Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 16, 14:28)
Jei iškarpa telpa į A4, greičiausiai žvėriukas nelabai didelis, o kaip tą 3,7 išversi?  g.gif

Jei perki sintetinį, tada geriau jau pasieškoti vietoje.

Čia tik pačio kūno iškarpa tokio dydžio, be galvos, kojų, ausų, uodegos. Iš viso turiu tris lapus iškarpų, plius kai kurios detalės dar dubliuosis - veidrodines reik pačiai nusipiešt, tai vien kūnas per du lapus doh.gif Man rodos, kad tas žvėris turi gautis beveik natūralaus šuns dydžio blink.gif Ne, nieko nebus, reiks mažint doh.gif

Žodžiu, ieškosiu kailio westukui čia kur nors, nenoriu sintetinio, bet natūralaus tokio ilgio, hm g.gif Lamos gal? Bet esu mačiusi tik banguotą. O iš probearo užsisakysiu ko nors gražaus meškučiams biggrin.gif
Atsakyti
Ir as panasiai kaip voveryte atrodau Senukuose, kai renkuose poverzles, viela, mediena stoveliams... doh.gif
O vyras vaikams su sypsena kalba, kad jei ko prireiktu vyriskiems darbams nudirbti, tai kad kreiptusi pas mama - replyciu ivairiausiu, yla, vielos ir t.t. biggrin.gif
As vis suku galva del granuliu kimsimui. Man jau vien sinteponu prikimsta lelyte ar meskiukas ganetinai sveria, o jei uzpildzius granulemis ir dar metalinemis, tai isvis svoris butu. Tada siuntimo kaina labai isaugtu. Bet labai malonus jausmas tarp pirstu ciuopti granules.
Reiks meginti kada sanariukus jungti su verzlemis, tik vis suku galva kaip ten jas sutvirtinti reiks, kad nenusisukiotu. g.gif Klijai isivaizduoju dedami ant paties galiuko verzles, o vat kur ta siula iterpia neisivaizduoju. Reiks ieskoti interneto platybese...
Atsakyti
Man patinka tas pasunkėjimas nuo granulių. Bet aš su jomis nemoku elgtis doh.gif Pripilu kiek reik, o po to sintepucha kemšant man tos granulės lipa lauk, sėdžiu, kemšu, barstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 11 11, 02:03)
Pasirodau su naujausia  ax.gif
Ji man tokia tikra Čiobrelė  hihihi.gif

Fainuolė - gražuolė thumbup.gif
O man ji priminė iš vaikystės... tokią turėjom iš skaidrių kaip pasaką, kurią per projektorių reikėjo žiūrėt. Ten veikėjai - kaip dabar suprantu, teddy meškiukai. Nu, negalėdavau atsižiūrėt wub.gif
Ir jūsiškė meškė kažkuo panaši į juos bigsmile.gif
Gal ir jūsų vaikystė buvo su šia pasaka?
Papildyta:
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 16, 00:03)
Kaip tik baigiau pakuoti abu kaledinius Marti ir Rudolfa smile.gif Iskeliauja kartu i naujus namucius...

Nėr žooodžių blink.gif
Užpavydėjau, kad ne į mano namus keliauja unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Isties grazus namuciai meskiukam wub.gif

As irgi pasiziesiu ko noreciau is parduotuves ax.gif
Atsakyti
Del granuliu, kolekcionieriams manau nera didelio skirtumo kuom kimsta, perka visokius ir su biseriu kimstus... smile.gif

Man tiesiog norisi isbandyti, gal jos sunkesnes ir maziau ju reiketu smile.gif O del svorio ir siuntimo kainos, tai pasistenksiu paskaiciuoti, kad nieko nenuskriausti ir pagal svori isuntima paskirstyti...

Kas dar planavo uzsakyti iki ryt ryto laiskuciu lauksiu, o ryt bandysiu uzsakinet tikriausiai....

dekui uz pagyras dezutei smile.gif
Atsakyti
Ačiū pašnekute smile.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2012 11 17, 13:46)
Gal ir jūsų vaikystė buvo su šia pasaka?

Turiu prisipažinti, kad taip smile.gif
Turėjau ir aš tokias skaidres, apie meškiukus ir kitas apie Snieguolę, bet buvau visiškai pamiršus apie tai, mažikė dar buvau kai per remontą jos prapuolė.. Kai paklausėt, tai net kvapą užėmė doh.gif Turbūt meškiukai galvoje yra giliau, nei pati maniau blink.gif
Atsakyti
Skubu pranesti, kad uzsakymas padarytas smile.gif Tikiuosi nieko nesumaisiau ir greitai sulauksim siuntinuko.... thumbup.gif
Atsakyti
jetus kokia puiki žinia thumbup.gif labai laukiu ax.gif
Atsakyti
O aš nespėjau su kailiukais, tik dabar pamačiau, kad jau užsakėte unsure.gif Tikiuosi greitai išnaudosite juos ir užsakaymą vėl rinksim biggrin.gif
Atsakyti
ir as praziopsojau su kailiukais.......... na kaip nors pakentesiu.
parodysiu savo paskutini meskuti, kuris nebe toks kreivas, bes vis dar truputi smile.gif
Meskiukas kaip pono Byno

user posted image

dabar supratau, kode mano meskiai kreivoki- labai skubu ir darau ne kruopsciai.....
Atsakyti
Labai žavus meškinas wub.gif
Atsakyti