nagi reikia pagalbos man Turiu pasiūti teddy tipo katiną gal kuri galėtumėt padėti pakoreguoti galvytės formą, kad snukutis katiniškas būtų? Ausytes tai suprantu kad smailos turi būti, bet pats snukutis koks? bukesnis? apvali gal galvytė iš viso ir tik nosis siuvinėti? nesuprantu.
ačiū merginos
Jūsų meskiukai nuostabus. Man dar augti ir augti iki jūsų
Jūsų meskiukai nuostabus. Man dar augti ir augti iki jūsų
Kvaksyte, tu snukutį tik sutrumpink, pūstus žandukus gali ant viršaus užsiūti nematoma siūle ir iš trikotažo.
Ir aš parodau savo naujausią meškytę
Pirma meška su mano lekalais:) Gavosi didelė, 36cm. O jau kokia talpi
QUOTE(vovere74 @ 2012 10 18, 17:11)
Kaip tik dabar Facebook'e toks skelbimas įdėtas:
"Visus, neabejingus meškinams ir norinčius savo rankomis sukurti mielą pūkuotuką, kviečiu į KOLEKCINIO MEŠKIUKO KŪRIMO PAMOKAS !
Jūsų laukia 4 užsiėmimai (po 3-4 val.)su trupučiuku namų darbų, po kurių turėsite nuostabų, vienintelį ir nepakartojamą savo rankomis kurtą meškutį!
Pamokėlės vyks šeštadieniais Vilniaus centre, netoli Žaliojo tilto (Juozapavičiaus g.) lapkričio 10, 17, 24, gruodžio 1 d.d.
Tikslesnė informacija ir regisracija el.paštu vaje.atelje@gmail.com "
"Visus, neabejingus meškinams ir norinčius savo rankomis sukurti mielą pūkuotuką, kviečiu į KOLEKCINIO MEŠKIUKO KŪRIMO PAMOKAS !
Jūsų laukia 4 užsiėmimai (po 3-4 val.)su trupučiuku namų darbų, po kurių turėsite nuostabų, vienintelį ir nepakartojamą savo rankomis kurtą meškutį!
Pamokėlės vyks šeštadieniais Vilniaus centre, netoli Žaliojo tilto (Juozapavičiaus g.) lapkričio 10, 17, 24, gruodžio 1 d.d.
Tikslesnė informacija ir regisracija el.paštu vaje.atelje@gmail.com "
Gal galima būtų dar nuorodą į puslapį FB?
Jau radau
Niu ir dar ta proga, kad išmokau nuotrauką įkelt, įdėsiu dar vieną
Štai tokia ta mūsų vasarėlė
QUOTE(IndresS @ 2012 10 18, 21:07)
Ir aš parodau savo naujausią meškytę
Liūdna mergytė - norisi apkabinti, paguosti Spalvos gražios
QUOTE(IndresS @ 2012 10 20, 19:35)
Niu ir dar ta proga, kad išmokau nuotrauką įkelt, įdėsiu dar vieną
Oi koks mielas Labai gražūs rūbeliai, ypač kepuriukas O kaip nosiukas darytas?
Ačiū, voveryt:)
Nosiukas priveltas ir pavaškuotas, kvepia medum dar šiek tiek:) Gavosi kietokas toks, o kadangi nžn kokio kietumo turi būti "teisingos" vaškuotos nosys, tai palikau kaip gavosi
O tas kepuriukas tai kaip čemodanas be rankenos, ir be jo negerai, ir ant galvos vos laikosi. Turbūt reiks prisiūti prie galvos
Nežinau, kaip kitoms, bet siuvimas iš pliušiuko man buvo pats sunkiausias, iš visų išbandytų kailiukų (ta mėlyna meškytė). Ir ne sintetinis jis, bet stumia tie plaukučiai vieni kitus taip, kad detalės slinko net susegtos.
Nosiukas priveltas ir pavaškuotas, kvepia medum dar šiek tiek:) Gavosi kietokas toks, o kadangi nžn kokio kietumo turi būti "teisingos" vaškuotos nosys, tai palikau kaip gavosi
O tas kepuriukas tai kaip čemodanas be rankenos, ir be jo negerai, ir ant galvos vos laikosi. Turbūt reiks prisiūti prie galvos
Nežinau, kaip kitoms, bet siuvimas iš pliušiuko man buvo pats sunkiausias, iš visų išbandytų kailiukų (ta mėlyna meškytė). Ir ne sintetinis jis, bet stumia tie plaukučiai vieni kitus taip, kad detalės slinko net susegtos.
O gal kas nors pasiūlys Kalėdinio meškiuko konkursą ...
Kiek čia to laiko beliko... Lapkritis... O gruodį jau maratonas prasideda...
Kiek čia to laiko beliko... Lapkritis... O gruodį jau maratonas prasideda...
QUOTE(IndresS @ 2012 10 21, 20:21)
Oho, o aš maniau, kad nosytė bus iš odos prisiūta Bet dabar susimąsčiau. Ji tokia vienalytė, glotni atrodo, gal, kad velta? O jei siuvinėta? Kaip tuomet turi atrodyt? Aš jau pabandžiau vaškavimą, bet nesuprantu - ar ką ne taip darau, ar taip ir turi būti, bet nosiukas nuo nevaškuoto skiriasi tik spalva, atrodo lyg siūlai būtų šlapi, kažkas tokio. Bet nei vienalytė, nei blizganti, kaip lakuojant, ji nėra
O kelnytės nusimauna?
Man šia tema irgi kilo pamąstymų. Ar yra kokios nerašytos tedžių aprangos taisyklės? Ar pvz. jų rūbeliai būtinai turi būti nuimami, ar gali būti pasiūti ant paties meškučio ir nenurengiami? Kažkokie aksesuarai turi būti irgi nuimami, ar gali būti prisiuvami ar kitaip pritvirtinami prie meškučio?
vovere74, aš tiksliai kaip turi būti nežinau dėl rūbelių, bet savo lininukus kai siūnu, tai siūnu atskirai rūbelius, bet paskui juos aprengus užsiūnu taip, kad nenusiimtų. Man tai iš tikro sunkiausia su meškių kelnėm, nu kažkaip sunkiai man jos pavyksta vis... Iš vis man su žaislais vyriškos giminės sunkiai
QUOTE(vovere74 @ 2012 10 21, 22:56)
O kelnytės nusimauna?
Nusimauna kelnytes. Jos tokios ant gumos, pazemintu klynu. Savo bernams siuvau, tai ir meskai tuo paciu
O del nosies, tai norejau kad ji juodesne butu ir blizganti. Bet taip pat kad butu nepavojinga, nes ka as zinau, gal sugalvos kas aplaizyt..
Gal kas turi ideju kaip padaryt juoda, blizgancia, bet nenuodinga nosi?