Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai (XIV tema)

Iš rankomis velto veltinio siūtas zuikis. Tik vat kažko nuotraukų įkėlimas stringa blush2.gif Matyt jau pamiršau kaip tai padaryt blush2.gif

http://images109.fot...DSC02897-vi.jpg
Papildyta:
http://public.fotki....m/dsc02897.html

bandau dar kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 07 06, 18:25)
Iš rankomis velto veltinio siūtas zuikis. Tik vat kažko nuotraukų įkėlimas stringa  blush2.gif  Matyt jau pamiršau kaip tai padaryt  blush2.gif

http://images109.fot...DSC02897-vi.jpg
Papildyta:
http://public.fotki....m/dsc02897.html

bandau dar kartą  blush2.gif

As ir Morka, vis tik įgyvendinai savo idėją iš pačios pagaminto veltinio thumbup.gif 4u.gif
Toks gerietis kiškis gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų kol kas man labiausiai ir patiko siūti iš veltinio biggrin.gif . Nors dabar toks eksperimentų metas - siuvau keletą medžiaginių žaislų, keletą iš kailiuko, dabar bandau lininį pabaigti. Bet vis kur nors nušleivinu. Dabar bandau gražiai prisiųti linines letenas prie kūno, bet... kažkaip nelabai gražiai gaunasi blush2.gif

O čia banginukas, tik nežinau ar meškučių temoje tinka blush2.gif 115 cm ilgio pagalvėlė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
vat ir as vcis nusleivinu, gal labai skubu ir darau kad greiciau butu?...... nezinau, matyt.
va cia dar vienas meskutis Murzius. pagal ta pacia iskarpa- ir panasus ir skiriasi nuo meskucio Smalsucio...

user posted image
user posted image
Atsakyti
Kadangi tema vadinasi Teddy ir jo draugai, tai gal priimsit i draugus zuiki, visur keliaujanti savo rankinej 4u.gif

user posted image

user posted image

o cia kuo buvo zuikis pries tai biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Sveikos, nerasiau senokai, ale visada patikrinu ir pasigroziu visais groziais, kuriuos randu bigsmile.gif

Mieli namai, as tai net nebandau is medziagos siut - man tai atrodo aukstasis pilotazas, ypac jei rankomis siut rolleyes.gif

o sikart ir as pasigirsiu biggrin.gif siandien fotkinosi mano gyviai, tad skubu pasidalint blush2.gif nuotraukomis, darytomis triusio Heroldo isleistuviu proga ... turbut pamenat mano nepabaigta "velykini" triusi pagal pasaka "Alisa stebuklu salyje", tai pagaliau jis baigtas bigsmile.gif

pirmiausia namuose liekantys meskiai (tas rozinis - mano pirmasis, noretusi pakoreguot si bei ta, bet kazkaip rankos nekyla wub.gif ) pasnibzdejo paskutinius palinkejimus Heroldui...
user posted image

dar papozavo manasis Heroldas....
user posted image

ir pasileido begt...
user posted image

tikiuosi jis pradziugins, na, bent jau nustebins, zmogu, pas kuri keliauja rolleyes.gif nu va, pasigyriau blush2.gif dabar laukiu kritikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turtle: 15 liepos 2012 - 19:44
Kokių fainų dalykų prisiuvot, merginos wub.gif

turtle, labai kietas triušis gavosi, tikrai kaip iš Alisos thumbup.gif . Ir labai laikrodis gražus.. jei ne paslaptis, kur tokių būna? ax.gif

Ju.Ju , vos nenukritau, kaip galima daiktui antrą gyvenimą suteikt clap_1.gif
Laabai mielas komplektukas gavosi. Ir taip supratau, tai, iš kurios paltuko smile.gif

Mielinamai , iš tikro, tau medalis kad išvis iš medžiagos siuvi, nes iš kailiuko jei siūt tai tų kreivumų ir nepastebėt galima. Man tik vienas klausimas iškilo: o pėdutės čia specialiai apsuktos?

As ir Morka, niu, meškiukai gal dar neturėjo tokių draugų - banginių, bet lengvai susidraugaus, manyčiau mirksiukas.gif biggrin.gif O prie baseino banginis - tai net labai į temą, liuks pagalvė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 07 15, 20:14)
turtle, labai kietas triušis gavosi, tikrai kaip iš Alisos thumbup.gif . Ir labai laikrodis gražus.. jei ne paslaptis, kur tokių būna?  ax.gif

Aciu blush2.gif o laikrodi radau Klaipedoj vienoj is visokiu karoliuku parduotuviu, tad gal ir kitose panasiose butu g.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalinti informacija kas per klijai, skirti medžiagai, kad neirtų blush2.gif Nes klausiau audinių parduotuvėje tai nesuprato ko noriu. Pirmą lininį žaisliuką tai prie flizelino klijavau... Tik snukutis vis nepatinka tai laukiu įkvėpimo pataisymams smile.gif Ir kokiu tekstiliniu dažus tonavimui perkat? Ar yra skirtumas? Jaučiu, kad pribrendau ir jiems, tik truputį pasimečiau kurie gi labiau tinkami blush2.gif
Papildyta:
Vis žiūriu į Herodotą ir toooks mielas biggrin.gif Patinka man "nesaldūs" žaislai biggrin.gif
Atsakyti
Heroldas, ne Herodotas biggrin.gif neblogas ir sitas vardas - kaip tik dabar galvoju varda naujam meskiui inteligentui g.gif beje, tik vienoj vietoj pasakos apie Alisa vietoj radau pamineta triusio varda ax.gif

del tonavimo, tai as tonuoju su aliejiniais dazais - gal ir linui jie tinka?
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2012 07 16, 12:35)
Heroldas, ne Herodotas  biggrin.gif

Labai atsiprašau zuikio blush2.gif Lyg ir teisingai vardą perskaičiau, o vat rašant ir suklydau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2012 07 16, 11:19)
Gal galit pasidalinti informacija kas per klijai, skirti medžiagai, kad neirtų  blush2.gif

aš lino kraštus tepu šiais klijais
Atsakyti