Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 29, 10:21)

O kiek cia pas mus is vilniaus ir kas prisijungtu, nes viena galiu ir neisdrysti eiti  blush2.gif

as prisijungciau, jei po Kaledu ax.gif
Atsakyti
S.B.M - labai gražutis kalėdukas wub.gif , man Jūsų meškučiai laaabai patinka.
Dėl kailiukų - aš prisijungčiau taip pat.
Atsakyti
Parodysiu savo meškiuką Karamelį. Vardas kilo dėl nosies pieniškos karamelės spalvos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 29 spalio 2012 - 20:51
QUOTE(Jurblond @ 2012 10 29, 22:48)
Parodysiu savo meškiuką Karamelį. Vardas kilo dėl nosies pieniškos karamelės spalvos  biggrin.gif

fantastiškas meškutis wub.gif
Atsakyti
Karamelis labai šiltas ir mielas 4u.gif
Atsakyti
wub.gif kiek visos groziu prisiuvot, vieni uz kitus mielesni ir grazesni wub.gif

as vis dar ziuriu i savo kailiuka smile.gif pavartau paglostau ir vel padedu, laukiu ikvepimo, nes is jo bus ypatingas meskiukas wub.gif jau susapnuotas,reikia tik iskarpeles nusipiesti flirt.gif

Atsakyti
Mmmm koks grazutis saldutis meskutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2012 10 29, 13:00)
as prisijungciau, jei po Kaledu  ax.gif

Na tai bandysim po kaledu organizuotis...

QUOTE(Jurblond @ 2012 10 29, 16:27)
S.B.M - labai gražutis kalėdukas  wub.gif , man Jūsų meškučiai laaabai patinka.
Dėl kailiukų - aš prisijungčiau taip pat.

Dekui, Jurbond

O del kailiuku parasysiu, kai jau rinksiu uzsakyma, pries pora dienu, kad spetumet visos susikrauti krepselius...

QUOTE(Jurblond @ 2012 10 29, 21:48)
Parodysiu savo meškiuką Karamelį. Vardas kilo dėl nosies pieniškos karamelės spalvos  biggrin.gif

Nuostabus wub.gif Va ziuriu ir taip iskarto saldu saldu darosi.... smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės už pagyras mano saldukui biggrin.gif , sesės mergaitei labai patiko jo nosis, man norėjosi tamsesnės, o gavosi štai tokia - karamelė.... o bet tačiau - tai berniukas tai gimė Karamelis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 10 29, 21:48)

Oi koks skanus bigsmile.gif Bučiau vaikas - būtinai norėčiau paragauti jo nosiuko biggrin.gif Ką ten vaikas irnesakyk.gif aš ir dabar norėčiau hihihi.gif
Atsakyti
Oi voveryt prajuokinot thumbup.gif special for you 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 30 spalio 2012 - 20:25
QUOTE(Jurblond @ 2012 10 30, 21:23)
Oi voveryt prajuokinot  thumbup.gif  special for you   4u.gif

Eina sau bigsmile.gif Susilydžiau kaip mažas vaikas. Rimtai. Nu šakės, jo žvilgsnis kaip vienos iš mūsų vestukės, neįmanoma atsispirti wub.gif

P.S. - gal galima į mane kreiptis - tu? Kažkaip tas jūs labai jau taip svetimai, oficialiai skamba, sena jaučiuosi lotuliukas.gif Nors žiūriu vaikai mūsų tais pačiais metais gimę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 30 spalio 2012 - 20:58