QUOTE(vovere74 @ 2012 10 27, 14:59)
O tos juostelės kam? Puošimui ar kažkam kitkam?
Kaip tik senas temas skaitant toks klausimas kilo - kodėl būtent iš ten? Ar vienintelis toks išteklius, ar kaina gera, ar kokybė geriausia, ar šiaip dar kažkas?
Koks jis mielas Man labai gražu, kai baltas yra tonuotas, tokio gyvumo duoda Aplink akytes labai gražiai padažyta. Ar jūs iš kart ant meškučio bandot ir tonuojat, ar pirmiau kokį juodraštį naudojat, išbandot formas?
Bet smagu, kai uzsiemimu ir pomegiu kampelis toks didelis... Suprantu, kai norisi atskiro kambario Man jau ne tai, kad kambario, bet studijos norisi... Butu ir fotografijai ir meskinams Nors meskiu gamyba, tik vakarais uzsiimu, tai gal is namu ir neverta kraustyti...
Silko juosteles maloniau naudoti papuosimui, nei atlasines ar kokias organzos... jos malonesnes, o kur dazytos rankomis, isvis pasaka, bet labai jau brangus malonumas gaunasi...
Matai, su kailiukais, tai viskas labai paprasta. Moherio kailiukai gaminami butent meskiams ir jokioj audiniu parduotuvej nerasi nieko panasaus... dirbti su juo daug patogiau, nes pagrindas tvirtas nesitampo, kaip dirbtinio kailiuko is parduotuves. Parduotuvinius ir as esu isbandzius, tai feeeeeeee na tikrai labai sunku su juo dirbti...
O butent ta parduotuve tai nuostabi, visko daug ir kaina gana normali gaunsi, pigiau nei musu rankdarbiu parduotuvese.
Buvau radusi dar viena kailiuku parde, bet kazkur pameciau jos adresa...
Meskuti tonuoju iskarto, nes zinau is anksto kokios formos ir kokio tonavimo noriu... Tarkim ir sitame akyte dorma jau buvo suformuota pries tonuojant, o po to tik aplik siek tiek patonuoti belieka...
Del sujungimu, tai visai butu idomu kokios senukuose kainos... Kazkaip niekada nepagalvojau ten paieskoti, gal visai apsimoka Tik man iki senuku toli, tai laiko trukta iki ten nuvaziuot
QUOTE(Višniukė @ 2012 10 27, 15:33)
S.B.M. koks taip ir noris apkabint
Merginos apie koki Probear jus kalbat? gal ir mane prie bendro uzsakymo paimsit ?
Merginos apie koki Probear jus kalbat? gal ir mane prie bendro uzsakymo paimsit ?
Manau, kad tikrai drasiai galim priimti prie uzsakymo http://probear.com/c...tm?categoryId=0
Pasizvalgyk... Tik nepamirskit, kad cia be pvm kaina ir dar siuntimo kazkiek dasideda... Nors praejusi karta kai uzsakinejom, dar kazkokia nuolaidele gavosi...