Tai liuks butu Jau simtas metu planuojam ir niekaip nesusitinkam... Rasi Europa? Mano numeriuka turi?
Mergaites kas dar jungiasi prie musu pasimatymo?
S.B.M. - del mano kailiuko tikrai nesirupink, man neskubu..siuviu dabar mazulyti zuikuti ant slidziu ir dar turiu eziuko kailio..labai jau knieti ji isbandyti..
mano mazoji irgi kazkoki viruseli pasigavo..neseniai is darzelio parsivedziau su snargliukais..
Sveikatos ir daug siltu citrininiu arbateliu!
O del susimatymo mielai susibegciau Kaune kur su meskiniaujanciomis mergaitemis
mano mazoji irgi kazkoki viruseli pasigavo..neseniai is darzelio parsivedziau su snargliukais..
Kvaksyte, faina tavo porele
Aš dalyvaučiau meete Ir kailiuką iš probear dar pirkčiau
Vajej, kiek daug naujų meškučių ir visi tokie faini Šaunuolės merginos!! Mano žveriukai gimsta labai lėtai, tačiau šiandien atėjau ne tuščiom.. susipažinkite su mažyliu Timiu
QUOTE(kaipjaustis @ 2012 11 26, 12:53)
S.B.M. - del mano kailiuko tikrai nesirupink, man neskubu..siuviu dabar mazulyti zuikuti ant slidziu ir dar turiu eziuko kailio..labai jau knieti ji isbandyti..
Tai atlek iki vilniaus kartu su Arbatele Butu smagu gi
QUOTE(IndresS @ 2012 11 26, 12:59)
Kvaksyte, faina tavo porele
Ai pamirsau del kaspino pasakyt, kad taip ant meskio tas silkinis kaspinas... Jauciu gana greitai jis man baigsis, tai audziu minti, kaip cia reiks uzsisakinet....
QUOTE(zaahra @ 2012 11 26, 13:32)
Vajej, kiek daug naujų meškučių ir visi tokie faini Šaunuolės merginos!! Mano žveriukai gimsta labai lėtai, tačiau šiandien atėjau ne tuščiom.. susipažinkite su mažyliu Timiu
Senai matyta... Retai rodaisi, bet uztai kokius grozius parodai Pasaka...
Dėkui S.B.M., pasistengsiu dažniau užsukti į svečius. Meškutis gavosi ne toks, koks norėjau, kad gautųsi. Reikės šį bei tą pakeisti iškarpoj.
Aga su iskarpom taip jau buna... Mano paskutinis irgi ne visai taip gavosi, kaip norejau, uztai jau zinau ka keisti reikes
Manau visada kol nutaikai iskarpa tenka siek tiek pavargti....
QUOTE(Mielinamai @ 2012 11 25, 10:57)
parodysiu savo paskutini meskuti, kuris nebe toks kreivas, bes vis dar truputi
Meskiukas kaip pono Byno
dabar supratau, kode mano meskiai kreivoki- labai skubu ir darau ne kruopsciai.....
Meskiukas kaip pono Byno
dabar supratau, kode mano meskiai kreivoki- labai skubu ir darau ne kruopsciai.....
Kur kreivas? Nesimato - vadinasi nėra Fainuolis jis, neapkalbinėk
Ne kruopščiai Neatrodo taip...
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 25, 18:12)
As irgi ateinu su naujuoju kiek didesniu, nei man iprasta lepeckoju... 25cm Odis...
Toks gerietiškas gerietiškas Akys labai gyvai atrodo.
QUOTE(kaipjaustis @ 2012 11 25, 18:55)
Zuikutis tai super mielas, labai veidukas jo patinka
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 11 26, 09:25)
O čia ir mano nauja meškių porelė
Kaip visada - puikūs
QUOTE(zaahra @ 2012 11 26, 13:32)
Mano žveriukai gimsta labai lėtai, tačiau šiandien atėjau ne tuščiom.. susipažinkite su mažyliu Timiu
KAip man patinka tokie didelegalviai Ir matau, kad man kažkaip labai jau liūdni veidukai imponuoja
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 26, 13:42)
Ai pamirsau del kaspino pasakyt, kad taip ant meskio tas silkinis kaspinas... Jauciu gana greitai jis man baigsis, tai audziu minti, kaip cia reiks uzsisakinet....
Aš jau klausiau - gal kokią nuorodą galima kur pasižiūrėti tų kaspinų Man lėlei reikia
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 26, 21:19)
Aga su iskarpom taip jau buna... Mano paskutinis irgi ne visai taip gavosi, kaip norejau, uztai jau zinau ka keisti reikes
Šventi žodžiai Aš čia vienam žvėriui jau turiu tris galvas, du komplektus kūnelių ir krūvą sugadintos "juodraštinės" medžiagos Kadangi vyras ant zuikio pasakė - ufonautas, o dukra - ruonis, tai arba dar belenkiek bandymų, kol gausis toks zuikis, ant kurio sakys - zuikis, arba visą zoologijos sodą čia tuoj įsitaisysiu
S.B.M. aham, tiesiog tenka eksperimentuoti su iškarpom. Nors dar daug kas priklauso ir nuo kailiuko. Ta pati iškarpa, bet tik pakeisk kailiuką ir jau visai kitaip atrodo, net kitas žvėriukas gaunasi.
Aš kartais mėgstu taip pažaisti, nusipiešiu pagrindines kūno detales, o ausytes ir uodegas palieku pačiai pabaigai. Kuomet prikemšu suformuoju snukutį jau matau, kas per žvėriukas bus.
Dėkui kaipjaustis aš vis dar "savo" stiliaus paieškose. Norisi kad mano tedžiukai kažkuo išsiskirtu, savo bruožą turėti.
vovere74 Dėkui man taipogi didžiagalviai ir didžiakakčiai patinka. Aš tai irgi pastebėjau, kokios nuotaikos pati esu meškučių kūrimo metu, tokie tedžiukai ir gaunasi.
Aš kartais mėgstu taip pažaisti, nusipiešiu pagrindines kūno detales, o ausytes ir uodegas palieku pačiai pabaigai. Kuomet prikemšu suformuoju snukutį jau matau, kas per žvėriukas bus.
Dėkui kaipjaustis aš vis dar "savo" stiliaus paieškose. Norisi kad mano tedžiukai kažkuo išsiskirtu, savo bruožą turėti.
vovere74 Dėkui man taipogi didžiagalviai ir didžiakakčiai patinka. Aš tai irgi pastebėjau, kokios nuotaikos pati esu meškučių kūrimo metu, tokie tedžiukai ir gaunasi.
man Zaahros Mazylis Timis labai patiko, dezute uz jo taip pat . man prie dusios gulantis stiliukas
Aciu S.B.M uz gera zodi, bet zinau , kad verkiant reikia i kursus, cia i vienus negalejau nueit, tai dabar lauksiu ka zinau kiek....
Aciu S.B.M uz gera zodi, bet zinau , kad verkiant reikia i kursus, cia i vienus negalejau nueit, tai dabar lauksiu ka zinau kiek....
QUOTE(vovere74 @ 2012 11 26, 22:33)
Aš jau klausiau - gal kokią nuorodą galima kur pasižiūrėti tų kaspinų Man lėlei reikia
Pries tai is eby pirkau silko kaspina, dabr tas pardavejas nebeturi jokiu prekiu... Bet as planuoju kazkuriuo momentu uzsisakineti is kitur, deja ten labai dideliais kiekiais... Reiks 100 jardu pirkt, cia kazkur 94metrai gaunasi... Bet kaina nors kiek normalesne.... Nes is ebay gausi uz 0.94metro apie 2 USD. Pabandyk ebay paieskot natural silk ribbon.
QUOTE(zaahra @ 2012 11 26, 23:23)
S.B.M. aham, tiesiog tenka eksperimentuoti su iškarpom. Nors dar daug kas priklauso ir nuo kailiuko. Ta pati iškarpa, bet tik pakeisk kailiuką ir jau visai kitaip atrodo, net kitas žvėriukas gaunasi.
Su ausimis ir uodega pas mane panasiai gaunasi....
Smagu, kad ieskai savo stiliaus... Man vis dar nesigauna.... Bet tikiuosi kazkada ateity, gal irgi kazkuom issiskirti...
QUOTE(Mielinamai @ 2012 11 27, 11:09)
Hmmmm... I kursus smagu butu.... Nors gal labiau noreciau keletai isskirtiniu pamokeliu Kitavertus man patinka ir paciai ieskoti, bandyti...