Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Aš skaičiau rusiškam forume, kad dar klijų užlašina, kad tvirčiau laikytų. Ir naudoja kažkokias ten "gaikes" su guma. Nesupratau tiesą sakant to momento g.gif Kas ten per "padaras" ir ko ieškot, vyrui parodžiau, bet ir jis nesuprato apie ką ten kalba ėjo, tie meškiniautojų terminai tik joms ir suprantami biggrin.gif Pamenu kaip senukuose klijų ieškojau. Klausiu ar turi PVA klijų, žiūri akis išpūtę, kas tas yra? Susirinko visa gauja konsultantų, pečiais gūščioja, visokius klijus varto, ieško. Atėjo toks pagyvenęs dėdė, sako, ech jaunimas, armijoj netarnavot, taigi lipalo jai reikia doh.gif lotuliukas.gif Va vos treji-ketveri metai te prabėgo ir radau senukuose PVA klijų lotuliukas.gif Tiesa prie PVA skliausteliuose parašyta - Lipalas biggrin.gif
Patinka man tokie momentai. Viela perku, sako kokios jums reikia, kam naudosi, sakau lėlėms. Žiūri kaip į šlapiu maišu trenktą lotuliukas.gif Zooprekėse ieškau granulių, sako koks akvariumas, sakau ne akvariumui man, meškiukui. Vėl akis išpūtė lotuliukas.gif

Apšvieskit ir mane, neišmanėlę, nusipirkau pagalvėlę su 100 prc. polipropileno impilu. Čia tas pats sinteponas ar sintepuchas? Ar kažkokią nesąmonę pasiėmiau? blush2.gif
Atsakyti
Ir Ciobryte ir meskiu trijule nuostabi wub.gif Smagu stebeti, kaip vis gimsta nauji meskuciai smile.gif

Nerealiai smagu cia su jumis dalintis ju istorijomis ir visomis pamokelemis, kas ka naujo atranda...

Jurbond, Rudolfo raguciai nuimami, kaip lankelis ir gale susirisa dar, kad tvirciau laikytusi wink.gif

Kaip tik baigiau pakuoti abu kaledinius Marti ir Rudolfa smile.gif Iskeliauja kartu i naujus namucius...
user posted image

Arbatele, taip ir nesusimatem... Tai speju laiko nebeliko tau pasimatymams wink.gif

O dabar tai sakau, gal bandom per savaitgali susirinkti uzsakymuka kailiuku? As jau taip susidejau noru sarasiuka, tai galvoju, kaip i bankrota neiseit smile.gif gal dar truputi permastysiu smile.gif
o jus bandykit susirinkt norimus daiktelius ir rasykit man i AZ, ziuresim kokia ten suma susidaro smile.gif

Papildyta:
Vovere, audiniu pardese buna pigesnis variantas wink.gif As peku kilograma, tai ten kokios dvi dieles pagalves iseitu jei ne daugiau, kaina apie 15 lt jei neklystu, dal 20... senokai pirkau, o galva kaip kletispastaruoju metu... smile.gif

Tai va kaip suprantu tas sintepuchas vadinamas tai cia tie sintepono rutuliukai, o ne istisinis sintepono gabalas, kuri dar reikia plesyti... Man su rutuliukais lengviau kemsasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 16, 00:03)

Kaip tik baigiau pakuoti abu kaledinius Marti ir Rudolfa smile.gif Iskeliauja kartu i naujus namucius...

O dabar tai sakau, gal bandom per savaitgali susirinkti uzsakymuka kailiuku? As jau taip susidejau noru sarasiuka, tai galvoju, kaip i bankrota neiseit smile.gif gal dar truputi permastysiu smile.gif
o jus bandykit susirinkt norimus daiktelius ir rasykit man i AZ, ziuresim kokia ten suma susidaro smile.gif

Vovere, audiniu pardese buna pigesnis variantas wink.gif As peku kilograma, tai ten kokios dvi dieles pagalves iseitu jei ne daugiau, kaina apie 15 lt jei neklystu, dal 20... senokai pirkau, o galva kaip kletispastaruoju metu... smile.gif

Tai va kaip suprantu tas sintepuchas vadinamas tai cia tie sintepono rutuliukai, o ne istisinis sintepono gabalas, kuri dar reikia plesyti... Man su rutuliukais lengviau kemsasi smile.gif

Pasaka wub.gif Dėžutės grožis wub.gif

Aš irgi noriu kailiuko, bet nesuprantu kaip tą krepšelį reik susirinkt ir jį atsiųst g.gif

Aš pirkau maišą tokį nemažą užuolaidų skyriuje, to plėšyto, sintepuchu vadinamo, tai apie 14 lt kainavo. Dar daug turiu, bet juk per daug nebūna lotuliukas.gif Pamačiau, kad pagalvėlėms akcija - 5 lt, tai ir pasičiupau vieną dėl viso pikto.

Tas sintepuchas tai man patinka kimšimui, nors to ištisinio net nebandžiau, turiu jo, bet aš jį lėlėms naudoju, kaip tik joms reikia tokio ištiso, bet jis man nemalonus liesti, šiurkštus. Sakiau reiks pabandyt ir su juo pakimšt, bet kol kas nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 11 16, 00:24)
Pasaka wub.gif Dėžutės grožis wub.gif

Aš irgi noriu kailiuko, bet nesuprantu kaip tą krepšelį reik susirinkt ir jį atsiųst g.gif

Aš pirkau maišą tokį nemažą užuolaidų skyriuje, to plėšyto, sintepuchu vadinamo, tai apie 14 lt kainavo. Dar daug turiu, bet juk per daug nebūna lotuliukas.gif Pamačiau, kad pagalvėlėms akcija - 5 lt, tai ir pasičiupau vieną dėl viso pikto.

Tas sintepuchas tai man patinka kimšimui, nors to ištisinio net nebandžiau, turiu jo, bet aš jį lėlėms naudoju, kaip tik joms reikia tokio ištiso, bet jis man nemalonus liesti, šiurkštus. Sakiau reiks pabandyt ir su juo pakimšt, bet kol kas nenoriu.

Dekui smile.gif Vargau su ta dezute, bet manau buvo verta... paciai patinka rezultatas... blush2.gif

Del kailiuku, jei nori ne gabaliukais, o didesni gabala tai ten po kokiu 15 cm pirkau... tai issirenki kuri ir nuoroda man nukopijuoji, prirasai kiek cm... kaina ten nurodyta uz viena centimetra.. si karta as jau rinkausi kur gabaliukais http://probear.com/c...m?categoryId=17
Taip man asmeniskai patogiau, nereik galvot kiek cm ir t.t. Tik pasirinkimas gal kiek mazesnis neitu karpomu....

Zodziu susimetai norodeles i laiskuti ir siunti man...

Akytes tarkim man rodos panasia kaina kaip lietuvoje, diskeliu pasirinkimas nera didelis, tai as si karta tik kailiukais ir apsiribosiu... Nors noreciau dar tu metalo granuliu, bet kazkaip turiu itarima, kad ebayjuj jos pigesnes bus... Gal kazka kitos patars, as tai tik antra kart is cia uzsakinesiu, tai gabut kazkokiu plonybiu dar nezinau...

Beje gavau silo kaspinus pabandymui tik 5 metrus paemiau, ir dabar gailiuosi, kad iskart viso 100neuzsakinejau... nerealiai patiko medziagyte... dabar tik reik pabandyt paciai dazyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 16, 00:37)
Dekui smile.gif Vargau su ta dezute, bet manau buvo verta... paciai patinka rezultatas...  blush2.gif

Zodziu susimetai norodeles i laiskuti ir siunti man...

Tikrai verta. Labai gražu, kruopštu thumbup.gif

Aiškus, dėkui tuomet, reiks susirinkt ko ten norisi labiausiai biggrin.gif
Atsakyti
Dėl metalo granulių. Galima nusipirkti ir per pusę pigiau, bet galima gauti ir rūdijančių, ir tepančių kailiuką sad.gif

S.B.M., labai gražus kelioninis namukas wub.gif Man dar Vilniuje liko trys paskaitos iki Kalėdų doh.gif nu labai noriu susimatyti blush2.gif
Atsakyti
Velniava doh.gif Susinervinau doh.gif Išsinagrinėjau tam puslapyje visus kailiukus. Nėra tokio kokio man reik, o beveik tinkančio kaina gautųsi per žiauri doh.gif Turiu nusipirkusi iškarpą westukui. Noriu savo šunų veislės atstovą pasiūt, bet jam reik ilgo (3,7 cm), balto, tiesaus kailio. Tuose kur gabalais nėra tokio, o kur centimetrais matuojamas tai jau labai prabangiai gautųsi doh.gif Mažint iškarpą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 16 lapkričio 2012 - 00:45

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 16, 01:38)
Dėl metalo granulių. Galima nusipirkti ir per pusę pigiau, bet galima gauti ir rūdijančių, ir tepančių kailiuką sad.gif

S.B.M., labai gražus kelioninis namukas  wub.gif Man dar Vilniuje liko trys paskaitos iki Kalėdų  doh.gif nu labai noriu susimatyti  blush2.gif

Oh, dekui uz informacija... Tada manau reiks is probear uzsakinet granules, kazkaip dabar su biseriu darau, bet noriu isbandyt ir granulytes...

Tuoj brukstelsiu tau AZ wink.gif Neissisuksi, nuo pasimatymo wink.gif

QUOTE(vovere74 @ 2012 11 16, 01:44)
Velniava doh.gif Susinervinau doh.gif Išsinagrinėjau tam puslapyje visus kailiukus. Nėra tokio kokio man reik, o beveik tinkančio kaina gautųsi per žiauri doh.gif Turiu nusipirkusi iškarpą westukui. Noriu savo šunų veislės atstovą pasiūt, bet jam reik ilgo (3,7 cm), balto, tiesaus kailio. Tuose kur gabalais nėra tokio, o kur centimetrais matuojamas tai jau labai prabangiai gautųsi doh.gif Mažint iškarpą? g.gif

Hm... o tai kokio tu dydzio ruosiesi gamint? Matai, gi realiai kailiuko reik tiek cm, kokia yra didziausia iskarpos dalis... I ploti tas kailiukas 140cm, tai manau visos iskarpos tikrai tilps...Ir dar gal net antram vestukui liks smile.gif
Kitavertus lietuvoj uz toki pat kailiuka sumokesi brangiau manau wink.gif Nebent dirbtini koki audiniu pardej imsi... Tik vargsi del besitampancio pagrindo...

Zodziu deliojiesi savo uz ir pries ir galvoji ar imti smile.gif
Atsakyti
Probear yra gera balta alpaka, ilgesnio plauko, ji brangoka, bet manau, kad verta. Jei imsi 20 cm. pločio gabalaitį, tai per pusę paimsiu. Man atrodo, kad kryptis kailio eina ne per kailio plotį, o į ilgį. Bet reikia pažiūrėti, dar liekanėlę tokio kailiuko turiu.
Atsakyti
Sveikos!
Aš irgi prie užsakymo prisidėsiu smile.gif
Dabar skaitau dėl tų granulių, ir staiga nebesuprantu - o kuo geresni tie metaliniai rutuliukai už akvariumo akmenėlius? Akmenėlių irgi yra mažų, apvalių, natūralūs jie, turbūt pigesni, ir nereik bijoti, kad išteps ar surūdys... Kodėl tada daug kas renkasi metalinius? Ar čia gal tiems kolekcionieriams kurie perka, "ne lygis" gauti akmenėliais pasunkintą žvėriuką? g.gif Bet tai juk tie, kurie pjuvenomis kimšti, pvz, taigi irgi, žiurkėnų tualetinės tos pjuvenos..
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 16, 10:20)
Oh, dekui uz informacija... Tada manau reiks is probear uzsakinet granules, kazkaip dabar su biseriu darau, bet noriu isbandyt ir granulytes...

Hm... o tai kokio tu dydzio ruosiesi gamint? Matai, gi realiai kailiuko reik tiek cm, kokia yra didziausia iskarpos dalis... I ploti tas kailiukas 140cm, tai manau visos iskarpos tikrai tilps...Ir dar gal net antram vestukui liks smile.gif
Kitavertus lietuvoj uz toki pat kailiuka sumokesi brangiau manau wink.gif Nebent dirbtini koki audiniu pardej imsi... Tik vargsi del besitampancio pagrindo...
Zodziu deliojiesi savo uz ir pries ir galvoji ar imti smile.gif

O svoris? Nebus brangu siųstis dėl svorio?

Pagal tas iškarpas tai kūno dalis užima beveik visą A4 lapą blink.gif Aprašyme nurodytas gabalo dydis, jei dėliot detales vieną prie kitos - 38cm/75 cm. Tai tarkim imu iš probearo sintetinį kailį po 78 centus už cm, gaunasi 29,64 e. Litais apie šimtas su trupučiu. Gal tai normalu visai, ar aš pigiai labai noriu g.gif Iš tokio didelio gabalo aišku kelis mažesnius žvėrius išeitų pasiūt, tada ir kaina išsidalinus ne taip baisiai skamba.

Aš turiu dirbtinio gabaliuką, bet jis nedidelis, mažint gerokai iškarpą reiktų, pagrindas nesitampantis, bet pats kaliukas trumpokas, suaugusio westuko nesigautų pasiūt, jie gi oho kokią galvą ir sijoną turi, tik mažiuką, dar neapžėlusį gautųsi pasiūt.

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 16, 11:01)
Probear yra gera balta alpaka, ilgesnio plauko, ji brangoka, bet manau, kad verta. Jei imsi 20 cm. pločio gabalaitį, tai per pusę paimsiu. Man atrodo, kad kryptis kailio eina ne per kailio plotį, o į ilgį. Bet reikia pažiūrėti, dar liekanėlę tokio kailiuko turiu.

Bet jis per trumpas, ten ilgiausias apie 2 cm, man reik 3,7 doh.gif
Atsakyti
Jei iškarpa telpa į A4, greičiausiai žvėriukas nelabai didelis, o kaip tą 3,7 išversi? g.gif

Jei perki sintetinį, tada geriau jau pasieškoti vietoje.
Atsakyti