Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Mergaites, as vis ibegu pasisiskaityti sios temeles ir tyliai meginu kurti antraji savo meski ( pirmaji kazkada pries pusmeti rodziau - leti manieji tempai doh.gif ). Kiek esu domejusis, kad daugumai meskinu dedami dvygubo jungimo sanariukas tarp galvytes ir kakliuko. Meginau pirmajam - nepavyko ir dabar meginau ideti dvyguba, bet ta galvyte kazkaip tabaluoja ir nusvyrusi. Visai nera vaizdo. Ka as ne taip darau? blush2.gif
Atsakyti
~saulyte~ viską darai teisingai biggrin.gif Su dvigubu sujungimu galvytę galima sukti ne tik į šonus, bet ir aukštyn/žemyn. Su T formos sujungimu galvytė galima pasukti tik į šonus ir ji visiškai netabaluos. Tame ir yra skirtumas.
Atsakyti
Yra kas daro ir rankas kojas su dvigubais sąnariais. Labai norisi tokį tabalai padaryti, bet vis atidedu ax.gif

Zefyras (10 cm.), ne vien desertas ar lengvas vėjelis, bet gali būti ir zuikis hihihi.gif
user posted image....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 04 lapkričio 2012 - 20:17
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 04, 20:10)
Zefyras (10 cm.), ne vien desertas ar lengvas vėjelis, bet gali būti ir zuikis hihihi.gif

Mielas zuikėnas smile.gif Bet galėtų ir šuniuko draugas būti mirksiukas.gif
Atrodo labai švelnus wub.gif Ir tie batų raištukai jam labai tinka.
Atsakyti
Aš vieną meškutį dariau su dvigubais sujungimais rankose. Visai nieko. Galima buvo sukioti į visas puses. O dar kažkur esu mačius, jog daro dvigubus sujungimus alkūniu ir keliukų vietose. Toks pusiau šarnyrinis tedžiukas gaunasi.
Atsakyti
Dėkui, IndresS.
Labai daug kas priklauso ne tik nuo iškarpos, priedų, bet ir nuo fotografavimo kampo. Todėl pagal tą pačią iškarpą kartais gimsta ne tik zuikiukai, bet ir šuniukai, bei tarpiniai variantai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2012 11 02, 22:44)
Fainas katulis. Gražios, švelnios spalvos. O ūsai išsiuvinėti?

Aha, nors norėjau labai styrančių ūsų,ale niekaip nesugalvojau iš ko juos padaryti. Iš kokios vielso be ryšio. Mąsčiau kaip nors iš siūlo pakietinto gal?
Atsakyti
Koks katulis wub.gif
O koks ilgaausis heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 11 04, 22:31)
Aha, nors norėjau labai styrančių ūsų,ale niekaip nesugalvojau iš ko juos padaryti. Iš kokios vielso be ryšio. Mąsčiau kaip nors iš siūlo pakietinto gal?

o jeigu is spalvotos zylkos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2012 11 05, 10:26)
o jeigu is spalvotos zylkos?  ax.gif

Aš tą patį pagalvojau, kad iš storo žvejybino valo galima būtų pabandyti, arba būna karoliukų vėrimui toks storas plasmasinis siūlas irgi kaip valas atrodo.

Dar apie sąnariukus norėjau paklausti. Ketinu lėlytei dėti kad rankos ir kojos judėtų, tai taip supratau reikia man T formos sujungimų, na kad nesitabaluotų, o tik sukinėtųsi? Kur juos perkat, gal LT kur yra? Aš pirmą kart naudosiu, tai nežinau net kaip jie atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 11 04, 21:10)
Yra kas daro ir rankas kojas su dvigubais sąnariais. Labai norisi tokį tabalai padaryti, bet vis atidedu  ax.gif

As niekaip nenustoju zavetis tavo ilgaausiais ir kitais sutverimais wub.gif

Is kur tiek kantrybes tokiem mazuteliam?

QUOTE(taram-param @ 2012 11 05, 11:23)
Aš tą patį pagalvojau, kad iš storo žvejybino valo galima būtų pabandyti, arba būna karoliukų vėrimui toks storas plasmasinis siūlas irgi kaip valas atrodo.

Dar apie sąnariukus norėjau paklausti. Ketinu lėlytei dėti kad rankos ir kojos judėtų, tai taip supratau reikia man T formos sujungimų, na kad nesitabaluotų, o tik sukinėtųsi? Kur juos perkat, gal LT kur yra? Aš pirmą kart naudosiu, tai nežinau net kaip jie atrodo blush2.gif

Tiek disku tiek sujungimu tikriausiai ne vienoj rankdarbiu [arduotuvej galima isigyti...
Rodau kaip atrodo ir tuo paciu parduotuve, kurioje as pati visada perku, nes arciausiai namu ir pasirinkimas tikriausiai didziausias smile.gif

T formos sujungimai ir diskeliai

O as rodausi dar viena... Meska-elnis smile.gif Rudolfas... 20cm be ragu...
user posted image
Atsakyti
Gražus Rudolfas, labai gražus, su gera vidine ugnele wub.gif Ir rogutes labai gražiais sukūrei (pagaminai per prastai skamba)

S.B.M. dėkui už komplimentus. Šeštadienį būsiu Vilniuje, paskaitą skaityti baigsiu apie 15.30, jei konsultacijos neturėsiu, tai kaip ir laisva būsiu. Galim kavos susibėgti, kokį mažą zuikį į kišenę pasiimsiu parodyti iš arčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 05 lapkričio 2012 - 14:20