Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

heart.gif koks meilutis heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 05, 15:17)
Gražus Rudolfas, labai gražus, su gera vidine ugnele  wub.gif Ir rogutes labai gražiais sukūrei (pagaminai per prastai skamba)

S.B.M. dėkui už komplimentus. Šeštadienį būsiu Vilniuje, paskaitą skaityti baigsiu apie 15.30, jei konsultacijos neturėsiu, tai kaip ir laisva būsiu. Galim kavos susibėgti, kokį mažą zuikį į kišenę pasiimsiu parodyti iš arčiau.

Labai labai noreciau susitikt wink.gif Brukstelk savo numeriuka i AZ...
Papildyta:
QUOTE(Višniukė @ 2012 11 05, 17:25)
heart.gif koks meilutis  heart.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
Mielas Rudolfiukas wub.gif o jo draugas kaip sausainėlis, skaniai atrodo. Ir man rogutės patiko, labai kruopščiai ir tvarkingai padarytos.
Atsakyti
Rudolfas nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Zefyriukas kokios spalvos wub.gif

S.B.M - Rudolfas wub.gif . O ragai kaip pritvirtinti? Jie nenuimami? Nu fantazija 4u.gif
Atsakyti
S.B.M. wub.gif nuostabus elninis meskiukas

Arbatele - labai simpatiskas zuikelis, tie zandukai papusti labai fainuoliai wub.gif

Mano trijle wub.gif laukia kada nustos lyti pagaliau hihihi.gif , pukuoti is dirbtinio paprasto kailiuko, vidurinis is fliso, visi veltom nosytem, be sanariuku, sujungti virvele

user posted image :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 06 lapkričio 2012 - 08:26
Pasirodau su naujausia ax.gif
Ji man tokia tikra Čiobrelė hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Graži Čiobrytė, o suknutė apvelkama?
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 11 02, 14:25)
O man baigėsi zuikių periodas, užtata dabar katinų periodas  siuvau siuvau tuos ilgakojus, bet galvoju reikia pabandyti ir teddy katytę  Ir visai esu patenkinta rezultatu 

Kurgi nebūsi patenkinta tokią gražuolę sukūrus thumbup.gif Man tos medžiagų spalvos ir raštai wub.gif Rūbeliai tokie kruopščiai ir dailiai pasiūti thumbup.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 11 04, 11:49)
del nosytes isuvinejimo, daugiau nebesiuvinesiu. Saulegrazos nosi bandziau 4 kartus, ivairaus storumo siulais, ir muline, ir irisu, nemoku tiesiog, nesigauna man. ir siaip nepatinka tas zingsnelis 

Va kaip g.gif Nebūčiau pagalvojus, apžiūrėjau tavo siūtas lėles, joms akytes juk siuvinėji? Jas man atrodo dar sunkiau siūti, vien jau rūbai kokie thumbup.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 04, 21:10)
Zefyras (10 cm.), ne vien desertas ar lengvas vėjelis, bet gali būti ir zuikis 

Skanus biggrin.gif Bet kaip tokio mažumo su tiek visokių detalių reik sugrabalioti blink.gif Žandukai, net ir tie, kitos spalvos wub.gif O jie įsiūti ar privelti?

QUOTE(S.B.M. @ 2012 11 05, 14:36)
O as rodausi dar viena... Meska-elnis  Rudolfas... 20cm be ragu... 

wub.gif Šventėmis padvelkė. O tos rogutės....vaikystę priminė.

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 11 06, 09:25)

Mano trijle  laukia kada nustos lyti pagaliau  , pukuoti is dirbtinio paprasto kailiuko, vidurinis is fliso, visi veltom nosytem, be sanariuku, sujungti virvele

Aš tai labai norėčiau tą trijulę iš priekio ir atidžiau apžiūrėt ax.gif

QUOTE(IndresS @ 2012 11 11, 02:03)
Pasirodau su naujausia 
Ji man tokia tikra Čiobrelė 

Kokia miela Čiobrelė bigsmile.gif O jau aprengimas koks thumbup.gif Kapišonas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif Smagu, kad patiko mirksiukas.gif
Arbatėlė, taip, viskas nusirengia labai lengvai. Ten bliuskytė su kapišonu ir sijonukas-prijuostėlė.
Atsakyti
Siandien visai atsitiktinai kilo mintis klausimas - ar galima daryti meskiuko sanariuku sujungimus verzles pagalba?
Noriu vaikui pasiuti burunduka Alvina, bet galvoju kaip tvirciau sutvirtinti sanariukus, kad butu saugu ir patvaru vaikui... unsure.gif
Atsakyti
Saugumo manau, tai toks pats kaip su užsukamais sąnariais. Galima, bet reikia dėti dvi veržles ir dar gerai būtų siūlu užsukti, kad neatsisuktų laikui bėgant.
Papildyta:
QUOTE(IndresS @ 2012 11 11, 18:21)
Ačiū, mergaitės  4u.gif  Smagu, kad patiko  mirksiukas.gif 
Arbatėlė, taip, viskas nusirengia labai lengvai. Ten bliuskytė su kapišonu ir sijonukas-prijuostėlė.

thumbup.gif
Atsakyti