Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(vovere74 @ 2012 12 08, 00:19)
Panardžiau ten ir aš. Mane tai labai sudomino tie pakabukai. Ten ant raktų jie kabinami? Kažkas tokio keisto įdomaus. Ar ten laikrodžių detalės naudotos? Mane "veža" tokie neįprasti dalykėliai thumbup.gif

Taip galima prie raktų, ar dar kur tik norisi smile.gif
Taip jie iš modelino ir su daug laikrodžių detalių.
Atsakyti
o aš šį kartą išdaviau liną ir pasiuvau iš senų sijonų velvetinį zuikį smile.gif Ai kažkaip labai užsimaniau pabandyti tokį grynai vaikišką pasiūti.
user posted image
Atsakyti
kokia miela zuikute thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina;) @ 2012 12 06, 18:13)
Nežinau ar rodys šią nuotrauką, bet neįsivaizduoju kaip kitaip ideti picasa

Smagus meskuciai smile.gif Labiausiai, tai rudas su raudnu kaspineliu istrigo... Grazi ruda spalvyte, tokia pereinanti...

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 12 08, 15:17)
o aš šį kartą išdaviau liną ir pasiuvau iš senų sijonų velvetinį zuikį smile.gif Ai kažkaip labai užsimaniau pabandyti tokį grynai vaikišką pasiūti.

Na tu kaip visada dziugini savo medziaginiais meskiukais ir kiskiukais...
O kitu iskarpu nebandei? Tiesiog smalsu pasidare smile.gif

As tai sendien be meskinu smile.gif Bet uztai su nuostabiais ziemos stebuklais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif tas rudas su raudonu kaspinu yra iš natūralaus kailio ir tiesa pasakius jį pasiuvo mano dukra tik jis bendrai ydėtas blush2.gif
Atsakyti
Oho, citrina;), kiek meškiukų! Čia jau rimta infekcija:))) wink.gif
Man irgi labai tie raktų pakabukai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 12 08, 21:40)
Oho, citrina;), kiek meškiukų! Čia jau rimta infekcija:))) wink.gif
Man irgi labai tie raktų pakabukai patiko ax.gif

Na gal tik infekcijos pradžia. Man labai patiko juos siūti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina;) @ 2012 12 08, 01:22)
Taip galima prie raktų, ar dar kur tik norisi  smile.gif
Taip jie iš modelino ir su daug laikrodžių detalių.

thumbup.gif labai smagus meskuciai, ypac tie, kur plaukuoti, man jie tokie minkstuciai. o as dar nesiryztu is ilgaplaukio kailio siuti, juolab naturalaus doh.gif toli man dar iki to, kaip ir iki lino rolleyes.gif
ir labai suzavejo sketis vieno meskino, baltas tas thumbup.gif

del raktu pakabuciu, tai jie gana astroki, toks kesenej skyle gali praplesti doh.gif bet neabejoju kad berniukams tokie daikciukai super tinka thumbup.gif
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 12 08, 15:17)

lininiai kietesni atrodo, sitas minkstesnis. man labai grazi tavo kiskiu ausyciu forma blush2.gif as jau brestu kiskuciui irgi, kokio ilgio madaug turi but ta ausis, kad taip graziai nuleptu? turiu omeny, proporcijos su kuno pvz detale, ar rankos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 09 gruodžio 2012 - 11:47
Na iš tiesų tai tie pakabukai labai patinka mano dukros draugėm, jos kabina prie kuprinių. sketukas tai karkasas is vielos, užtemta tokio rašto užuolaidos gabaliukas ir karoliukai ant galiu užklijuoti smile.gif labai paprasta blush2.gif O kailis tai ilgas man labiau patinka nelabai gaunasi man iš trumpo plauko ar medžiagos.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 12 08, 16:58)
O kitu iskarpu nebandei? Tiesiog smalsu pasidare smile.gif

žinok turiu dvejas iškarpas... vis noriu kažką kito padaryti, nes nedrįstu... bet jau laikas manyčiau smile.gif ir dar labai norėčiau pabandyti veltą nosytę, bet irgi bijau smile.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 09, 12:42)
lininiai kietesni atrodo, sitas minkstesnis. man labai grazi tavo kiskiu ausyciu forma blush2.gif as jau brestu kiskuciui irgi, kokio ilgio madaug turi but ta ausis, kad taip graziai nuleptu? turiu omeny, proporcijos su kuno pvz detale, ar rankos g.gif

Hm, žinok ausytes turiu trijų formų pasidarius iškarpas. ilgis tai toks kad iki bambos būtų gal? nulėpimas tai čia ne nuo ilgio priklauso, o nuo to kaip prisiūni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 12 09, 23:16)
Hm, žinok ausytes turiu trijų formų pasidarius iškarpas. ilgis tai toks kad iki bambos būtų gal? nulėpimas tai čia ne nuo ilgio priklauso, o nuo to kaip prisiūni smile.gif

g.gif bandziau apziuret tavo kiskiu ausytes biggrin.gif jos isiutos i vidu siuvant galvytes siule, ar ne? g.gif grazus labai ilgaausiai nulepausiai.. labai noriu siut kiski lotuliukas.gif bet reik pabaigt meska doh.gif

noriu klustelt del blakstienu klijavimo, gal kas pasidalinsite patirtim. jei akytes labai mazos, gal blakstienas reiktu pirmiau klijuot prie voko, o tada jau voka prie akytes? unsure.gif noreciau i virsu riestu blakstienu, tai vokas turi but labai mazas..bet akys vos 6mm...kaip ten viska suzgrabaliot, neisivaizduoju unsure.gif dvi dienos guli meskos galva, laukia, o as einu ratais ir nesiryztu pradeti cool.gif
Atsakyti
Sveiki. Pagaliau baigiau clap.gif
Westukas, pagal antkakliuką tai greičiausiai mergytė biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Siuvau iš audinių parduotuvėje pirkto kailio gabaliuko. Nepatiko pirkta iškarpa, nes juodraštiniam variante gavosi visai ne tokios veislės šuniukas doh.gif Tad kurpiau iškarpą pati ir galvytei naudojau iš probearo pirktą kailiuką, nes reikėjo ilgesnio plauko. Nosiukas ir pėdutės veltos, akytės stiklinės, antkakliukas tikras šuniškas, tik sumažinau. Kažkur apie 17 cm ūgio.
Labai jau su juo nori draugaut mūsų šunės lotuliukas.gif Kol fotografavau jos vis lindo ir reikalavo jį joms duoti. Va:

user posted image
(ale žiūriu mūsų mažosios Didės kailiukas net geltonas atrodo palyginus su šiuo westuku doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 12 gruodžio 2012 - 19:04