Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(kaipjaustis @ 2012 12 03, 18:22)
S.B.M. - tikiu, kad smagiai pasibuvot smile.gif bendrais interesais manau visada yra apie ka pakalbet ir laiko visad mazai smile.gif

O rogutes radau Douglas parduotuvej visai atsitiktinai, buvo rinkinukas is 4 roguciu - 6,5cm; 9,5cm; 15,5cm; 20,5 cm, nukainuotos 50%, tai uz visas sumokejau apie20Lt. Aisku visu 4 man ju nereikia, bet kad kitaip nepardave. Cia sedi ant didziausiu.

p.s. aciu uz kailiuka, jau senokai pasiemiau. wink.gif

Tai kokio dydzio tavo meskiai smile.gif? Galvoju, gal reiktu kokias vienas perpirkt is taves smile.gif

O as pagaliau baigiau meska savo ciocei, su growleriu... Nors ir netobula, bet labai mylima smile.gif meskute Lulu... 27cm... O riaumoja tobulai smile.gif)))

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oooooo wub.gif Kokia miela meškytė! Ir kokia raudona skani spalva, maniau kazkaip kitoks atspalvis bus smile.gif Dukrytė labai simpatiška wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras,as jau seniai seku jusu meskiuku tema ir sugalvojau prisijungti. Tiuosi kad priimsite i savo buri 4u.gif
Atsakyti
S.B.M. kaip gražuuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif ir foto ir dukrytė ir meškutė - pasakiškai gražūs!!!! Ir labai jaučiasi Kalėdinė nuotaika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 27, 13:27)
Pries tai is eby pirkau silko kaspina, dabr tas pardavejas nebeturi jokiu prekiu... Bet as planuoju kazkuriuo momentu uzsisakineti is kitur, deja ten labai dideliais kiekiais... Reiks 100 jardu pirkt, cia kazkur 94metrai gaunasi... Bet kaina nors kiek normalesne.... Nes is ebay gausi uz 0.94metro apie 2 USD. Pabandyk ebay paieskot natural silk ribbon. -

Ačiū 4u.gif

QUOTE(kaipjaustis @ 2012 12 03, 17:36)
Jau rodziau savo situos draugelius, bet tada dar man jiems kazko truko.. sulaukem pirmo sniego, siek tiek detaliu ir nebetruksta nieko smile.gif

Kokia faina kompanija thumbup.gif Ir pati nuotrauka labai graži thumbup.gif Šventinė nuotaika.

QUOTE(S.B.M. @ 2012 12 04, 17:39)

O as pagaliau baigiau meska savo ciocei, su growleriu... Nors ir netobula, bet labai mylima smile.gif meskute Lulu... 27cm... O riaumoja tobulai smile.gif)))

Komplimentai bigsmile.gif Nuotraukos tai kažkas tokio - neapsakomas švelnumas wub.gif
Gražus meškutis, labai, bet mergytė - nuostabus tėvelių kūrinys wub.gif
Atsakyti
S.B.M. jetus kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Na o čia mano antoji meškutė vardu Rožytė

user posted image
Atsakyti
S.B.M. nuostabi meskute wub.gif
Atsakyti
S.B.M., zaviuosi tavo meskiukais!!! thumbup.gif Mano meskiukai megzti, o snukuciai velti. Kai prisimenu pirmojo meskiuko nosytes velima, tai siurpuliukas ima - kiek sulauziau velimo adatu, pirstai subadyti buvo... doh.gif Dabar jau sekmingiau sekasi velti. O sakyk, ar lengvai tau lenda adata i audini? Gal reikia kazkokiu kampu velti, kad tvirtai prisitvirtintu velinys prie veiduko? Kol kas kuriu tik interjerinius meskiukus, bet labai noriu padovanoti meskiuka vaikui, bet bijau, kad snukutis netlaikys mylavimo. Kolekciniu meskinu negalima duoti vaikams. Kodel?Del ju smulkiu akyciu?
Kaip tavasis vysninukas meskiukas atlaiko dukrytes mylavimus? 4u.gif
Atsakyti
Uoj mergaites tiek pagyrimu, kad net nuraudau smile.gif Dekoju visoms...

IndresS, Taip spalvyte tikrai skani... Tik vis gi man truputi intensyvoka... O va dukryte tik pamacius kailiuka reke, kad nori tokio meskio smile.gif Ech tie vaikai...

QUOTE(citrina;) @ 2012 12 04, 21:33)
Labas vakaras,as jau seniai seku jusu meskiuku tema ir sugalvojau prisijungti. Tiuosi kad priimsite i savo buri  4u.gif

ZInoma junkis... Manau ca vos pakankamai draugisko ir nesikandzioja... Junkis klausk, doryk, ka jau turi pagaminus wink.gif

Zaahra, Bandau pagauti kaledine nuotaikele smile.gif Vis gi fotosesijos kaledines prasideda, tai va pratinuosi prie sventines nuotaikos smile.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 12 05, 00:03)

Fainuolis ir tavo meskius... ALe kaip graziai nosyte issiuvineta... Gausi papasakoti, kaip tau taip graziai gaunasi.... Man su nosies siuvinejimu nekas...

QUOTE(~saulyte~ @ 2012 12 05, 14:43)
S.B.M., zaviuosi tavo meskiukais!!!  thumbup.gif Mano meskiukai megzti, o snukuciai velti. Kai prisimenu pirmojo meskiuko nosytes velima, tai siurpuliukas ima - kiek sulauziau velimo adatu, pirstai subadyti buvo... doh.gif Dabar jau sekmingiau sekasi velti. O sakyk, ar lengvai tau lenda adata i audini? Gal reikia kazkokiu kampu velti, kad tvirtai prisitvirtintu velinys prie veiduko? Kol kas kuriu tik interjerinius meskiukus, bet labai noriu padovanoti meskiuka vaikui, bet bijau, kad snukutis netlaikys mylavimo. Kolekciniu meskinu negalima duoti vaikams. Kodel?Del ju smulkiu akyciu?
Kaip tavasis vysninukas meskiukas atlaiko dukrytes mylavimus? 4u.gif

Del velimo, tai pasakysiu taip... Kartais buna nelaimiu, kad pataikau i pirsta, bet ne taip ir daznai smile.gif O adatos luzta, as dazniausiai po 1-2 ant veiduko sulauzau... Bet is tikro tai buna, arba per siures vieta, ku tarkim audinys jungiasi, arba jau pacios nostes velime, kai vilna jau kieta...
i audini adatos kaip ir nesunkiai sminga... Kazkokiu paslapciu kaip ir nezinau, nes visko mokiausi is visokiausiu joutube pamokeliu ir praktikos...
Siaip snukutis tikrai tvirtai prisivelia prie pagrindo ir pats veltinis gaunasi kietokas r tvirtoka, tai manau ne taip ir lengva tiems maziesiems padauzoms su juo kazka padaryt... Masciau kad galbut reiketu ne ti nosyte, bet ir veiduka nuvaskuoti pries duodant mazajai, bet kolkas neisdrysau to padaryt...
Del paciu vaiku ir kolekciniu meskinu, manau galima duoti vaikams, jei ant jo nera smulkiu pakabuku ar dar kokiu detaliu kurios lengvai nusiima ir kuriomis galima susizeisti... Zinoma, amzius vaikucio turetu buti toks, kad suprastu jog nereikia akiu islupus i burnyte deti smile.gif
As asmeniskai nebijojau, sujungimai gana tvirti, akytes istatytos tvirtai, be to maciau kaip maniske juos atsargiau pamyluoja, paglosto, kai padarau... Ir galu gale tikiu, kad su siokia tokia mano prieziura, mesis ilagai ir laimingai gyvens musu namuose... SIanakt su juo ir miegojo, sunku buvo atsisvveikint iseinant i darzeli smile.gif

Truputi issipleciau smile.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Nosyje visiškas ekspromtas pas Rozyte gavos - prasta aš dar mokytoja - tik antra meskute. Va iš jūsų visų tai tikrai yra ką pasimokyti thumbup.gif Man jūsų velti veidukai ir nosytes nerealios - o aš net nežinočiau nuo ko pradėti. Niekada nebandžiau velti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 12 05, 00:03)

Kokia miela wub.gif Man irgi nosiukas patiko - graži forma. Ir labai patinka meškutės snukutis profiliu thumbup.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 12 05, 17:46)

Masciau kad galbut reiketu ne ti nosyte, bet ir veiduka nuvaskuoti pries duodant mazajai, bet kolkas neisdrysau to padaryt...

Aš teisingai supratau - ir veltos nosytės vaškuojamos? ax.gif
Atsakyti
Na turiu pasiuvus kelis meskius bet nemoku ikelti nuotrauku. Kazkaip nerandu kaip tai padaryti sad.gif
Atsakyti