Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

QUOTE(zaahra @ 2012 10 23, 13:18)
Ir štai kas gimė po ilgos pertraukos.

Fainuolis, gudrutis toks atrodo biggrin.gif Apžiūrėjau ir kitas nuotraukas, kitų žvėriukų. O jau zuikiai zuikiai wub.gif

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 10 23, 13:47)
tai kad jis ne teddy, todėl ir manau netinka į šią temutę dėti. Bet jei smalsu, tai galima čia pažiūrėt Katinas

Man tai viskas tinka biggrin.gif Ech, katinas tai tikra vaikystės svajonė wub.gif Su pavydu žiūriu į jūsų darbus, toks kruopštumas doh.gif

QUOTE(IndresS @ 2012 10 23, 14:02)
vovere74, taigi ir as tik bandau  ax.gif  Fainai, kad ieskojimai vyksta  mirksiukas.gif

Buvau ir as prikimsus galva zydrai meskai, girdejau kad kaip teniso kamuoliukas turi gautis. Tai kimsau kimsau, atrode dar tilps... Ir tik puuuuch ir susprogo galva per siules, dviejose vietose  blink.gif . Turejau nauja galva siut. Daugiau taip kietai nebekimsiu nieko  schmoll.gif

Man tikriausiai labiausiai ir patinka bandyti. Galėčiau dirbti kokiame nors bandymų poligone lotuliukas.gif

Eina sau doh.gif Siūlai silpni ar gerą ranką kimšimui turit lotuliukas.gif

QUOTE(zaahra @ 2012 10 23, 17:28)
Dėkui mergaitės  4u.gif  Arkliukas pasiūtas is mocheros kailiuko. O drambliukas iš mini meškiukams ir padukams skirto kailiuko.

Tas minikams skirtas kailiukas toks mielas liesti, ne be reikalo drambliukas toks ir atrodo, prašosi glostomas wub.gif Aš iš to kailiuko dariau padukus, ausytes, vokus. Reiktų pabandyt gal ir meškutį kokį mažą, jei jau taip gražiai tas kailiukas žiūrisi biggrin.gif
Atsakyti
Višniukė, dekui mirksiukas.gif

vovere74 : o kam bandymu poligonai? Yra gi eksperimentiniai siuvimo cechai mirksiukas.gif biggrin.gif
O del to kimsimo - nu tai teko flizelina panaudot, ir viskas pavyko smile.gif

Man tai Kvaksytes katinas superinis wub.gif O jis viengubas yra? Tie grikiai neduria per medziagele?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 10 24, 22:25)
Tas minikams skirtas kailiukas toks mielas liesti, ne be reikalo drambliukas toks ir atrodo, prašosi glostomas wub.gif Aš iš to kailiuko dariau padukus, ausytes, vokus. Reiktų pabandyt gal ir meškutį kokį mažą, jei jau taip gražiai tas kailiukas žiūrisi biggrin.gif

Kailiukas ne tik mielas liesti, tačiau ir dirbti su juo yra labai smagu. Bet.. kadangi plaukučiai yra labai trumpi, reikalauja daug kruopštumo, nes iškart pasimato visos kliūrkos.
Atsakyti
A kur dingo S.B.M ir arbatėlė g.gif Kur jūsų nuostabūs žvėriukai biggrin.gif
Atsakyti
Vis uzsuku paziureti jusu sukurtu grozybiu wub.gif Bet taip laiko mazai viskam, man truksta kokiu 8val paroje, kad viska suspeti smile.gif

Dabar pora dienu vis ieskojau is kur nusipirkti pigiau silko juosteliu meskiams... Dazytu kainos gana dideles, tai radau naturalaus silko juostu po 3lt uz metra... cia iskaiciuojant siuntima smile.gif tai nutariau, kad paciai nusidazyti bus visai smagu...

Gal kas noretu prisijungti?

Siaip ir kailiuku jau reiketu ir probearo uzsisakyti... niekas neplanuojat uzsakineti?

O rodyti nelabai turiu ka, nebent paskutini, kaledomis kvepianti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 26 spalio 2012 - 10:06
QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 26, 10:04)

Nu fantastika wub.gif

As irgi jau jungciausi prie probear uzsakymo ax.gif
Atsakyti
ir as jungiuos prie uzsakymo.......
Atsakyti
S.B.M. tu esi mano įkvėpėja, man žinok tavo meškiai tai kažkokie fantastiški. Nu žinok pažiūriu į juos ir kažkaip gera gera. Ir tada pradedu savo liną krapštyti lotuliukas.gif

hm gal prie kailiukų užsakymo ir aš prisijungčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 10 26, 12:27)
Nu fantastika  wub.gif

As irgi jau jungciausi prie probear uzsakymo  ax.gif

Na nefantastika, man vis dar truksta iki tobulumo daug... Dariau ir nebuvau tikra ar taip isryskintos akytes ir padukai nebus per ryskus... bet va vis paciupineju, pasiziuriu ir lyg susigyvenu su tokiu kontrastingu meskuciu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 10 26, 15:05)
S.B.M. tu esi mano įkvėpėja, man žinok tavo meškiai tai kažkokie fantastiški. Nu žinok pažiūriu į juos ir kažkaip gera gera. Ir tada pradedu savo liną krapštyti  lotuliukas.gif
hm gal prie kailiukų užsakymo ir aš prisijungčiau  rolleyes.gif

Uoj blush2.gif tikrai privertei nurausti... Nenusipelniusi jauciuosi tokiu pagiru... wub.gif

O del kailiuku, man kolkas neskubu, dar turiu keleta meskuciu uzsiplanavus, bet po kokio menesiuko jau verkiant tikriausiai reikes smile.gif
Nepamenu kas praejusi karta uzsakinejo... As is probearo dar neuzsakinejau, tai nezinau ten visos sistemos... Jei kazkas pades, gal susitvarkysiu.... Tai laiko dar turim po truputi susiziureti, kokiu gerybiu mums is ten reiketu wink.gif
Atsakyti
Šiandien prasideda meškiukų paroda Taline.. Jei kam pasisektų sudalyvauti, pasidalinkit please nuotraukom, ar įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 10 25, 08:51)
vovere74 : o kam bandymu poligonai? Yra gi eksperimentiniai siuvimo cechai  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai, kad aš ne vien meškučius siuvu, su jais tsi tik pati pradžia man, o šiaip namuose manąjame kambario kampe sutempta viskas nuo atsuktuvų, replių, varžtų iki medžiagų, dažų, lakų ir kitokių chemijų doh.gif Ir kas baisiausia - ta dėžių dėželių krūva vis auga ir auga doh.gif Reik atskiro kambario doh.gif

QUOTE(zaahra @ 2012 10 25, 19:23)
Kailiukas ne tik mielas liesti, tačiau ir dirbti su juo yra labai smagu. Bet.. kadangi plaukučiai yra labai trumpi, reikalauja daug kruopštumo, nes iškart pasimato visos kliūrkos.

Aha, tą pastebėjau.

QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 26, 11:04)

Dabar pora dienu vis ieskojau is kur nusipirkti pigiau silko juosteliu meskiams... Dazytu kainos gana dideles, tai radau naturalaus silko juostu po 3lt uz metra... cia iskaiciuojant siuntima smile.gif tai nutariau, kad paciai nusidazyti bus visai smagu...

Siaip ir kailiuku jau reiketu ir probearo uzsisakyti... niekas neplanuojat uzsakineti?

O tos juostelės kam? Puošimui ar kažkam kitkam? blush2.gif

Kaip tik senas temas skaitant toks klausimas kilo - kodėl būtent iš ten? Ar vienintelis toks išteklius, ar kaina gera, ar kokybė geriausia, ar šiaip dar kažkas? rolleyes.gif

Koks jis mielas wub.gif Man labai gražu, kai baltas yra tonuotas, tokio gyvumo duoda thumbup.gif Aplink akytes labai gražiai padažyta. Ar jūs iš kart ant meškučio bandot ir tonuojat, ar pirmiau kokį juodraštį naudojat, išbandot formas?

Šiandien kaip tik su vyru kalbėjausi apie kailiukus meškiams. Sakau kažin ką iš tų medžiagų šiaip daro, ar negi tie kailiukai yra gaminami specialiai meškučiams siūt? Įdomu, nes juk specializuotose rankdarbių parduotuvėse viskas visada būna brangiau, o tai jeigu pirkt tas pačias medžiagas, bet audinių parduotuvėse? Ar jų ten nebūna? Man reikia balto kailiuko, ilgo plauko ir didokoms iškarpoms, tai kaina rankdarbių parduotuvėse gaunasi doh.gif Sujungimus pirkau senukuose, bet ten radau tik apvaliom galvutėm, T formos nėra.
Atsakyti
S.B.M. koks wub.gif taip ir noris apkabint wub.gif

Merginos apie koki Probear jus kalbat? gal ir mane prie bendro uzsakymo paimsit blush2.gif ?
Atsakyti