Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Vovere74 dekui wink.gif
Citrina;) ivesk i google paieskos laukeli "nemokamas nuotrauku talpinimas" - tikrai rasi ne viena varianta wink.gif
Atsakyti
Dauguma zmoniu prie rytines kavos puodelio skaito delfi, Lryta ar dar koki naujienu portala.. o man geriausias skaitinys meskuciu tema..
Mielinamai, tavo Byniskas meskiukas labai mielai kreivas, sakyciau. languota medziagele labai idomiai ziurisi, derinys toks teisingas.
S.B.M., tavieji meskuciai tokie fainuoliai, norisi i juos ziuret ir ziuret! isivaizduoju, kaip miela minkyt ir apkabinti. Ypac paskutiniji, riaumotoja smile.gif

Kvaksytes dzinsinukai dailus, o ten vardai vaikuciu, kurie juos gaus, ar paciu meskiu? idomi ideja.

kaipjaustis, jsu meskis tai kaip meskis - grazus, tvarkingas..nu bet jau tas zuikis kokia mielybe...israiska snukucio ir ta rozine spalva tiesiog nuginklavo mane smile.gif noriu siuti zuiki hihihi.gif

kiti meskuciai irgi labai labai, aciu visoms uz galimybe pamatyti - ir akys ir sirdis pasidziaugia smile.gif

o as jau sukirpau dar viena meskuti, truputi koregavau iskarpas, bet labai nedrasiai, nemoku dar... paskutinius du meskius padovanojau vaikams, tai smagu, kad dziaugesi jie, o man kilo noras toliau siuti. as labai laukiu senasnaujas naujos meskiu akademijos, tikiuosi kad kartos ja po nauju metu? labai noreciau i kursus, bet pas mus tokiu niekas neorganizuoja, o vaziuot i LT nera kaip...
Atsakyti
kaip smagu, as cia irgi uzeinu isgerti rytines kavos.............
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 12 06, 11:08)
Kvaksytes dzinsinukai dailus, o ten vardai vaikuciu, kurie juos gaus, ar paciu meskiu? idomi ideja.

ne džinsiniai jie smile.gif linas linas linas, visur linas smile.gif tik skirtingų struktūrų, storio smile.gif o vardų istorija yra tokia. Šita porelė buvo padovanota jaunavedžiams per vestuves išlydint iš namų. Ir piršliai sugalvojo tokią dovaną, kuri jiems visada primintų vaikystę. Vardai meškiukų yra iš jaunųjų mažybinės formos vardų padaryti - valDUKAS ir jurGUTĖ smile.gif Valdas ir Jurgita jaunavedžiai biggrin.gif su mintim, paslaptimi thumbup.gif
Atsakyti
Vyšniuke, ačiū už patarimą pabandysiu smile.gif
Pritariu, ši tema tikrai puiki. Jos pagalba as ir mokinuosi meškius siūti. Visoms mokytojoms Ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 12 06, 13:57)
ne džinsiniai jie smile.gif linas linas linas, visur linas smile.gif tik skirtingų struktūrų, storio smile.gif o vardų istorija yra tokia. Šita porelė buvo padovanota jaunavedžiams per vestuves išlydint iš namų. Ir piršliai sugalvojo tokią dovaną, kuri jiems visada primintų vaikystę. Vardai meškiukų yra iš jaunųjų  mažybinės formos vardų padaryti - valDUKAS ir jurGUTĖ smile.gif Valdas ir Jurgita jaunavedžiai  biggrin.gif  su mintim, paslaptimi  thumbup.gif

biggrin.gif Kvaksyte, supratau, kad jielininiai, tik man ta spalva tokia dzinsine, uztai taip pavadinau 4u.gif na, kad butu aisku, apie ka as rolleyes.gif
o vardu istorija labai sauni ir prasminga, faina, kai zmones tokie kurybiski thumbup.gif

baigiau didziuosius dienos darbus, einu pas savo meski, t.y. gimdyti hihihi.gif
Atsakyti

Nežinau ar rodys šią nuotrauką, bet neįsivaizduoju kaip kitaip ideti picasa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrina;): 06 gruodžio 2012 - 17:16
QUOTE(citrina;) @ 2012 12 06, 18:13)
Nežinau ar rodys šią nuotrauką, bet neįsivaizduoju kaip kitaip ideti picasa

rodo, rodo thumbup.gif koks mielas zieminis meskutis, labai jaukus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif O kitas meškučių nuotraukas rodo ar tik to vieno? Ten jie yra keli blush2.gif
Atsakyti
Rodo rodo visus thumbup.gif grazuciai pukuotukai wub.gif
Atsakyti
Labai ačiū aciuks.gif
Man reikėjo išgirsti kito žmogaus nuomone. Nes kai pasižiūriu i kitų merginų meškius tai jie tokie gražūs. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina;) @ 2012 12 07, 12:00)
Ačiū smile.gif  O kitas meškučių nuotraukas rodo ar tik to vieno? Ten jie yra keli  blush2.gif

Panardžiau ten ir aš. Mane tai labai sudomino tie pakabukai. Ten ant raktų jie kabinami? Kažkas tokio keisto įdomaus. Ar ten laikrodžių detalės naudotos? Mane "veža" tokie neįprasti dalykėliai thumbup.gif
Atsakyti