koks meilutis
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 05, 15:17)
Gražus Rudolfas, labai gražus, su gera vidine ugnele Ir rogutes labai gražiais sukūrei (pagaminai per prastai skamba)
S.B.M. dėkui už komplimentus. Šeštadienį būsiu Vilniuje, paskaitą skaityti baigsiu apie 15.30, jei konsultacijos neturėsiu, tai kaip ir laisva būsiu. Galim kavos susibėgti, kokį mažą zuikį į kišenę pasiimsiu parodyti iš arčiau.
S.B.M. dėkui už komplimentus. Šeštadienį būsiu Vilniuje, paskaitą skaityti baigsiu apie 15.30, jei konsultacijos neturėsiu, tai kaip ir laisva būsiu. Galim kavos susibėgti, kokį mažą zuikį į kišenę pasiimsiu parodyti iš arčiau.
Labai labai noreciau susitikt Brukstelk savo numeriuka i AZ...
Papildyta:
QUOTE(Višniukė @ 2012 11 05, 17:25)
koks meilutis
Dekui
Mielas Rudolfiukas o jo draugas kaip sausainėlis, skaniai atrodo. Ir man rogutės patiko, labai kruopščiai ir tvarkingai padarytos.
Rudolfas nuostabus
Zefyriukas kokios spalvos
S.B.M - Rudolfas . O ragai kaip pritvirtinti? Jie nenuimami? Nu fantazija
S.B.M - Rudolfas . O ragai kaip pritvirtinti? Jie nenuimami? Nu fantazija
S.B.M. nuostabus elninis meskiukas
Arbatele - labai simpatiskas zuikelis, tie zandukai papusti labai fainuoliai
Mano trijle laukia kada nustos lyti pagaliau , pukuoti is dirbtinio paprasto kailiuko, vidurinis is fliso, visi veltom nosytem, be sanariuku, sujungti virvele
:
Arbatele - labai simpatiskas zuikelis, tie zandukai papusti labai fainuoliai
Mano trijle laukia kada nustos lyti pagaliau , pukuoti is dirbtinio paprasto kailiuko, vidurinis is fliso, visi veltom nosytem, be sanariuku, sujungti virvele
:
Pasirodau su naujausia
Ji man tokia tikra Čiobrelė
Ji man tokia tikra Čiobrelė
Graži Čiobrytė, o suknutė apvelkama?
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 11 02, 14:25)
O man baigėsi zuikių periodas, užtata dabar katinų periodas siuvau siuvau tuos ilgakojus, bet galvoju reikia pabandyti ir teddy katytę Ir visai esu patenkinta rezultatu
Kurgi nebūsi patenkinta tokią gražuolę sukūrus Man tos medžiagų spalvos ir raštai Rūbeliai tokie kruopščiai ir dailiai pasiūti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 11 04, 11:49)
del nosytes isuvinejimo, daugiau nebesiuvinesiu. Saulegrazos nosi bandziau 4 kartus, ivairaus storumo siulais, ir muline, ir irisu, nemoku tiesiog, nesigauna man. ir siaip nepatinka tas zingsnelis
Va kaip Nebūčiau pagalvojus, apžiūrėjau tavo siūtas lėles, joms akytes juk siuvinėji? Jas man atrodo dar sunkiau siūti, vien jau rūbai kokie
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 04, 21:10)
Zefyras (10 cm.), ne vien desertas ar lengvas vėjelis, bet gali būti ir zuikis
Skanus Bet kaip tokio mažumo su tiek visokių detalių reik sugrabalioti Žandukai, net ir tie, kitos spalvos O jie įsiūti ar privelti?
QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 05, 14:36)
O as rodausi dar viena... Meska-elnis Rudolfas... 20cm be ragu...
Šventėmis padvelkė. O tos rogutės....vaikystę priminė.
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 11 06, 09:25)
Aš tai labai norėčiau tą trijulę iš priekio ir atidžiau apžiūrėt
QUOTE(IndresS @ 2012 11 11, 02:03)
Kokia miela Čiobrelė O jau aprengimas koks Kapišonas nerealus
Ačiū, mergaitės Smagu, kad patiko
Arbatėlė, taip, viskas nusirengia labai lengvai. Ten bliuskytė su kapišonu ir sijonukas-prijuostėlė.
Arbatėlė, taip, viskas nusirengia labai lengvai. Ten bliuskytė su kapišonu ir sijonukas-prijuostėlė.
Siandien visai atsitiktinai kilo mintis klausimas - ar galima daryti meskiuko sanariuku sujungimus verzles pagalba?
Noriu vaikui pasiuti burunduka Alvina, bet galvoju kaip tvirciau sutvirtinti sanariukus, kad butu saugu ir patvaru vaikui...
Noriu vaikui pasiuti burunduka Alvina, bet galvoju kaip tvirciau sutvirtinti sanariukus, kad butu saugu ir patvaru vaikui...
Saugumo manau, tai toks pats kaip su užsukamais sąnariais. Galima, bet reikia dėti dvi veržles ir dar gerai būtų siūlu užsukti, kad neatsisuktų laikui bėgant.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(IndresS @ 2012 11 11, 18:21)
Ačiū, mergaitės Smagu, kad patiko