Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Labai gražus šuniukas bigsmile.gif
Atsakyti
taigi svajoniu suniukas- atrodo tikras, o vesti i lauka nereikia smile.gif. sauniai isejo smile.gif))
Atsakyti
Jetau koks gra wub.gif zuoliukas
Atsakyti
QUOTE(citrina;) @ 2012 12 12, 23:36)
Labai gražus šuniukas bigsmile.gif

Ačiū aciuks.gif

QUOTE(Mielinamai @ 2012 12 13, 02:45)
taigi svajoniu suniukas- atrodo tikras, o vesti i lauka nereikia smile.gif. sauniai isejo smile.gif))

Dėkui aciuks.gif
O išeitis tiems, kas tingi vedžioti, tai tikrai tokia geriausia biggrin.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 12 13, 19:31)
Jetau koks gra wub.gif zuoliukas

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Kvaksytė simpatukas kiškutis. Man spalvos patinka, šiltos tokios.

vovere74 ale tikrai tikras vestukas gavosi. Ir akyčių forma ir pėdutės ir net nosytė kaip tikro šuns. Fainuolis.

O pas mane šiuo metu priverstinė pertrauka. Nagus baisia niežti, kaip norisi kurti naują tedžiuką. Bet kolkas niekaip.. Ir kur gi tas laikas išgaruoja? Užtat smagu čia atėjus pažiūrėti ką jus sukūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, rodau savo naują meškučius ir mergaitės zuikį.picasa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrina;): 16 gruodžio 2012 - 20:09
Aš vis tyliai grožiuosi ir grožiuosi temoj meškučiais ir jų draugais. smile.gif Man jie visi labai, labai 4u.gif
Aš susiruošiau irgi šiek tiek pasirodyti. Kengūra. Viršutinės letenėlės su sąnariais. O šiaip su dedele kišenaite saldainiams biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
citrina, tavo gauruotukai grazus! ir kaip greit tu juos "kepi" smile.gif
As ir morka, man nerodo tavo kenguros..
Vovere, suniukas labai labai suniskas! smile.gif tik idomu, ar ilgai bus baltas. cia zaidimu draugas ar lentynos sargas bus? biggrin.gif

as savo kudikio niekaip nufotografuoti nesugebu... tiesa, ir aksesuaru nebaigiu..uzsiimineju visokiais kalediniais smulkiukais...ech. bet ir is to dziaugsmas ir malonumas.
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 18, 21:41)

as savo kudikio niekaip nufotografuoti nesugebu... tiesa, ir aksesuaru nebaigiu..uzsiimineju visokiais kalediniais smulkiukais...ech. bet ir is to dziaugsmas ir malonumas.

Prieš Kalėdiniai darbai ir džiaugsmai ir būna tikrasis laukimas mirksiukas.gif Bent man, nes pastaraisiais metais stengiuosi dovanas gamint. Tai taip iš anksto ir tokia gera Kalėdinė nuotaika apima.

Bandau foto įkelt blush2.gif Tikiuosi gausis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 18, 23:41)
citrina, tavo gauruotukai grazus! ir kaip greit tu juos "kepi" smile.gif
As ir morka, man nerodo tavo kenguros..
Vovere, suniukas labai labai suniskas! smile.gif tik idomu, ar ilgai bus baltas. cia zaidimu draugas ar lentynos sargas bus? biggrin.gif

Ačiū už pagyras aciuks.gif
O dėl to "kepimo" tai juk šventės ant nosies smile.gif
Atsakyti
Aš ir morka graži kengūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2012 12 16, 00:13)

vovere74 ale tikrai tikras vestukas gavosi. Ir akyčių forma ir pėdutės ir net nosytė kaip tikro šuns. Fainuolis.

Ačiū 4u.gif Mano šunės irgi matyt galvoja, kad jis tikras. Vis prašo ir prašo jo doh.gif

QUOTE(citrina;) @ 2012 12 16, 21:07)
Laba, rodau savo naują meškučius ir mergaitės zuikį.picasa

Kokie minkštučiai thumbup.gif O tempas tikrai greitas, arba aš čia tokia baisi lėtapėdė blush2.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 18, 23:41)

Ačiū 4u.gif Ne žaidimams jis, westomanams į kolekciją biggrin.gif

Laukiam laukiam rolleyes.gif

QUOTE(As ir Morka @ 2012 12 19, 00:16)
Bandau foto įkelt  blush2.gif  Tikiuosi gausis

thumbup.gif Aš tai norėčiau daugiau nuotraukų ir iš arčiau - labai jau smalsu apžiūrėti blush2.gif
Atsakyti