Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(vovere74 @ 2012 10 27, 14:59)

O tos juostelės kam? Puošimui ar kažkam kitkam? blush2.gif

Kaip tik senas temas skaitant toks klausimas kilo - kodėl būtent iš ten? Ar vienintelis toks išteklius, ar kaina gera, ar kokybė geriausia, ar šiaip dar kažkas?  rolleyes.gif

Koks jis mielas wub.gif Man labai gražu, kai baltas yra tonuotas, tokio gyvumo duoda thumbup.gif Aplink akytes labai gražiai padažyta. Ar jūs iš kart ant meškučio bandot ir tonuojat, ar pirmiau kokį juodraštį naudojat, išbandot formas?

Bet smagu, kai uzsiemimu ir pomegiu kampelis toks didelis... smile.gif Suprantu, kai norisi atskiro kambario smile.gif Man jau ne tai, kad kambario, bet studijos norisi... Butu ir fotografijai ir meskinams smile.gif Nors meskiu gamyba, tik vakarais uzsiimu, tai gal is namu ir neverta kraustyti...

Silko juosteles maloniau naudoti papuosimui, nei atlasines ar kokias organzos... jos malonesnes, o kur dazytos rankomis, isvis pasaka, bet labai jau brangus malonumas gaunasi...

Matai, su kailiukais, tai viskas labai paprasta. Moherio kailiukai gaminami butent meskiams ir jokioj audiniu parduotuvej nerasi nieko panasaus... dirbti su juo daug patogiau, nes pagrindas tvirtas nesitampo, kaip dirbtinio kailiuko is parduotuves. Parduotuvinius ir as esu isbandzius, tai feeeeeeee biggrin.gif na tikrai labai sunku su juo dirbti...

O butent ta parduotuve tai nuostabi, visko daug ir kaina gana normali gaunsi, pigiau nei musu rankdarbiu parduotuvese.
Buvau radusi dar viena kailiuku parde, bet kazkur pameciau jos adresa...

Meskuti tonuoju iskarto, nes zinau is anksto kokios formos ir kokio tonavimo noriu... Tarkim ir sitame akyte dorma jau buvo suformuota pries tonuojant, o po to tik aplik siek tiek patonuoti belieka...

Del sujungimu, tai visai butu idomu kokios senukuose kainos... Kazkaip niekada nepagalvojau ten paieskoti, gal visai apsimoka smile.gif Tik man iki senuku toli, tai laiko trukta iki ten nuvaziuot smile.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 10 27, 15:33)
S.B.M. koks  wub.gif taip ir noris apkabint  wub.gif

Merginos apie koki Probear jus kalbat? gal ir mane prie bendro uzsakymo paimsit  blush2.gif ?

Manau, kad tikrai drasiai galim priimti prie uzsakymo smile.gif http://probear.com/c...tm?categoryId=0
Pasizvalgyk... Tik nepamirskit, kad cia be pvm kaina ir dar siuntimo kazkiek dasideda... Nors praejusi karta kai uzsakinejom, dar kazkokia nuolaidele gavosi...
Atsakyti
Dekui 4u.gif tuoj apsizvalgysiu thumbup.gif
Niu bet zinot kiek ten visko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 28 spalio 2012 - 15:21
Sveikutės, matau verda rimtos diskusijos smile.gif

Kodėl www.probear.com? Todėl, kad geriausias kokybės ir kainos santykis. Visada tai ką užsakai, be jokių klaidų ir maklių ir labai greitas pristatymas.
Aš prie užsakymo prijungčiau: trūksta akių ir sąnarių didesniems meškinams.

Nieko gražaus nepasiuvau. Siuvu rankomis, nesvarbu kokia medžiaga, nesvarbu koks dydis. Todėl naujasis meškinas siuvasi lėtokai, o ir naminiai reikalai, darbai tam palieka mažai laiko.

Todėl parodysiu tik šios dienos nuotraukėlę "Ant žemės krašto"

user posted image
Atsakyti
as irgi noreciau jungtis prie uzsakymo is probear 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 28, 18:25)
Sveikutės, matau verda rimtos diskusijos smile.gif

Kodėl www.probear.com? Todėl, kad geriausias kokybės ir kainos santykis. Visada tai ką užsakai, be jokių klaidų ir maklių ir labai greitas pristatymas.
Aš prie užsakymo prijungčiau: trūksta akių ir sąnarių didesniems meškinams.
Nieko gražaus nepasiuvau. Siuvu rankomis, nesvarbu kokia medžiaga, nesvarbu koks dydis. Todėl naujasis meškinas siuvasi lėtokai, o ir naminiai reikalai, darbai tam palieka mažai laiko.

Man tai nerealus tie tavo sparnuociai meskiukai smile.gif wub.gif

Gal padarom kokius meskiu kaledinius mainus biggrin.gif

Kitavertus turejau minti kitokia kaledoms... Gal kas noretu katu su manim aplankyti vaiku onkologiniu ligu skyriu... ir tarkim po meskuti padovanoti?... siaip visiskai neisrutuliota ideja, bet nuo kazko pradeti reikia...
Atsakyti
Galim daryti ne tik meškinukų mainus, bet pvz. sudaryti rinkinukus vienam žaisliukui. Ir tiesiog kaip mokykloje pasikeisti smile.gif Nebūtinai tai turi būti moheras, bet gali būti pliušas, sintetinis kailiukas, trikotažas, tai ką sugalvosite ir tai ką pačios norėtumėte gauti. smile.gif

o man jau taip susiklostė, kad aš kiekvieni metai po žaislą padovanoju ligoniukui...tiesiog atsiranda mažos rankelės greta ir tada atiduodi tai, kas gali pradžiuginti...

Gera idėja padovanoti kažką mažiesiems, bet siūlyčiau ne per Kalėdas, o kokiam vasariui, kai Kalėdinės dovanos išblanksta, o iki pavasario labai toli....Ir mums daugiau laiko liktų tokiems darbams, nes juk reikia medžiagas parinkti, juk tie žaislai gyvens visą laiką kažkieno tai glėbyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 29 spalio 2012 - 09:55
QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 29, 09:33)
Kitavertus turejau minti kitokia kaledoms...

S.B.M., gera mintis, negaila butu meskucio. Bet tik reiktu apsiprast su mintim nueiti ten. Nes jei nebuciau darbe dabar, tai eiciau pabliaut turbut..
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 29, 10:54)
Galim daryti ne tik meškinukų mainus, bet pvz. sudaryti rinkinukus vienam žaisliukui. Ir tiesiog kaip mokykloje pasikeisti smile.gif Nebūtinai tai turi būti moheras, bet gali būti pliušas, sintetinis kailiukas, trikotažas, tai ką sugalvosite ir tai ką pačios norėtumėte gauti. smile.gif

o man jau taip susiklostė, kad aš kiekvieni metai po žaislą padovanoju ligoniukui...tiesiog atsiranda mažos rankelės greta ir tada atiduodi tai, kas gali pradžiuginti...

Gera idėja padovanoti kažką mažiesiems, bet siūlyčiau ne per Kalėdas, o kokiam vasariui, kai Kalėdinės dovanos išblanksta, o iki pavasario labai toli....Ir mums daugiau laiko liktų tokiems darbams, nes juk reikia medžiagas parinkti, juk tie žaislai gyvens visą laiką kažkieno tai glėbyje...

Na irgi smagi mintis, del mainu....

Del ligoniuku, gal ir gerai sakai, kad link vasario... Tada gal daugiau jiems dziaugsmo butu, netiketai taip visai ne per sventes.... Va kazkada pamenu minejai apie dovaneles... O maziesiems darai su sanariukais, ar su virvelem, kad ne taip baisu del smulkiu detaliu butu...

QUOTE(IndresS @ 2012 10 29, 10:57)
S.B.M., gera mintis, negaila butu meskucio. Bet tik reiktu apsiprast su mintim nueiti ten.  Nes jei nebuciau darbe dabar, tai eiciau pabliaut turbut..

Jo reikia ir su mintim apsiprasti ir moraliskai nusiteikti... Man norisi juos aplankyti... Sunku zinoma nusiteikti, asaras suvaldyt ir gera nuotaika pasiimt su savimi, kad ir jiems nebutu liudna, o linksma...

Turejau kazkada isbandyma tokia fotosesija su moterimi sergancia veziu.... Po to reikejo poros dienu atsigauti... sad.gif

O kiek cia pas mus is vilniaus ir kas prisijungtu, nes viena galiu ir neisdrysti eiti blush2.gif
Atsakyti
Del ligoniuku man butu gana sudetinga, nes as ne Vilniske ir ne kauniske. Ir dar toks klausimas kaip nuspresti kuriam ligoniukui duot, nes mano manymu reitu jei jau duot tai visiem, nes vaikai gi visi noretu meskiuku g.gif cia pamastymui.

Del mainu as siemet susilaikysiu, nes reik dar isivaziuot ir apsiprast, nes kol kas pati savarankiskai dar nelabai moku susirinkt detales mesiukui, o ka jau kalbet apie paties meskiuko mainus, kai tik viena tesu pasiuvus blush2.gif
Tad dalyvausiu siemet kaip palaikancioji komanda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 29, 10:21)
O kiek cia pas mus is vilniaus ir kas prisijungtu, nes viena galiu ir neisdrysti eiti  blush2.gif

As is Vilniaus. Prisijungciau, ypac jei po Kaledu.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 28, 12:04)
Silko juosteles maloniau naudoti papuosimui, nei atlasines ar kokias organzos... jos malonesnes, o kur dazytos rankomis, isvis pasaka, bet labai jau brangus malonumas gaunasi...

Matai, su kailiukais, tai viskas labai paprasta. Moherio kailiukai gaminami butent meskiams ir jokioj audiniu parduotuvej nerasi nieko panasaus... dirbti su juo daug patogiau, nes pagrindas tvirtas nesitampo, kaip dirbtinio kailiuko is parduotuves. Parduotuvinius ir as esu isbandzius, tai feeeeeeee biggrin.gif na tikrai labai sunku su juo dirbti...

O butent ta parduotuve tai nuostabi, visko daug ir kaina gana normali gaunsi, pigiau nei musu rankdarbiu parduotuvese.

Del sujungimu, tai visai butu idomu kokios senukuose kainos... Kazkaip niekada nepagalvojau ten paieskoti, gal visai apsimoka smile.gif Tik man iki senuku toli, tai laiko trukta iki ten nuvaziuot smile.gif

O gal turit kokią nuorodą, pasižvalgymui?

Aišku tuomet. Vadinasi teks pirkti internetu, o kaip nemėgstu taip pirkti doh.gif Man norisi matyti gyvai, paliesti, pačiupinėti, o tokių parduotuvių neturim doh.gif

O kada planuojama užsakinėti prekes?

32-jų mm ilgio 60 vienetų apie 3 ar 4 litus gal mokėjau g.gif Nėra kainos ant pakuotės, bet pamenu, kad visi tie tvirtinimai, poveržlės-diskeliai, varžteliai ir k.t. man kainavo panašiai po 3-4 litus. Tik tiek, kad tie tvirtinimai apvaliom galvutėm ir vieno dydžio.

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 28, 18:25)

Aiškus...reik vadinasi rimčiau prisėdus pasižvalgyt ten, tik bijau, kad tai gali kelti rimtą grėsmę banko kortelės turiniui doh.gif lotuliukas.gif

Bet iš kur tiek fantazijos reik turėt bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 29, 10:54)

thumbup.gif

Ir su tuo sutinku. Per Kalėdas visi daugiau mažiau nudžiuginami dovanėlėmis, dėmesiu, o po to ateina kasdienybė, šventinės nuotaikos išblėsta ir vėl norisi stebuklo širdelėms...
Papildyta:
QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 29, 11:21)
Jo reikia ir su mintim apsiprasti ir moraliskai nusiteikti... Man norisi juos aplankyti... Sunku zinoma nusiteikti, asaras suvaldyt ir gera nuotaika pasiimt su savimi, kad ir jiems nebutu liudna, o linksma...

Ojoi, visada stebiuosi, kai kažkas sugeba tą padaryti. Aš nesugebėčiau verysad.gif Balsu raudot pradėčiau, jaučiu išmestų mane laukan personalas doh.gif

Atsakyti
Aš vaikiškus dažniau darau su saugiomis akimis. Galima dėti saugius sąnarius arba virveles, galima dar ir per sagas su virvelėmis. Nors iš praktikos galiu pasakyti, kad ir paprasti sąnariai gerai laiko vaikams žaidžiant.

Mažiukų vaikų meškinų labiausiai nukenčia vaškuotos nosys - nugriaužiamos hihihi.gif bet geriau vaškas, nei akrilas ar lakas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 29 spalio 2012 - 11:34