QUOTE(zaahra @ 2012 10 23, 13:18)
Ir štai kas gimė po ilgos pertraukos.
Fainuolis, gudrutis toks atrodo Apžiūrėjau ir kitas nuotraukas, kitų žvėriukų. O jau zuikiai zuikiai
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 10 23, 13:47)
tai kad jis ne teddy, todėl ir manau netinka į šią temutę dėti. Bet jei smalsu, tai galima čia pažiūrėt Katinas
Man tai viskas tinka Ech, katinas tai tikra vaikystės svajonė Su pavydu žiūriu į jūsų darbus, toks kruopštumas
QUOTE(IndresS @ 2012 10 23, 14:02)
vovere74, taigi ir as tik bandau Fainai, kad ieskojimai vyksta
Buvau ir as prikimsus galva zydrai meskai, girdejau kad kaip teniso kamuoliukas turi gautis. Tai kimsau kimsau, atrode dar tilps... Ir tik puuuuch ir susprogo galva per siules, dviejose vietose . Turejau nauja galva siut. Daugiau taip kietai nebekimsiu nieko
Buvau ir as prikimsus galva zydrai meskai, girdejau kad kaip teniso kamuoliukas turi gautis. Tai kimsau kimsau, atrode dar tilps... Ir tik puuuuch ir susprogo galva per siules, dviejose vietose . Turejau nauja galva siut. Daugiau taip kietai nebekimsiu nieko
Man tikriausiai labiausiai ir patinka bandyti. Galėčiau dirbti kokiame nors bandymų poligone
Eina sau Siūlai silpni ar gerą ranką kimšimui turit
QUOTE(zaahra @ 2012 10 23, 17:28)
Dėkui mergaitės Arkliukas pasiūtas is mocheros kailiuko. O drambliukas iš mini meškiukams ir padukams skirto kailiuko.
Tas minikams skirtas kailiukas toks mielas liesti, ne be reikalo drambliukas toks ir atrodo, prašosi glostomas Aš iš to kailiuko dariau padukus, ausytes, vokus. Reiktų pabandyt gal ir meškutį kokį mažą, jei jau taip gražiai tas kailiukas žiūrisi