikrai tikras vestukas gavosi. Ir akyčių forma ir pėdutės ir net nosytė kaip tikro šuns. Fainuolis.
O pas mane šiuo metu priverstinė pertrauka. Nagus baisia niežti, kaip norisi kurti naują tedžiuką. Bet kolkas niekaip.. Ir kur gi tas laikas išgaruoja? Užtat smagu čia atėjus pažiūrėti ką jus sukūrėt
Aš vis tyliai grožiuosi ir grožiuosi temoj meškučiais ir jų draugais. Man jie visi labai, labai
Aš susiruošiau irgi šiek tiek pasirodyti. Kengūra. Viršutinės letenėlės su sąnariais. O šiaip su dedele kišenaite saldainiams
Aš susiruošiau irgi šiek tiek pasirodyti. Kengūra. Viršutinės letenėlės su sąnariais. O šiaip su dedele kišenaite saldainiams
citrina, tavo gauruotukai grazus! ir kaip greit tu juos "kepi"
As ir morka, man nerodo tavo kenguros..
Vovere, suniukas labai labai suniskas! tik idomu, ar ilgai bus baltas. cia zaidimu draugas ar lentynos sargas bus?
as savo kudikio niekaip nufotografuoti nesugebu... tiesa, ir aksesuaru nebaigiu..uzsiimineju visokiais kalediniais smulkiukais...ech. bet ir is to dziaugsmas ir malonumas.
Vovere, suniukas labai labai suniskas! tik idomu, ar ilgai bus baltas. cia zaidimu draugas ar lentynos sargas bus?
as savo kudikio niekaip nufotografuoti nesugebu... tiesa, ir aksesuaru nebaigiu..uzsiimineju visokiais kalediniais smulkiukais...ech. bet ir is to dziaugsmas ir malonumas.
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 18, 21:41)
Prieš Kalėdiniai darbai ir džiaugsmai ir būna tikrasis laukimas Bent man, nes pastaraisiais metais stengiuosi dovanas gamint. Tai taip iš anksto ir tokia gera Kalėdinė nuotaika apima.
Bandau foto įkelt Tikiuosi gausis
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 18, 23:41)
citrina, tavo gauruotukai grazus! ir kaip greit tu juos "kepi"
Ačiū už pagyras
O dėl to "kepimo" tai juk šventės ant nosies
Aš ir morka graži kengūra
QUOTE(zaahra @ 2012 12 16, 00:13)
Ačiū Mano šunės irgi matyt galvoja, kad jis tikras. Vis prašo ir prašo jo
QUOTE(citrina;) @ 2012 12 16, 21:07)
Kokie minkštučiai O tempas tikrai greitas, arba aš čia tokia baisi lėtapėdė
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 18, 23:41)
Ačiū Ne žaidimams jis, westomanams į kolekciją
Laukiam laukiam
QUOTE(As ir Morka @ 2012 12 19, 00:16)
Bandau foto įkelt Tikiuosi gausis
Aš tai norėčiau daugiau nuotraukų ir iš arčiau - labai jau smalsu apžiūrėti