Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(Jurblond @ 2012 11 21, 10:07)
O aš nespėjau su kailiukais, tik dabar pamačiau, kad jau užsakėte  unsure.gif Tikiuosi greitai išnaudosite juos ir užsakaymą vėl rinksim  biggrin.gif

Jeigu atsiras daugiau norinciu ir susirinks uzsakimukas didelis, tai mielai ir as vel jungciausi, nes kaika pamirsau dar.... smile.gif

QUOTE(Mielinamai @ 2012 11 25, 10:57)
ir as praziopsojau su kailiukais.......... na kaip nors pakentesiu.
parodysiu savo paskutini meskuti, kuris nebe toks kreivas, bes vis dar truputi smile.gif
Meskiukas kaip pono Byno

dabar supratau, kode mano meskiai kreivoki- labai skubu ir darau ne kruopsciai.....

O man tai labai fainuoliskas smile.gif

As irgi ateinu su naujuoju kiek didesniu, nei man iprasta lepeckoju... 25cm Odis... Smagu buvo isbandyt naujus kailiukus... dabar vel nekantrauju kol pribresiu kitam...

user posted image

Merginos gal kas yra naudojusios muzikines dezutes, kur sklinda meskos garsa pavertus? Na kaip senuose meskiuose budavo... Rezgu mnti, nes kazkodel tokia nostalgija uzpuole ir taip oriu pabandyt... tik nezinau ar tilpsi i toki 25sm meskio pilvuza... smile.gif
Atsakyti
[quote=S.B.M.,2012 11 25, 18:12]
As irgi ateinu su naujuoju kiek didesniu, nei man iprasta lepeckoju... 25cm Odis...

Na ir grazuolis! Jau tokia silta emocija, nepastebi kaip sypsaisi i toki ziuredama! smile.gif

O ta dezute su meskino balsu neseniai varciau parduotuvej, mane irgi vilioja, bet ji tikrai didoka, bet manau i toki 25cm tikrai tilptu smile.gif jei pilvelis ne plonas smile.gif

Cia mano du zieminukai, abiem dar kazko truksta, vis dar mintyse..

user posted image
Atsakyti
Oi kokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
Man irgi reikia šio to, gal net ir daug to biggrin.gif Prisijungčiau prie naujo, pamečiau šį užsakymą.

S.B.M., gal sekantį šeštadienį susimatome? O gal galim ir didesnį susibėgimą kur padaryti?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

paskaiciau sia tema,kad meskucius siuvate ir ju draugus,tai pripaisau mano prasyma prie draugu,gal netycia kuri matete panasaus katinelio tipa paciai pasisiuti,nors kokia nors minti pameskit,ar iskarpu kur nors matet.
atrodo jis va taip mirksiukas.gif Jiji katinelis is Kiki filmuko japonisko.Mano dukra labai jo nori,o jis man per brangus pirkt,todel sumasciau,kad gal galeciau pasiuti,bet pasirodo nieko nerandu... verysad.gif gal yra panasaus kas nors na nebutinai toks pat,parisciau raudona bantuka ir gal butu panasus g.gif

user posted image

busiu dekinga uz bet kokia pagalba 4u.gif
Atsakyti
Valio! clap.gif Kiek naujų gražuolių atsirado wub.gif

Mielinamai - labai įdomi galvytė tavo karaliaus:) Tokia kaip multikuose piešta būna wink.gif

S.B.M. - niu labai gražus meškutis bigsmile.gif Ir žaisliuką savo turi wub.gif O čia tas dažytas šilkinis kaspinas?

kaipjaustis - man tavo meškiuko nosis superinė tokia thumbup.gif O ten jam plaukai ant krūtinės?? blink.gif
Atsakyti
jetau kokie cia groziai wub.gif wub.gif wub.gif
As irgi viena pasiuvus, tik foto dar neturiu ax.gif gal ryt kaip nors pavyks
Atsakyti
Oj koks pagyvėjimas, kiek daug gražių meškių ir zuikių thumbup.gif

O čia ir mano nauja meškių porelė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Darbštuolės kiek gražių prisiuvote fainuoliu akys net raipsta nuo tokiu mielu niekučių 4u.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 11 26, 09:25)
O čia mano nauja meškių porelė  ax.gif

Vau kokie meilučiai wub.gif wub.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 26 lapkričio 2012 - 08:46
Kvaksyte, labai gražūs tavo lininiai meškiukai. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
IndersS - su ta apzelusia krutine ten taip gavosi smile.gif)) kailiukas buvo labai ilgas, o iskarpa matyt per maza, nes visas meskis paskendo kailyje, todel teko ji apkirpti smile.gif taciau vyras prase butinai palikti plaukuota krutine kaip tikram meskinui vyrui smile.gif o drauges pamaciusios dar labiau tuo susizavejo ir pavadino ji MACHIO! lotuliukas.gif

Kvaksyte - tavo lininiams nera lygiu! tokie kruopstuoliukai..
Atsakyti
QUOTE(kaipjaustis @ 2012 11 25, 18:55)
Na ir grazuolis! Jau tokia silta emocija, nepastebi kaip sypsaisi i toki ziuredama!

Dekui dekui smile.gif

Ale ir taviskiai meiluciai wink.gif Nezinau ko tau jiems truksta... Galbut ryskesni tonavima pabandyk?

O del dezutes, dar einu i probear paziuret kokiu dydziu turi... smile.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 25, 20:09)

S.B.M., gal sekantį šeštadienį susimatome? O gal galim ir didesnį susibėgimą kur padaryti?

Tai organizuojames vel uzsakymuka... smile.gif man visai nedaug reik, tik bjau kad vel prisidesiu visko smile.gif ir seima liks be kaledu smile.gif
Va va, apie susibegima, mes vakar su Indress apkalbejom, kad butu smaguma wink.gif

Taip, kad skelbiam sestadieni, meskiniautoju meetas Vilniuje... Kaip suprantu tu netoli europos buni? Tai galetume europos pirmama aukste visai jauki kavinuke Vapieno yra... Tik sakyk kelinta valandele tu jau atsilaisvini wink.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 11 25, 23:33)

Laukiam laukiam pasirodymo wink.gif

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 11 26, 09:25)

Bet rimtai tu su savo lininukais fainuole.... Nerealiai fainuoliski jie.... Ir ziauriai smagu, kad tu taip susidraugavai su linu... As net nebandau, nes zinau, kad neiseis smile.gif

O mano mergicka susirgo ir dabar galvoju kaip iki pasto nulekt, nes dar dviem mergaitem kailiuku neissinciau... sad.gif
Atsakyti
Aš Jeruzalėje būnu, galiu atvažiuoti. Paskaitos baigiasi apie 15.30 - vadinasi ketvirtą galiu būti drąsiai.
Atsakyti