S.B.M. aciu dar karteli uz rupesteli su uzsakymu as visai prisideciau prie kaspino uzsakymo jis buna nedazytas?
QUOTE(BloodBlondie @ 2012 11 27, 15:36)
S.B.M. aciu dar karteli uz rupesteli su uzsakymu as visai prisideciau prie kaspino uzsakymo jis buna nedazytas?
Taip, jis buna nedazytas... Baltas.... Galima ir dayta uzsakinet, bet manau paprasciau paciai norima spalva nusidazyt...
Jei prisijungsi prie meeto, galesiu atnesi parodyti, kaip atrodo...
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 27, 16:18)
Taip, jis buna nedazytas... Baltas.... Galima ir dayta uzsakinet, bet manau paprasciau paciai norima spalva nusidazyt...
labai noreciau prisijungti bet si karta nepavyks...o kaip darysim su ligoniuku lankymu po svenciu?
Merginos, o musu pasimatymas rytoj, ne kita savaitgali ? tik nesijuokit is mano issiblaskymo Jauciuosi, truputi be galvos, bet gal praeis
Manau po visu svenciu ir pakalbesim... Dabar pries sventes nieko nespeju ir taip... Tai meskius pakuot, tai naujus daryt, tai dar ka pafotkint... ir dar mergiote nepasitaisius, tai jauciu, kad reikia protiniu atostogu biski
QUOTE(BloodBlondie @ 2012 11 27, 21:30)
labai noreciau prisijungti bet si karta nepavyks...o kaip darysim su ligoniuku lankymu po svenciu?
Manau po visu svenciu ir pakalbesim... Dabar pries sventes nieko nespeju ir taip... Tai meskius pakuot, tai naujus daryt, tai dar ka pafotkint... ir dar mergiote nepasitaisius, tai jauciu, kad reikia protiniu atostogu biski
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 30, 11:32)
Merginos, o musu pasimatymas rytoj, ne kita savaitgali ?
Tai šnekėta buvo apie rytoj Bet gal kas pasikeite?
Maniškiai abu jau gydosi tai kartais nebegirdžiu ką galvoju..
QUOTE(IndresS @ 2012 11 30, 12:45)
Tai šnekėta buvo apie rytoj Bet gal kas pasikeite?
Nu va as irgi galvoju, kad apie ryt Bet galva susimaise kazkaip Gerai vadinasi ryt smagus susitikimas... Atsineskit po meski pasimylavimui As irgi koki viena prigriebsiu
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 30, 15:05)
Gerai vadinasi ryt smagus susitikimas...
O dėl laiko ir vietos niekas nesikeičia? Europoje 16.00?
Labas vakaras. Ryt būsiu
Kaip jums smagu - noreciau ir as kada sudalyvaut ir su jumis gyvai susipazint Na gal pavasari kada organizuosites - tada jau ir as gal galesiu iki Vilniaus atlekt
QUOTE(kaipjaustis @ 2012 12 03, 17:36)
Ar pavyko susimatyti? Gal Kaune darom koki meet'a?
Jau rodziau savo situos draugelius, bet tada dar man jiems kazko truko.. sulaukem pirmo sniego, siek tiek detaliu ir nebetruksta nieko
Jau rodziau savo situos draugelius, bet tada dar man jiems kazko truko.. sulaukem pirmo sniego, siek tiek detaliu ir nebetruksta nieko
Susimatyti pavyko ir buvo labai labai smagu susipazinti gyvai su Arbatele....
Mes tokios pliurpales, kad laiko pasirode mazokai Bet manau greitu laiku vel pasimatysm Labai dekui Arbatelei, kad nepasididziavo ir susitiko su mumis...
Ziauriai fainai ant sniegucio atrodo tavo porele... Is kur tokios fanos rogutes?
S.B.M. - tikiu, kad smagiai pasibuvot bendrais interesais manau visada yra apie ka pakalbet ir laiko visad mazai
O rogutes radau Douglas parduotuvej visai atsitiktinai, buvo rinkinukas is 4 roguciu - 6,5cm; 9,5cm; 15,5cm; 20,5 cm, nukainuotos 50%, tai uz visas sumokejau apie20Lt. Aisku visu 4 man ju nereikia, bet kad kitaip nepardave. Cia sedi ant didziausiu.
p.s. aciu uz kailiuka, jau senokai pasiemiau.
O rogutes radau Douglas parduotuvej visai atsitiktinai, buvo rinkinukas is 4 roguciu - 6,5cm; 9,5cm; 15,5cm; 20,5 cm, nukainuotos 50%, tai uz visas sumokejau apie20Lt. Aisku visu 4 man ju nereikia, bet kad kitaip nepardave. Cia sedi ant didziausiu.
p.s. aciu uz kailiuka, jau senokai pasiemiau.