Gal neteisingai išsireiškiau. Bandžiau pirmą meškiuką siuti pagal rankdarbių knygą ir Senasnaujas iškarpą. Nieko nenusimaniau apie tai... Dabar galiu pasakyti, kad ju iškarpą yra gera, nes audinuko nesugadinau, ir darbelys pavyko. Nes pradžioje nelabai supranti, kaip padaryti iškarpą, ar pataisyti esamą. Gadinti mocheriuką per brangus dalykas. O meginti siūti labai norisi. Todėl ir parašiau, kad senas naujas iškarpa yra gera.
Arbatele, del iskarpu visai su tavim sutinku.. kadangi pati dar tik darau pirmus bandymus, tai matau kiek reik darbo idet, kad su iskarpa pataikyt...
pasiuvau ta mini meski, tik iskarpa didinau, man jo forma pasirode tokia faina, na, iskarpu forma. bet rezultatas labai nuvyle, proporcijos, mano galva, neteisingos, galva isvis negeros formos. daug vargau, taisiau ir t.t. na, mokausi, negaila, bet vistiek. didinau proporcingai, tad darau isvada, jog is esmes kazkas nutylima toje pamokoje. gal kokia maza paslaptis, kuria autore nenori dalintis viesai
Vovere, cia ozkyte? labai miela, jau apredai, vaivaivai..
del tu sanariuku klausimai man taip ir liko ore..sukau, dariau, nezinau kas ten gavosi, galunes sukiojasi, galva ne. taip ir turi but? supratau, kad meskis su sanariais tikrai patvaresnis ir zaidimams, ir siaip toks...tvirtesnis, normalesnis.
bet paaiskejo, kad diskus visgi per mazus nusipirkau. bandysiu vaziuot i statybine parduotuve, gal jie turi kokiu nors dideliu verzliu,metaliniu, kurias naudociau vietoj disku
pasiuvau ta mini meski, tik iskarpa didinau, man jo forma pasirode tokia faina, na, iskarpu forma. bet rezultatas labai nuvyle, proporcijos, mano galva, neteisingos, galva isvis negeros formos. daug vargau, taisiau ir t.t. na, mokausi, negaila, bet vistiek. didinau proporcingai, tad darau isvada, jog is esmes kazkas nutylima toje pamokoje. gal kokia maza paslaptis, kuria autore nenori dalintis viesai
Vovere, cia ozkyte? labai miela, jau apredai, vaivaivai..
del tu sanariuku klausimai man taip ir liko ore..sukau, dariau, nezinau kas ten gavosi, galunes sukiojasi, galva ne. taip ir turi but? supratau, kad meskis su sanariais tikrai patvaresnis ir zaidimams, ir siaip toks...tvirtesnis, normalesnis.
bet paaiskejo, kad diskus visgi per mazus nusipirkau. bandysiu vaziuot i statybine parduotuve, gal jie turi kokiu nors dideliu verzliu,metaliniu, kurias naudociau vietoj disku
as viena karta vaiksciojau senukuose ir pagalvojau- cia visokiu metaliniu tarpiniu , kurias naudojam sanariuku darymui milijonai- maiseliuose parduodama , tai kokio velnio juos perku rankdarbiu parduotuvese po viena ir permoku ?...........
Taip, metalinius perku senukuose, o kartoninius diskelius rankdarbiuose, bet gal ir jiems yra alternatyva? kas gal pasidalins patirtimi
Sveika, mažute, gražute, saldute Medute
Sveikos, meškučių kūrėjos
Kokių grožių prisiuvote Ir aš noriu siūti..
Sakykit, nuo ko man pradėti? Gal galite Vilniuje kursus rekomenduoti (pagooglinus nelabai ką randu), nes manau, kad ne vienas meškis šleivas gausis, kol pati suvoksiu kas ir prie ko
Sakykit, nuo ko man pradėti? Gal galite Vilniuje kursus rekomenduoti (pagooglinus nelabai ką randu), nes manau, kad ne vienas meškis šleivas gausis, kol pati suvoksiu kas ir prie ko
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 17, 09:12)
Sveika, mažute, gražute, saldute Medute
Labai norėjosi prie šios žinutės tiesiog paspausti "like"
Ir Voverės Anytė labai graži, didžiaakė
QUOTE(Višniukė @ 2012 10 17, 08:44)
Kokia mielute!
Apsilankiau vakar Ornamentuose akių pirkti, tai pardavėja sako, gal jau iš kailiuko siūsit? naujienų visokių gavom.... pažiūrėjau, bet vėl pasilikau prie lino...
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 10 15, 13:59)
Nea Meškutė čia
QUOTE(Mielinamai @ 2012 10 16, 14:17)
as viena karta vaiksciojau senukuose ir pagalvojau- cia visokiu metaliniu tarpiniu , kurias naudojam sanariuku darymui milijonai- maiseliuose parduodama , tai kokio velnio juos perku rankdarbiu parduotuvese po viena ir permoku ?...........
Tas pats ir su kitais reikalais - tas pats PVA supilstytas į mažus indelius ir pavadintas rankdarbių klijais kainuoja žymiai brangiau Karštų klijų pistoletas kiek kainavo vienoj rankdarbių parduotuvėj Tokį patį tris kart pigiau senukuose nusipirkau
O tų metalinių diskų visokio dydžio yra senukuose, ermitaže, tik, kad kuo jie didesni, tuo ir skylės juose didesnės
QUOTE(Višniukė @ 2012 10 17, 09:44)
Visada labai norejau isbandyt siut meski. Taigi pasitaike puiki galimybe ir zinoma as neatsilaikiau
Man rodos žinau kokia ta galimybė Kai ką ji man labai primena Gražutė gavosi, švelni labai
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 10 17, 13:45)
Ir Voverės Anytė labai graži, didžiaakė
Ačiū Labai smagu kiekvienas pastebėjimas. Ech, jaučiuosi pavėlavusi į greitai lekiantį traukinį Perskaičiau senas temas. Ech ir virė čia gyvenimas...
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 10 18, 14:38)
Apsilankiau vakar Ornamentuose akių pirkti, tai pardavėja sako, gal jau iš kailiuko siūsit? naujienų visokių gavom.... pažiūrėjau, bet vėl pasilikau prie lino...
Pavydėtina
Papildyta:
QUOTE(Smaguma @ 2012 10 17, 13:11)
Sveikos, meškučių kūrėjos
Kaip tik dabar Facebook'e toks skelbimas įdėtas:
"Visus, neabejingus meškinams ir norinčius savo rankomis sukurti mielą pūkuotuką, kviečiu į KOLEKCINIO MEŠKIUKO KŪRIMO PAMOKAS !
Jūsų laukia 4 užsiėmimai (po 3-4 val.)su trupučiuku namų darbų, po kurių turėsite nuostabų, vienintelį ir nepakartojamą savo rankomis kurtą meškutį!
Pamokėlės vyks šeštadieniais Vilniaus centre, netoli Žaliojo tilto (Juozapavičiaus g.) lapkričio 10, 17, 24, gruodžio 1 d.d.
Tikslesnė informacija ir regisracija el.paštu vaje.atelje@gmail.com "