Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Vovere, atsiprasau tavo meskutes doh.gif lotuliukas.gif bet zinok ziurejau ilgai ir man ji tokia grazi, tik kad ozkyte blush2.gif gal del spalvos, stereotipu esu sugadinta unsure.gif

Meskute medute nuostabi, tikra meske 4u.gif

Kvaksytes lininukai dryzuotukai, kaip visad, labai mieli bigsmile.gif nors butu smagu pamatyt kvaksytiska pukuota padara su kailiu g.gif juk kurejo braizas lieka tas pats, galvoju, kad darbeli turetu but imanoma pazint rolleyes.gif

IndreS meskes spalva tokia idomi, nepasakyciau pavadinimo, bet man ne melyna ji biggrin.gif originali meska, zodziu.
ir man labai patinka kad ji tokia didziakoje thumbup.gif
na, o jau kelnes meskio tai tikrai labai dailios 4u.gif as ir vargau meskiui su kelnem, ir pasakysiu, kad nelabai pavyko man jos doh.gif gal gali papiest, kokia forma mazdaug iskarpos, kad normaliai ant subiniaus uzsimautu, ir laikytus? as bandziau platesnes ir siauresnes, ir liemeni aukstinau atrode, daug, bet vistiek zemas jis gavosi doh.gif nesuprantu tu mesku figuros cool.gif

meskinas IndreS man atrodo labiau pavykes, nors gal tik atrodo taip? nosyte verta pagyrimo thumbup.gif o kvepia medum kodel???? ar cia uzuomina, kad meskis medu smaguriavo, ar tu vaska su medum maisei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 10 22, 07:52)
vovere74, aš tiksliai kaip turi būti nežinau dėl rūbelių, bet savo lininukus kai siūnu, tai siūnu atskirai rūbelius, bet paskui juos aprengus užsiūnu taip, kad nenusiimtų. Man tai iš tikro sunkiausia su meškių kelnėm, nu kažkaip sunkiai man jos pavyksta vis... Iš vis man su žaislais vyriškos giminės sunkiai biggrin.gif

Aiškus, aš sukau galvą kaip daryt, kad ir avis liktų sveika ir vilkas būtų sotus biggrin.gif Nes galvoju, kad kartais gali tekti taisyti meškutį, o jei rūbelis bus nenurengiamas, tai teks jį ardyt ir gal kartais net nepataisomai g.gif Kaip su lėlėmis būna. Kai statiškos, ant stovelio, tai galima rengti tiesiog klijuojant rūbelius, visokių būdų daug. Bet va kai šarnyrinės, tai tenka ieškot būdų, kaip aprengt, kad esant reikalui - pvz. gumų pertempimui, būtų galima prieiti prie visų šarnyrų. Taip galvoju ir du meškiais, kad jeigu kartais tektų ardyt kokią siūlę ir tvirtinimus perdėti, ar perkimšti meškutį, tai prisiūti rūbai trukdys. Bet pabandyk aprengt kokį lepečkojį didžiapėdį aptemtais džinsais lotuliukas.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 10 22, 16:13)
Vovere, atsiprasau tavo meskutes doh.gif  lotuliukas.gif bet zinok ziurejau ilgai ir man ji tokia grazi, tik kad ozkyte blush2.gif gal del spalvos, stereotipu esu sugadinta unsure.gif

Baika irnesakyk.gif Nei kiek mes su meškute neįsižeidėm lotuliukas.gif Visai gali būti, kad ji į ką nors labiau panaši, nei į meškutę. Dar tik pirmi žingsniai meškomanijoj ir iškarpų kūrime, tai bus dar visko lotuliukas.gif

Niekaip nesuprantu, kaip ten tas akiduobes gilias padaryt, kai galva prikimšta taip stipriai doh.gif Vyro pagalba nepadėjo. Nutraukiau itin stiprius siūlus, sulaužiau dvi ilgas adatas doh.gif galiausiai net besistengdama įtempti tas duobeles suplėšiau kailiuką doh.gif Šuniui ant vuodegos, atsiprašant, ilgas triūsas, gerai bent tiek, kad šį kartą tik galvą dar buvau susiuvus ir prikimšus, likusį kailiuką teks panaudot miniukui kokiam siūt.
Atsakyti
Niu net nuėjau dar kartą pažiūrėt tos meškytės-ožkytės. vovere74, o tu pati iškarpą sukūrei? bigsmile.gif

ziogelis2, labai ačiū už nuomonę aciuks.gif Labai įdomu kitų akimis pamatyt mirksiukas.gif
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 10 22, 15:13)
gal gali papiest, kokia forma mazdaug iskarpos, kad normaliai ant subiniaus uzsimautu, ir laikytus?

Kad piešti ir nėra labai ko.. smile.gif Staciakampis su iškirpta arka klyne (kuo didesnės pėdutės, tuo siauresnė ta arka). Viršuje suraukta ir guma įverta.

QUOTE(ziogelis2 @ 2012 10 22, 15:13)
o kvepia medum kodel????

Nosis medumi kvepia nes tikru bičių vašku nuvaškuota. Jau truputį ir belikę to kvapo, išsivėdino nuo vasaros rolleyes.gif

Kvaksyte, man tai su meškų suknelėm sunkiau lotuliukas.gif Kaži kodėl taip g.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 10 22, 17:46)

Niekaip nesuprantu, kaip ten tas akiduobes gilias padaryt, kai galva prikimšta taip stipriai doh.gif Vyro pagalba nepadėjo.

Nu aš tai nekemųu galvos tiek kad kaip akmuo būtų. Saikingai, kad forma laikytusi gerai ir tiek. O akiduobes tada nesunku padaryti tikrai. Bet aš lininiams jų gilių nedarau, nes tiesiog negražu man.

QUOTE(IndresS @ 2012 10 22, 21:30)
Kvaksyte, man tai su meškų suknelėm sunkiau  lotuliukas.gif  Kaži kodėl taip  g.gif  biggrin.gif

Todėl kad pas tave varliukas ir žvirbliukas namie gyvena lotuliukas.gif Jiems suknelių nereikia. O mes gyvenam suknelių pasaulyjeeeeeee.....

Pasiuvau katiną, bet visai ne teddy tipo. Ale labai fainas gavosi, tai jaučiu kuris laikas tokius dabar siūsiu, tedžiai palauks ir gal per tą laiką pribręsiu kailiukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 10 22, 21:30)
Niu net nuėjau dar kartą pažiūrėt tos meškytės-ožkytės. vovere74, o tu pati iškarpą sukūrei?  bigsmile.gif

Tai aš dar tik bandau blush2.gif Susidėliojau krūvą visokių iškarpų ir mėginau siūti iš "juodraščio", kuri vieta nepatiko - žiūrėjau kaip kitose iškarpose yra, perdarinėjau, siuvau, ardžiau, kirpau, siuvau, iš naujo išsikarpinėjau detales, kai kur paploninau, kai kur pastorinau, vėl mėginau. Neturėjau iškarpų, kad būtų tokia galvos forma, kokios norėjau, tai teko mėginti. Bet negaliu sakyti, kad tokio galutinio varianto ir norėjau, man norėjosi tokio apvalesnio, tokio lyg mėsingesnio, pūstažandiškesnio snukučio, bet niekaip neišgalvojau, kaip to pasiekti. Vis ne ten kur reik išstorindavau - tai kaip burundukas, tai kaip pelėda atrodydavo doh.gif Norėjau ir kad pati būtų tokia apvalesnė, bet pilvukas gavosi kaip nėštukės lotuliukas.gif tai ir tą persiuvau. Kiek iškarpas žiūrinėjau, tai kai kurios mažai kuo skiriasi viena nuo kitos, o kai kurių iš vis nesuprantu nuo kurio galo ir ką su kuo susiūt reiktų doh.gif lotuliukas.gif Tai kol kas ir bandau iš skirtingų iškarpų kažką perdaryt, pritaikyt, pakeist. Kol kas visai nuo nulio iškarpų nesugebėčiau nusipaišyt.

QUOTE(Kvaksytė @ 2012 10 22, 22:02)
Nu aš tai nekemųu galvos tiek kad kaip akmuo būtų. Saikingai, kad forma laikytusi gerai ir tiek. O akiduobes tada nesunku padaryti tikrai. Bet aš lininiams jų gilių nedarau, nes tiesiog negražu man.

Pasiuvau katiną, bet visai ne teddy tipo. Ale labai fainas gavosi, tai jaučiu kuris laikas tokius dabar siūsiu, tedžiai palauks ir gal per tą laiką pribręsiu kailiukui  biggrin.gif

Aš kiek skaičiau visur, tai rašoma, kad reik kaip akmenį kietai prikimšt, kad net su pincetu kemša pabaigoje, kad nei uodas nosies nebe įkištų. O man atrodo, kad aš taip kietai net neprikemšu, ten dar tilptų sintepūcho biggrin.gif Na, bet kaip sakoma - prastam šokėjui ir ... trukdo lotuliukas.gif
Dabar beieškodama problemos sprendimo atrodo radau kažką. Tik ten apie pjuvenomis kemšamą, bet gal tiks ir sintepuchui g.gif Tiesiog iš išorės po truputį patrombuot, čia kaip kimšimas, tik atvirkštinis gautųsi lotuliukas.gif

O mums galima katuką pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės! Vis tyliai įslenku į svečius pasigrožėti jūsų meškiukais. Šaunuolės, tiek naujų meškučių pasiuvot ir kiek daug naujų mergaičių užsikrėtusių šia nepagydoma lyga biggrin.gif Kaskart smagu užsukti ir pamatyti naujai gimusi tedžiuką.
O man dėl laiko stokos priverstinai teko padaryti pertrauką tedžiukų siuvime. Bet vis niežėjo nagus siūti, nekantriai laukiau kuomet pasibaigs visi darbai. Pagaliau jie pasibaigė biggrin.gif Ir štai kas gimė po ilgos pertraukos.
user posted image
Kam smalsu apžiūrėti drambliuką iš arčiau, daugiau nuotraukų rasite štai čia
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2012 10 22, 23:26)
O mums galima katuką pamatyti bigsmile.gif

tai kad jis ne teddy, todėl ir manau netinka į šią temutę dėti. Bet jei smalsu, tai galima čia pažiūrėt Katinas

o dramblius koks mielas. Ei o kas čia per medžiagėlė tokia švelni ir miela? Čia kailiukas? kur jį gauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 23 spalio 2012 - 12:48
Jeeetus, zaahra, koks dramblys bigsmile.gif o koks arklys wub.gif
man kadangi drambliai isvis keisti padarai, tai arklys labiau patiko mirksiukas.gif ax.gif O kokie cia kailiukai naudoti?

vovere74, taigi ir as tik bandau ax.gif Fainai, kad ieskojimai vyksta mirksiukas.gif

Buvau ir as prikimsus galva zydrai meskai, girdejau kad kaip teniso kamuoliukas turi gautis. Tai kimsau kimsau, atrode dar tilps... Ir tik puuuuch ir susprogo galva per siules, dviejose vietose blink.gif . Turejau nauja galva siut. Daugiau taip kietai nebekimsiu nieko schmoll.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės 4u.gif Arkliukas pasiūtas is mocheros kailiuko. O drambliukas iš mini meškiukams ir padukams skirto kailiuko.
Atsakyti
Oi koks dramblys biggrin.gif , tiesą sakant man jis baugokas, savotiškas toks.
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 10 20, 19:35)
Niu ir dar ta proga, kad išmokau nuotrauką įkelt, įdėsiu dar vieną smile.gif
Štai tokia ta mūsų vasarėlė  biggrin.gif
....

Koks meilutis wub.gif

zaahra na toks issiskiriantis thumbup.gif ir zaisliukas super pas drambliuka bigsmile.gif
Atsakyti
Jurblond nesibaugink, jis gėrietis tongue.gif Tiesiog kitoks.. Savotiškas.. Toks buvo mano sumanymas, norėjau didžiakakčio dambliuko. Toks ir gavosi.

Višniukė Ačiū 4u.gif
Atsakyti